This weeks fridge + meal inspiration

Eat good – feel good

Mandag, ny uke, ny leilighet, ny motivasjon.. Det er så deilig! Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg som dette til dere, og det var sannelig på tide. Denne uken kjente jeg selv at jeg trengte litt inspirasjonsboost på matfronten, og hva passet vel bedre da enn å sette seg ned og skrive en liste med forslag til både frokost, lunsj, middag og kveldskos? Jeg trengte det selv! I stedenfor å skrive en ukesplan har jeg heller skrevet ned 7 retter for hvert måltid, slik at dere kan velge litt selv etter hva dere har lyst på. Nå er det ikke slik at jeg kommer med nye, supre ideer på matfronten hver uke – så ta gjerne vare på denne listen. Jeg spiser ikke så veldig mye mer variert utover de rettene som er ført opp over. Kom gjerne med forslag!

This weeks fridge + meal inspiration

Jeg har som vanlig skrevet ut listen og hengt den på kjøleskapet. Da er det aldri noe problem å finne ut hva jeg skal lage når jeg først står og studerer innholdet i kjøleskapet. Jeg skriver alltid handlelisten søndagskveld i appen «påminnelser». Den hadde jeg aldri klart meg uten!

This weeks fridge + meal inspiration
Min treningsuke:

Mandag: Kickboksing
Tirsdag: Ben og rumpe
Onsdag: Kickboksing
Torsdag: Skuldre og rygg
Fredag: 4×4 intervaller
Helg: Stretching

Når kosten er på plass er det mye morsommere å trene. Da føler jeg at jeg får så mye mer ut av treningsuken! Denne uken blir det en god blanding av alt, noe jeg trives best med. I dag står kickboksing på planen, og jeg gleder meg like mye hver eneste gang. Det er SÅ gøy!


Previous Post
Next Post

45 thoughts on “This weeks fridge + meal inspiration

 • AS
  Wow, for en inspirasjon jeg fikk nå! Masse sunne og gode alternativ, ja til slike innlegg 🙂

  Lurer på om dette er den type mat du ser for deg en student kan klare å kjøpe inn, uten å bli helt blakk? Med tanke på bønner, leverpostei, frukt og grønt ++ ikke koster så allverdens

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Ja, så absolutt. Det er ikke noe spesielt dyr kost 🙂 Klem <3

 • Synne
  Hei skjønne fine Eirin?❤️jeg lurte på hva du har i din smoothie? Jeg tenkte at jeg skulle lage til kvelds i dag også jeg lagde med gulerot banan mango appelsinjuice og mango?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Synne! Favoritten min er 2 store ss vaniljekesam, en neve frossen bærmiks fra rema1000, 1 avocado, 1 eggehvite, litt kanel og søtning. Blandes med kokosvann 🙂 Superdigg!

 • Elsker bloggen din, du er så inspirerende! Håper du får en veldig fin uke i den nye leiligheten 🙂

 • SÅ herlig! Nå ble jeg inspirert?

 • Sigrid
  Hei Eirin!
  Jeg sitter her og skriver en aldri så liten liste over ukens inntak av mat jeg også, skal helt klart bruke noen av dine tips denne uken! 🙂 Bloggen din blir bare mer og mer inspirerende, og jeg må klikke meg innom opptil flere ganger daglig. Stå på, du er virkelig ei å se opp til.
  Mandagsklem fra Sigrid 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så bra du ble inspirert, Sigrid! Det er fint å dele litt tips med hverandre innimellom for inspirasjonens skyld. Klem tilbake, og takk for fine ord <3

 • Ingvild Maria
  Ååh tusen takk for et superinpirerende innlegg! 😀 Det var akkurat det jeg trengte da jeg sitter og planlegger denne ukens handleliste! Du er så flink til å blogge!
  Ha en fin mandag videre! 🙂

 • Ida
  For et supert innlegg! 🙂 tusen takk! Er fast leser av bloggen din, og digger den!!

 • Ah, slike innlegg som dette har jeg virkelig savnet her inne! Kjempeinspirerende å lese 🙂 Du er så flink! Ha en god uke, Eirin <3

 • No vart eg faktisk SÅ svolten og har skrivd ned fleire av rettane i notatappen slik at eg kan huske på dei utover veka. Har du lyst å legge ut/gje meg oppskrift på kalkunpølsegryta? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Såklart jeg kan 🙂 Tenker å dele litt mer oppskrifter på middag fremover. Klem!

 • Kristine
  Lurer på om det er noen forskjell på kokosmelken som er i hermetikkboksen og i den lille kartongen, siden du kjøper begge typene? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Kartongene har bare ren kokosmelk, og er supre til sauser eller smoothies. Boksene har et deilig lag med krem som jeg liker å pise med litt søtning. Ypperlig i kakao, kaffe eller til dessert med bær. Klem!

