Caught in the moment

Caught in the moment

Caught in the momentCaught in the moment

adlinks Kåpe: HER / Strikkegenser: Acne / Haremsbukse: NLY/ Clutch: HER/ Sneakers: Adidas


On the run. Couldn’t get more casual than this (?)

Under denne varme ullkåpen skjuler det seg en oversized strikk og en cozy haremsbukse i noe som føles som silke mot huden. Denne mandagen var det ingenting annet enn dette antrekket som føltes riktig. Selv om jeg ofte poster looks med både en nøye utvalgt location og antrekk, så skal det sies at ikke hver dag er slik. Tvert i mot! Jeg trives godt i sneakers og haremsbukse jeg, og faktisk så synes jeg at det kan være minst like kult!

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “Caught in the moment

 • Maren Knutsen
  du er så nydelig, helt klart min favoritt blogger! <3
  Bare lurer på hvilket kamera du bruker ? alle bildene dine er så fine!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maren <3 Så utrolig koselig å høre 🙂 Takk! Jeg bruker Canon Mark 3 fast om dagen. Strålende fornøyd med det! Natta!

 • Katarina
  Alt kler den smukke 😀

 • Ida Helene
  Herregud, håret ditt! Lengden, fylden, farge, alt ser perf ut. Er det nå man skal hashtagge #hairgoals ? Jeg må spørre, siden du er datter av frisør, du har sikkert svart hundre ganger før, men hvor ofte burde man klippe seg for å få lengden din? Har du spart lenge? Holder på å gå tilbake til mine naturlige «røtter» ved å ikke bleke/stripe det lenger, så håper det vokser seg litt sterkere nå. Bruker du noen spesiell rundbørste/tang/hårføner for å få det så tykt og friskt? Er så glad i bloggen din, og at du er så jordnær og naturlig. Håper uken blir fin, mange klemmer fra Australia!

  • Eirin Kristiansen
   Haha, du er herlig. Takk for kompliment 🙂 Det var hyggelig. Jeg prøver å klippe meg hver andre til tredje måned. Da klipper jeg ikke mye, men det som trengs. Da vokser det tykt og friskt. Mange klemmer tilbake, snille deg! <3

 • Kine
  Lagde bananpannekakene dine til frokost i dag (den med fiberhusk) og det ble NYDELIG? Takk for at du deler??

 • Silje
  Hei Eirin! Jeg er litt nysgjerrig på hvordan du delte bloggen din for andre? Hvor lenge hadde du blogget? Hvor delte du den først og til hvem? Jeg tenker når delte linkene dine og bloggen din på instagram, Facebook eller andre nettsteder og med hvilken følelse det ga deg? Var det skummelt å dele den for «første, andre eller tredje gang»? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje! Det husker jeg ikke så godt, men husker det tok ganske lang tid da jeg synes det var litt skummelt og var redd for kjipe reaksjoner..!

 • Kristine
  Kan du legge ut oppskrift på müslien du laget (snapchat)? Den så virkelig god ut! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Den kommer i morgen tidlig. Stay tuned!

 • Lareib
  Hei eirin! Hadde spørsmål til håretklippet ditt ❤hva var det du sa til frisøren for å få det sånn? Antar at du ikke klippet det helt rett

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jo, det er faktisk klippet helt rett 🙂 Klem!

 • Looking très chic lady!

  Love,
  VERA VEGA – http://veravega.com

 • Mali
  Du er nydelig, Eirin <3 Jeg er veldig misunnelig på håret ditt… Retter/krøller du det ofte? Og hvordan striper du det? jeg retter håret så og si hver dag, og sliter med tørt, slitt hår, selv om det vokser ganske fort. Har du noen tips? 🙂 Ha en strålende dag!

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Mali <3 Jeg føner og retter det ca. annenhver dag. Striper det med hette (obs: bare etterveksten) med vanlig bleking 🙂

 • Yngvild
  Så utrolig fin du er!

 • Elsker antrekket! Er kåpen stor i størrelsen, slik at det er plass til tykke plagg, eller anbafaler du å gå opp en størrelse? 🙂
  Ha en fin dag videre, fineste Eirin <3

 • Oda
  Hei! Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker for tiden? Bruker du det samme på alle bilder eller har du forskjellige? 🙂 klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Oda! Nå bruker jeg bare Canon Mark 3 om dagen. Klem!

 • Oda
  Hei! Jeg lurer på hvor du har kjøpt matskålene til Billy? Hadde ikke bloggen din lastet så treigt skulle jeg gjerne linket til innlegget, nå håper jeg bare at jeg får publisert kommentaren. Prøvde å kommentere for noen dager siden, da gikk det ikke.. Skal til bergen senere denne uken, og håper å finne like skåler til katten min (må skjemmes bort litt, haha). Er ikke kjent i bergen, så må nok kanskje ha litt mer beskrivelse enn navnet på butikken. Eller er de kanskje bestilt på nett? Ha en fortsatt fin dag, klem til deg?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Oda! Beklager at bloggen laster tregt, teknikerne er på saken og det er forhåpentligvis snart fikset. Matskålene bestilte jeg fra en svensk nettbutikk som jeg dessverre ikke husker navnet på! Klem <3

 • Nora
  Kan du linke til buksen?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg letet etter link, men den er desverre ikke for salg lengre.

   • Hanne
    hvordan ser buksen ut ? kan du ikke legge ut bilde på snapchat ? 😛 er den løs og litt løs i formen ?

 • Oda Gjerde
  Hei Eirin!
  Hvordan får du bloggen din til .no, og ikke blogg.no?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Oda! Det gjør du enkelt ved å kjøpe et eget domene (google it, så finner du det) 🙂 Klem

 • Tonje
  Angrer du på tatoveringen din? Har du tenkt å ta flere?:-)

 • Anette
  Hei Eirin!
  Sitter bestandig igjen med godfølelsen etter å ha vært innom bloggen din. Jeg lurte på om du kunne linke til skoene eller skrive hvilken modell det er? Stå på videre, du rocker 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anette! Modellen heter Stan Smith 🙂 Nelly har de inne med grønne detaljer (jeg har blås). Klem!

Comments are closed.