Hei Eirin. Jeg lurte bare på hvilken toner fra Clarins du bruker?
– Hei! Jeg bruker den gule for normal/dry skin. Den er rett og slett supergod!

Hvordan størrelse har du i kåpen?
– Den har jeg i strl. 36. Helt normal, men deilig oversized! (Kan kjøpes her) Adlink

You asked, I'm answering

Hei Eirin. Jeg lurer på en ting. Føler du at du har forandret deg etter at du ble singel i vår? Jeg ble singel for en stund siden, og sliter litt med å finne ut «hvem jeg er» når jeg ikke er i et forhold.. Har du noen tips?
– Hei! Synes det var morsomt at jeg fikk dette spørsmålet da det er noe jeg har reflektert mye over selv de siste ukene. Jeg har blitt fortalt av mange at jeg har forandret meg til det positive, men jeg vil heller si at jeg har blitt voksen. Om det har med at jeg ble singel å gjøre eller ikke det er vanskelig å si. Men jo, det spiller nok en stor faktor det også. Mange føler kanskje at de mister litt bakkekontakten etter et brudd, og at selve «tryggheten» forsvinner. Men dette ble til det store vendepunktet for meg, hvor jeg heller fant tryggheten i meg selv. Jeg føler at jeg tilbragte de siste årene i tro om at jeg var avhengig av å ha en partner i livet mitt for og være lykkelig. Jeg trodde på en måte at det var det som gjorde meg «complete» og at jeg ikke kom til å klare meg alene. Sannheten er at det siste halvåret har jeg aldri følt meg sterkere, morsommere eller gladere. Jeg trives i eget selskap, men samtidig elsker jeg å være sosial. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal forklare det, men det føles som en ny epoke og jeg har det veldig, veldig fint om dagen. Jeg føler meg endelig som den «Eirín» jeg alltid har kjent litt på. Jeg tror hemmeligheten er å komme seg videre etter bruddet og ikke oppsøke det. Wash your hands! Finn din indre styrke og start med blanke ark – bli kjent med deg selv på nytt. Hvem er du, hva liker du å gjøre? Se på det som en mulighet istedenfor en hindring. Invester energi i noe som er permanent med det første – som karriere, utdanning og deg selv ♥

You asked, I'm answering

Hvor er de glassene fra? De var utrolig stilige!
– De kjøpte jeg hos Åhlens. Synes de er råklekre!

Hei! Jeg vet ikke om du er klar over det, men bloggen din laster SÅÅ tregt for tiden :/
– Arh, gjett om jeg vet og det er fryktelig frustrerende. Jeg fikk vite av tekniker at bloggen ikke klarer mer trafikk, og at vi må gjøre noen tekniske endringer. Forhåpentligvis blir det ordnet opp i veldig snart siden vi har funnet roten av problemet. Hang in there!

Hei! Hvor har du kjøpt sengetøyet?
– Jeg kjøpte det hos Lexington på Lagunen her i Bergen. Det er SÅ deilig å sove i!

You asked, I'm answering

Jeg lurte på en liten ting, når du er ute, hva drikker du? Jeg er ikke noe øl-jente, så jeg lurte bare på om du har noen gode vin-tips å komme med? Først og fremst hvitvin tenker jeg, men tar gjerne i mot alt av tips, haha..
– Hei! Uff, du spør nok feil person. Jeg liker generelt smaken av alkohol dårlig og drikker veldig sjelden, men om jeg først «gønner på» (haha) så går det i Riesling, Martini Asti, Mojitos eller Vodka Redbull! Øl skjeeer ikke.. Blæh 😀

You asked, I'm answering

Fornøyd frøken feirer bilkjøp med godeste Cath. Bra kveld med mange latterkuler, haha!

Hvor lenge blir du boende i denne leiligheten du bor i nå? Altså, når blir du å flytte inn i leiligheten på Bjorøy?
– Mest sannsynlig ut april/mai. Ikke så lenge igjen nå! Herregud så mye jeg gleder meg.. Sykt å tenke på at jeg kjøpte for ett år siden!

Heihei, fine du! Bare lurte på hvor buksen er fra og når du kjøpte den?
– Hei på deg! Den er fra Helmut Lang. Kjøpte den for noen måneder siden hos Høyer.