 • Tusen takk for nok et superinspirerende innlegg! Nå vet jeg hva menyen resten av uken skal bestå av 😀

 • Liv
  Takk for et fint innlegg, fikk mange gode ideer av dette 🙂

  Et forslag til lunsj evt. middag er denne sunne, gode og mettende salaten:

  1 mango
  1 avocado
  1 boks med bønnermiks, evt bare bønner eller kikerter
  Et par never grønnkål
  Litt finhakket chili

  Hakk opp alle ingrediensene og bland:) Kjapt, enkelt og godt.

 • Camilla
  For et flott innlegg!:) Jeg blir så glad av å lese det du skriver, og jeg syntes disse innleggene gir meg så mye inspirasjon!<3 Håper du har hatt en bra start på denne mandagen og at du har hatt en deilig kickboksing-økt! Enda en ting jeg vil prøve nå, hehe:) Jeg må også si at du er den personen som har fått meg til å like disse mandagene:)) Etter å ha sittet med skolearbeid hele dagen tok jeg meg en spontan joggtur, gud så deilig!! Uansett, fortsatt god mandag Èirin!:))

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, det gleder meg å høre Camilla! Du er så flink 🙂 Kickboksing økten var fantastisk deilig, som alltid! God kveld videre til deg <3

 • Carina
  Du er så utrolig inspirerende, Eirin! Du skriver alltid gode, gjennomførte innlegg! 🙂 Håper du får en flott uke!

 • Sissel
  Hei skjønne deg 🙂 Jeg bare lurte på om du spiser noe i tillegg til disse måltidene i forbindelse med trening?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg er en småspiser uten like, så knasker mye på frukt, nøtter, barer og gulrøtter gjennom dagen mellom måltidene 🙂 Tar helst en shake etter trening.

 • Herlige tips! Tusen takk 😀 Du er så flink Eirin!

 • Juliane Malthe
  Har du lyst til å poste oppskrift til LCHF pizza, eller sende en link til den du bruker? Kan hende du har gjort det før, men da har jeg isåfall ikke fått det med meg 🙂 På forhånd, tusen takk!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Juliane! Tenker å poste den på fredag 🙂 Klem

 • Elisabeth
  Jeg var også fullstendig avhengig av Påminnelser appen – helt til jeg forelsket meg i appen Wunderlist! Den bør du teste! Drømmeapp for oss som elsker lister:)

 • Vilde
  Hei fine Eirin! Du er så utrolig inspirerende, og jeg gleder meg til å skjekke innom bloggen hver dag!!

  Jeg lurte også på en ting; Om du spiser kesam med nøtter eller saft til frokost, hvor mye spise du da? Hele begeret eller noen spiseskjeer?
  Klem til deg og ha en fin uke<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Så hyggelig å høre 🙂 Jeg spiser som oftest 3/4 av et beger i en skål. Klem <3

 • åh, kjekt! Takk for dette innlegget, skal lagre det og bruke det som inspirasjon til måltider når jeg trenger det! Du er flink 🙂

  http://livethoughts.blogg.no

 • Karoliina
  Hello!

  I really like your blog and your pictures and you have a wonderful style, but sadly I don’t understand a word and google translator doesn’t do a good job either…so I was wondering how come you don’t write also in english? I bet you would have so much more people reading your blog in different countries! 🙂

 • Å, jeg elsker sånne innlegg!! 🙂 Super insprerende. Jeg gjør det samme selv hver uke, planlegger nesten alle måltider, skriver handleliste og tar ukeshandelen på mandager. Planlegging er gull verd for å ha et optimalt kosthold! Jeg har for tiden litt dilla på eggmuffins, og la ut en enkel og digg oppskrift på bloggen min for noen dager siden. Kanskje du vil ta en titt 🙂 Ellers går det mye i havregrøt med cottage cheese, avokado med skinke, hjemmelagde knekkebørd osv som frokost og lunsj. Håper dagen din blir kjempefin! Klem til deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Man kommer langt med planlegging 🙂 Eggmuffins høres digg ut! Den må jeg sjekke ut. Takk for tips, Kristin 🙂 Klem

 • Sissel
  Hei skjønne deg 🙂 Jeg bare lurte på om du spiser noe mer i tilegg til disse måltidene i forbindelse med trening?

 • Mia Marie
  Det er disse innleggene her jeg virkelig liker fra deg! Hverdagsinnlegg❤️ håper du har hatt en din uke så langt! Det har jeg!

Comments are closed.