Just another banana pancakes recipe

… Still the best I’ve ever made!

Bananpannekaker har vært nokså trendy en stund nå, og jeg tipper det florerer ulike oppskrifter rundt på nett. Jeg har også delt en oppskrift eller to tidligere om jeg ikke husker feil, men i går lagde jeg definitivt de beste bananpannekakene jeg har smakt, som ikke ble slapp i fisken eller var vanskelige å steke. Jeg foretrekker litt tyggemotstand i maten min, og disse har konsistensen av helt vanlige «lapper». Mums!

Just another banana pancakes recipe

Fint oppskriftshefte, ikke sant? Helt genialt spør du meg! Denne blokken ligger alltid på kjøkkenbenken min slik at jeg kan skrible ned nye oppskrifter i farten. Deretter river jeg ut siden og har den inn i en egen perm. Vips så har jeg min helt egen oppskriftsbok! Dere finner den HER ♥


Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Just another banana pancakes recipe

 • May
  Så deilig! Har du noe alternativ til fiberhusk for oss som ikke har det tilgjengelig?
  Kan du legge ut en typisk fullkroppsstyrke økt for deg, eller eventuelt tips til øvelser? Går veldig mye i de samme øvelsene for tiden, så hadde vært deilig med litt inspirasjon!
  Ha en fin dag :*

 • Ingrid
  Veldig fint hefte! Tror forresten at der det står «serves» at du skal skrive hvor mange porsjoner det er 🙂 Men man velger jo selvsagt selv hvilket system man vil bruke, men de pleier jo å skrive «serves 12» for ekspemel. Også skal navnet på retten stå rett etter «Recipe:». Men som sagt, man velger jo det man selv synes er praktisk og estetisk finest!

  Ha en strålende dag! Du inspirerer alltid.

 • Ingvild
  Jeg bruker omtrent samme oppskrift, bare jeg erstatter fiberhusk med 1 dl havregryn 🙂 begge er sikkert supergodt!

 • Maria
  Heei 🙂 Jeg ser du har svart på spørsmålet om hvordan du får ramme rundt bilde, samtidig som du får bilde stort – men jeg lurer på hvordan du gjør dette i afterlight? Og hva du mener med 3:4? Jeg fikk ikke dette helt til, og instagrammen din er bare helt nyydelig..

 • Sarah
  Hei Eirin! Ville bare si at du har en helt fantastisk blogg. Dette er et sted jeg setter meg ned med en kopp kaffe, og bare blir super-inspirert 🙂 Alt fra layout til tips er helt perfekt! Fortsett med dette, du har en trofast leser her. Håper du får en super uke 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Sarah! Kommentarer som dette.. Priceless 🙂 Utrolig motiverende – setter stor pris på det. Klem fra meg!

 • Det hørtes veldig godt ut 🙂

 • Anonym
  Hei!
  Så søt oppskriftsblokk! Jeg lurer på hvordan oppskriftspermen din ser ut. Har tenkt lenge på å gjøre det samme selv, men jeg vil ha det i ett eller annet som ser nusselig ut, haha 😀

 • varild.eriksen@hotmail.com
  Disse så heeelt nydelige ut! Når du eksperimenterer på kjøkkenet, har det hendt at du misslykker å må kaste maten i søpla? Jeg har veldig lyst til å prøve å lage min egen vri av müsli/granola-barer, men er litt redd for at jeg ikke skal få det til! Har du noen tips?
  – Vårild

  • Eirin Kristiansen
   De ble supergode! Det hender heldigvis sjelden at jeg må kaste maten. Hvor gale kan det bli, liksom? 😀 Klem

 • malin
  Tusentakk for supergod oppskrift! Du er alltid så inspirerende. Blir så beroliget og glad av å være på din blogg, så lyst og fint. Klem <3

 • Monika
  Denne oppskriften må du bare prøve, hvis du ikke allerede har testet den (?) 🙂

  3 egg
  3 spiseskjeer cottage cheese
  3 spiseskjeer havregryn
  1 banan

  Jeg bruker stavmikser for å få en fin, smooth røre. Stekes i små lapper! De er helt nydelige! Og hvis det blir for mye røre så er det bare å spare litt og steke opp til kvelds;)
  jeg bruker bare blåbærsyltetøy uten sukker på, fantastisk godt!

Comments are closed.