You asked, I'm answering

Elsker bloggen din!! Har noen spm til ukens spm:
Dropper du av og til treningsøkter hvis du ikke vil?
– Det skjedde oftere før enn nå etter at jeg begynte å variere treningen. Spesielt etter at jeg begynte med kickboksing! Tror det handler om å finne en treningsform man virkelig liker. Nå gleder jeg meg som et lite barn til hver eneste økt, og det er SÅ herlig!
Festet du mye før du forandret livsstilen din?
– Nei, det vil jeg ikke si..
Hva kunne du ønske du kunne forandre på?
–  Om det oppstår noe jeg kunne ønske jeg kunne forandre på – da forandrer jeg det! Verre er det ikke. Man får til om man bare vil.

You asked, I'm answering

Hva heter modellen på klokken og hva koster den? Finner ikke prisen på nettsiden..
– Modellen heter Brooklyn. Mener å huske at jeg betalte rundt 1800,- for den. Klem!

Hei! Jeg skal flytte ut til sommeren og er veldig spent på hvor mye matbudsjettet kommer til å ligge på. Er glad i sunn og frisk mat som du er, og lurer derfor på hvor mye du ca bruker på mat i uka/måneden? Hvis du føler deg komfortabel med å svare på det ofc.
– Hei hei! Når det kommer til matbudsjett så varierer det veldig fra måned til måned. Men jeg har et eget matkort som det alltid står 2500 kroner på, og det holder som oftest for en måned til meg. Da bruker jeg det også til litt husholdning og hundemat. Klem!

Hvor er vasen fra? Helt nyyydelig!
– Du den er fra Bohus! Jeg er såå glad i den..

You asked, I'm answering

Hvordan er disse skoene i størrelsen, og er de gode å gå i? Fikk så lyst å klikke et par hjem, de var råfine!
– De er helt normale i størrelsen og veldig gode på foten. Jeg er mildt sagt utrolig fornøyd med kjøpet. Klem! (Kan kjøpes her) Adlink

Hei, hva slags gloss/leppestift bruker du til daglig?
– Hei! Jeg bruker som oftest bare leppepomade fra Nivea. Den heter Vitamin Shake med Acai og Wild Apple!

You asked, I'm answering

Hei Eirin! Tusen takk for at du gir meg så masse inspirasjon i hverdagen! Lurte bare på hva du heter på snapchat om du har «åpen» profil?
– Hei! Det var hyggelig sagt. Takk for at du leser og gir meg muligheten til å levere hver eneste dag! Det setter jeg uendelig stor pris på. Når det kommer til Snapchat så kan du følge meg under navnet EirinK. Klem fra meg!

You asked, I'm answering

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “You asked, I’m answering

 • Oda
  Hei flotte Eirin! Må bare få si at du er så utrolig flink i jobben du gjør. Du inspirerer alltid, og humøret blir alltid løftet et hakk eller to når jeg besøker bloggen din! Samtidig må jeg si jeg blir så imponert over at du klarer å holde deg så jordnær og ekte selv når bloggen går så bra. Du er super! <3 klem

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk for oppløftende kommentar, Oda 🙂 Klem <3

 • Lotte
  Når kommer egentlig videoen fra romaturen?

  • Eirin Kristiansen
   MacBooken min krasjet i New York og da mistet jeg alt jeg hadde på den 🙁 🙁

 • malin
  Hei Eirin! Elsker disse innleggene. Skal virkelig klikke hjem de fine skoa du viste! Er på utkikk etter den perfekte skinntights, men er ikke villig til å gå over 1000 kr. Alle de som jeg har sett på har hatt en pris opptil 4000 kr, da på nelly.. Har du noen tips til hvor jeg kan finne en billig og bra bukse? Likte veldig godt den du har, men har en mistanke om at den blir for dyr 🙂 Ha en fin mandag, klem <3

 • Christine
  Hei! Jeg har veldig oljete og fet hud, og har prøvd en del kremer, men ingenting ser ut til å funke… Har du noen tips på den fronten? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Christine! Jeg er ikke kjent med fet hud selv, men har hørt at mange tror at dem skal slutte å fukte huden så mye fordi de tror den blir fetere da. Men sannheten er at fet hud kan være et resultat av tørr hud. Årsaken til at den virker fet kan være fordi huden produserer ekstra mye fukt utenpå for å beskytte seg selv, og at den derfor kan virke fet. Om jeg var deg ville jeg investert i en god men lett fuktighetskrem, å påføre hver morgen/kveld. Klem 🙂

 • Helle
  Hei Eirin!

