Give your gym wardrobe a detox

.. I promise It’s like pure motivation

Jeg har snakket mye og varmt om å gi klesgarderoben en real detox en gang i blant. Ikke bare ser det ryddig og pent ut, men det gjør det såå mye enklere å kle seg om morgenen når garderoben bare er fylt med favorittplagg og ikke en hel haug med «kanskje-plagg». Også er det faktisk deilig å ikke ha så mye å velge i også! Da blir det lett surr.. Men hey, treningsgarderoben er jo minst like viktig å huske på! Om den er ryddet og kun består av treningsplagg man faktisk digger, så er det mye lettere å komme seg på trening også. Og siden det er mandag og duket for en uke med nye treningsmuligheter, så er det nettopp det jeg har bedrevet morgentimene mine med. Nå er det full orden i treningsgarderoben, og alt av utslitte filler har funnet sin vei ut av skapet. So refreshing! I dag står ukens første kickboksing økt for tur, og jeg gleder meg til å slå fra meg litt. Pow!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Give your gym wardrobe a detox

 • Det er SÅ deilig å rydde i klesskapet! Jeg og kjæresten oppdaterte akkurat leiligheten med nytt klesskap (ENDELIG skyvedører!) + to kommoder og det var en gyllen anledning til å rydde litt. For min del gjorde jeg meg av med hele 5 (!) bæreposer med klær, som igrunn var pent brukt. Halvparten hadde jeg brukt kun en gang! Det er jo galskap.. Jeg tok også treningsgarderoben og jammen ble det ikke en pose til der gitt. Tre treningstightser jeg ALDRI har brukt måtte ut. Selv om det er kjedelig å innse at man har kjøpt så mye man ikke bruker, er det deilig å bare få det vekk! Ha en fortsatt fin mandag <3

 • Uff, burde virkelig ha gjort det samme! Vi har stort klesskap, og jeg okkuperer i grunn alt. Stakkars kjæresten, han får noen usle skuffer, haha! Alltid godt å renske ut det man ikke bruker, er jo som du sier, mye lettere å finne noe å ha på seg, når man faktisk liker alt som er i skapet 🙂 Synes bloggen din er så flott og inspirerende – du gjør en kjempegod jobb! Stor klem <3

 • Stine
  Ååå kan du være så snill å dele oppskriften på kyllinggryten du la ut på snap ? Nam nam!! 😀

 • Haha, det der traff!! Jeg har tenkt på det samme såå lenge, men i morgen skal jeg hive meg rundt! Har såå masse treningsklær som er blir for små, og gjør at jeg føler meg som en stappa pølse på trening, haha. No good feeling! På tide å hive ut gammelt, å inn med litt nytt! Ha en fin kveld fine du 🙂

 • Helene Gjerde
  du stråler sånn om dagen!

  Må si du er motiverende. Her en dag sa du at man måtte utfordre seg selv i høst når det gjaldt klær mtp den kåpen du kjøpte (?), og det gjorde jeg når jeg gikk til innkjøp av diverse plagg jeg var usikre på. Jeg tenkte nemlig på det du hadde skrevet og kjørte på! Takk for inspirerende ord!

 • Anniken
  Så deilig! Kjøpe meg nettopp nytt headset, trådløst, det kommer til å bli min motivasjon fremover 😀

Comments are closed.