Roadtrip til StavangerRoadtrip til StavangerRoadtrip til Stavanger
Roadtrip til Stavanger
Roadtrip til Stavanger

adlink Jakke: FWSS / Skinnbukse: Helmut Lang / Strikk: Zara / Veske: Céline / Klokke: TheFifth / Ring: Tiffany & Co / Sko: HER


All prepped up and ready for a weekend away

Jeg setter kurs mot Stavanger for helgen, men denne gangen holder jeg meg på bakkeplan fra start til slutt – roadtrip it is! Er det bare jeg som synes det er superkoselig? Musikk, bilsnacks, dagdrømming mens man titter ut bilvinduet i nye omgivelser.. Det er jo helt herlig! Jeg skal innrømme at jeg gruer meg litt til å sitte bak rattet på en såpass lang strekning, men med ny bil som byr på komfort til de grader går det nok smertefritt! Og mens vi snakker om nytt – jeg har fått freshet opp neglene mine hos skjønne Dovile som holder til hos My Oh My. Nå føler jeg meg med andre ord fresh og fin til helgen og det er så deilig! Om dere noen gang tenker på å bestille time, så våger jeg å si at jeg har funnet den dyktigste damen i byn ♥

/ Behandlingen er sponset

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Roadtrip til Stavanger

 • Elsker både klokken og jakken!

 • Fantastisk fint antrekk! God tur til Stavanger, det går nok kjempefint 🙂

 • Ia Johanne
  WOW elsker outfiten! Utrolig kul og avslappet samtidlig som den er litt dressed up! Du har også utrolig fin hud for tiden! Missunner skikkelig gløden din <3 bruker du et spesielt solpudder?

  Ha det kjempekoselig i Stavanger! <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det 🙂 Jeg bruker Bare Minerals sitt i fargen Warmth <3

 • Eleonore
  Så fin ringen med bokstav var!! Hvor er den fra?? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er en gullring fra Tiffany & Co med adressen deres i New York gravert inn 🙂

 • Mia
  Du er altså den peneste jeg vet om!! (og Tone Damli da haha..) For en glød og stil, misunner kåpen og veska så innmari mye. Tusen takk for at du leverer så bra dag etter dag 🙂

 • Henrik
  Å hen er veska fra?

 • maria
  ja hvor har du kjøpt vesken? 🙂

 • Caro
  Hvva slags kamera tar du bildene dine med & hvor redigerer du dem hen? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg tar dem med Canon Mark 3. Redigerer i lightroom 🙂

 • Elin
  Hei, jeg lurte på om skoene var store/små i størrelsen :)) synes du har nevnt tidligere at de er veldig gode å gå i, stemmer det? Hvordan er de i forhold til de fra Skandinavia design? Utrolig lekre er de i alle fall, og kler deg utrolig godt!

Comments are closed.