  Jeg er så glad i bloggen din. Du har så fin stil og jeg liker utseendet på bloggen veldig godt. Minimalistisk og fin akkurat som jeg liker det 🙂

  Den svarte (pels) jakken du hadde på deg i sunsilk innlegget er fra Pellobello, stemmer det? Synes den var så fin og prisen var ikke så verst heller, men jeg er så usikker på størrelsen da jeg aldri har kjøpt noe fra de tidligere.. Hvilken størrelse har du i den? (tror vi er ganske like i størrelsen).. Har du den lange eller korte modellen?

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Helle 🙂 Den jakken er kjempefin! Jeg har den korte modellen i medium, men kunne godt hatt den i large. Liten i størrelsen! Må også nevnes at den slipper enormt mye fjær, men ellers er jeg veldig glad i den 🙂 Klem

 • June
  Hei! Kan du ha en housetour i den nye leiligheten din?

 • julia
  Jeg har prøvd og spørre noen ganger, men har ikke fått svar – så jeg prøver igjen 😛
  Den «flekkete sort og hvite» jakken du har på deg på bildet fra operataket, hvor er den fra? Og hvilken størrelse har du, og hva er prisen?
  Har veldig lyst til å bestille den selv.. Den er superfin!! Er den så varm at man kan ha den til vinterjakke også?

 • Pernille
  Hei!
  Jeg har store planer om å få meg en liten valp til våren, og siden du nettopp har vært i samme situasjon lurte jeg på om du kunne komme med noen tips?:) Hvordan lærer man hunden å ikke bjeffe? Hvordan trener man den til å være alene hjemme? Og hvem kan jeg kontakte for å få en valp? Har sendt Mail til flere oppdrettere, men ingen som svarer om de har planlagt noen kull.

 • Marianne
  Hei Eirin,
  Du har en svart jakke, ser ut som saueull og du går med den til skinnbukser mye. Hvor er den kjøpt?
  Og hvor har du kjøpt den gullputen du har i sofaen? Følger deg på snapp og forelsket meg helt <3

  elsker bloggen din, du er en stor inspirasjon 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Vesten er fra Zara og puten er fra Home & Cottage 🙂 Tusen takk!!

 • Wanda Luedy
  Hei!

  Leste tidligere at du hadde som mål å gå opp Stoltzen en dag i uken i hele september. Hvis du gjennomførte dette (og tok tiden) hvor mange minutter/sekunder forbedret du deg fra uke 1 til uke 4? 🙂 Litt rart å spørre om, men jeg ble inspirert, og har samme målet for oktober. Morsomt å høre hvordan det går med andre! 🙂 Leser forresten bloggen din daglig. Stå på!

 • Malin
  Hei.
  Jeg lurte kun på om NLY skoene «klikker» når du går med dem. syns de er veldig fine og er til en veldig rimelig pris, men føler meg en smule ukomfertabel når skoene klikker høyt i skolegangen 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Nei, ikke som jeg har tenkt over. Jeg personlig liker når skoene «klikker» 🙂 Hihi..

 • Iselin
  Hei 🙂

  Bare lurer på hvor du kjøper leppomaden til Nivea? Finner ikke akkurat den med acai og eple noe sted :/ hørt så mye bra om den, så har så lyst til å teste 😉

 • Elisabeth
  Hei!
  Du skriver så utrolig bra og inspirerende, liker bloggen din utrolig godt!
  Har bare lurt på en ting;

  Leser bloggene til flere av dere som skriver for Stylista, og de er alle veldige fine! En ting som dere har til felles er at dere alle bruker veldig mye dyre designer-klær og -vesker. Er det slik at du føler deg presset til å bruke det, siden «alle» dine kolegaer gjør det? Oppleves denne «bloggertittelen» som strevsom, og som at du hele tiden må prestere gjennom bilder og status? Eller er alt kun morsomt?

  Litt dypt spørsmål, men dette er et tema få av dere skriver om. Som leser lurer man gjerne på hvordan alt er bak fasaden.

  Ha en fin kveld videre!! 🙂

Comments are closed.