
… Still the best I’ve ever made!
Bananpannekaker har vært nokså trendy en stund nå, og jeg tipper det florerer ulike oppskrifter rundt på nett. Jeg har også delt en oppskrift eller to tidligere om jeg ikke husker feil, men i går lagde jeg definitivt de beste bananpannekakene jeg har smakt, som ikke ble slapp i fisken eller var vanskelige å steke. Jeg foretrekker litt tyggemotstand i maten min, og disse har konsistensen av helt vanlige «lapper». Mums!

Fint oppskriftshefte, ikke sant? Helt genialt spør du meg! Denne blokken ligger alltid på kjøkkenbenken min slik at jeg kan skrible ned nye oppskrifter i farten. Deretter river jeg ut siden og har den inn i en egen perm. Vips så har jeg min helt egen oppskriftsbok! Dere finner den HER ♥
Kan du legge ut en typisk fullkroppsstyrke økt for deg, eller eventuelt tips til øvelser? Går veldig mye i de samme øvelsene for tiden, så hadde vært deilig med litt inspirasjon!
Ha en fin dag :*
Så søt oppskriftsblokk! Jeg lurer på hvordan oppskriftspermen din ser ut. Har tenkt lenge på å gjøre det samme selv, men jeg vil ha det i ett eller annet som ser nusselig ut, haha 😀
– Vårild
3 spiseskjeer cottage cheese
3 spiseskjeer havregryn
1 banan Jeg bruker stavmikser for å få en fin, smooth røre. Stekes i små lapper! De er helt nydelige! Og hvis det blir for mye røre så er det bare å spare litt og steke opp til kvelds;)
jeg bruker bare blåbærsyltetøy uten sukker på, fantastisk godt!