Herlig innesøndag

Cuddle up (sun)day

En skikkelig «innesøndag» slår aldri feil. I dag har jeg stort sett trasket rundt i joggisen hjemme hele dagen, slått av en liten times koselig prat på telefonen med Cath og putlet litt med to-do listen som ikke krevde en fot utenfor dørstokken. Kroppen og håret har også fått litt selvpleie, og det er så deilig. Snakk om full oppladning til morgendagen! Men jeg skal ikke lyve å si at jeg har vært inne hele søndagen, for jeg var nemlig på middag med familien og spiste tapas i ettermiddag også – like koselig som alltid. Nå ligger jeg inntullet i teppet med lille Billy i fanget, klar for å se litt serie før leggetid. I morgen er det ett bankende kjør igjen, og jeg kjenner jeg gleder meg til det! Hva har dere bedrevet søndagen deres med? ♥

Herlig innesøndag

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Herlig innesøndag

 • Høres ut som en deilig søndag! Her i NY har vi enda en del igjen av søndagen, så jeg skal drikke mer kaffe, kanskje unne meg en bagel og vandre rundt i gatene her med kameraet mitt. Kanskje et cafe-besøk med en veninne.. Det er så mye å gjøre her, men søndager skal alltid gå i rolig tempo, i alle fall hos meg, så jeg vet ikke helt hvor jeg ender opp 🙂 Ha en fin kveld videre!

 • Stine
  Startet søndagen med en kopp kaffe og en tur i det nydelige høstværet!

 • Du er så søt 🙂 Liker bloggen din veldig godt, er fast leser!

 • Oda Gjellan Bjerkevoll
  Hørtes ut som en herlig søndag 🙂 I dag har jeg bare slappet av inne og pakket til moldetur i morgen, men fikk besøk av to venninner ut over dagen og vi lagde brownies. Ha en fin søndagskveld videre 🙂

 • Christina
  Hei! Lurer på om du kunne svart, eller kommet med tips til avstandsforhold som militæret? Typen drar den kommende uken, noe jeg bare synes er ufattelig vondt og trist. Klem!

 • Oda
  Hvor er joggedressen fra?:-)

 • varild.eriksen@hotmail.com
  Hei 🙂 Hvilket produkter bruker du til selvpleien?
  – Vårild

 • maiken
  Hej, må vi ikke se resten af boligen?

 • Connie
  Hei fine deg!! hvor har du kjøpt den hvite lykten som står ved sofaen din? SÅ fin 🙂

 • Hei Eirin! Jeg må bare si at du er en utrolig inspirerende og motiverende person. Når jeg leser bloggen din blir jeg alltid i godt humør og sitter igjen med en hel masse inspirasjon. Du er en stor grunn til at jeg startet opp igjen bloggen min, og du motivert meg til å fortsette. Tusen takk <3

  • Eirin Kristiansen
   Dette var koselig å høre, Marie. Gleden er på min side <3

 • Pauline
  Hvor er joggedressen fra?

Comments are closed.