Ovnsbakt kylling til middag

It’s Ridiculously Good

Jeg vil si at jeg er ganske simpel i matveien og foretrekker ting som går raskt og er enkelt å lage. I en hektisk hverdag er tidsklemme en kjent sak, og da vil man helst ha mat i magen så fort som overhodet mulig når den først begynner å rumle. Middagen jeg skal dele med dere i dag har blitt en favoritt etter at jeg stjal den fra Pia Seeberg fra ShapeUp, og jeg håper dere også faller for den. Ovnsbakt kylling med pesto, tomat og mozzarella!

Ovnsbakt kylling til middag

1-2-3

Middagen lager stort sett seg selv, men først → start med å sette ovnen på 180 grader. Deretter heller du litt olje i en ildfast form, og legger oppi ønsket antall kyllingfileter på rad og rekke. Smør ca. en spiseskje pesto over hver filet og topp med tomatskiver. Ha deretter over skiver av mozzarella og krydre godt med pepper og litt salt om ønskelig. Strø til slutt over en god neve revet ost om du vil ha det litt ekstra cheezy, og sett herligheten inn i ovnen i 40 minutter. Voila! Gjør noe annet moro i mellomtiden og middagen er plutselig ferdig før du vet ordet av det. Bon appétit!

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Ovnsbakt kylling til middag

 • Henriette
  Hei Eirin! Jeg vet ikke om du er klar over dette, men http://www.hannemjas.blogg.no kopierer bloggen din så til de grader :/ Jeg la igjen en kommentar hos henne angående dette, men hun godkjenner de ikke. Synes det er veldig synd, og ville ikke satt pris på det selv… Når jeg klikket inn på hennes blogg tenkte jeg på deg, for alt er omtrent identisk.

  • Anna
   Jeg er helt enig! Har tenkt lenge på det jeg og.. Ikke noe gøy.. Du har alltid vært litt annerledes fra andre kjedelige blogger! Synd at noen skal kopiere dine gode og kreative innlegg?
   Ha en god natt, vakre Eirin ?

  • malin
   Har lagt merke til det samme jeg også Henriette. Er jo bra noen ser opp til det Eirin gjør, men å herme etter så til de grader som hun gjør synes jeg blir for mye.

  • M
   Jeg la igjen en kommentar om det samme, men hun godkjente ikke min heller. Greit at hun blir inspirert av Eirin, men innleggene er så godt som identiske, og hun skriver aldri at hun har lest det på Eirin sin blogg.

 • Silje
  Hei! Når begynte du å dele bloggen din for andre? På instagram, facebook og andre nettsteder? 🙂

 • Kjersti
  Dette ser utrolig godt ut!! Sliter sånn med middagsideer for tiden, nå har jeg ivertfall morgendagens middag planlagt 🙂 Så enkelt! Elsker middager som praktisk talt lager seg selv. Takk for tips! 🙂

 • Åå, den oppskriften har jeg også skrevet ned etter at jeg så den på hjemmesiden hennes. Tenkte jeg skulle lage den i morgen! Gleder meg til å teste den ut 🙂 Tror det blir veldig bra. Elsker at du legger ut så mye godt 🙂 Vil jo nesten spise hver gang etter jeg har vært her inne, haha!! Håper du har en strålende kveld, skjønne deg <3

 • Beate
  Så utrolig fint antrekk du hadde på deg i innlegget «Sunsilk Minerals – Limited edition». Jeg har lyst på alt! 🙂
  Hvor er jakken, genseren og skoene fra?

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Beate! Jakken er fra Pellobello, genseren er fra Zara og skinnbuksen er fra Helmut Lang.

 • B
  Hvilken pesto bruker?
  Bra middagstips ??

 • takk for oppskrift! spiser lchf selv, og denne var midt i blinken!

 • Åh, dette så himmelsk godt ut! Takk for tips 🙂

 • Cathrine
  Du er så inspirerende. På alle plan! Lurer også på hvor bestikket er fra?:) Superfint (som vanlig;))!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk! Det er fra Modern House, kjøpt hos Villa Rosa i Sandnes 🙂

 • Kristin
  Hei 🙂 Jeg vet at du ikke bor i Oslo, men vet du/noen her om noen gode salonger i Oslo som fikser hår og sminke til f.eks. ball? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Der har jeg dessverre lite erfaring, Kristin 🙁 Beklager.

 • Sofie
  Begynte du på LCHF på grunn av Cath? 🙂 Siden du vendte om til det etter du ble venn med henne.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sofie! Nei den tanken har ikke slått meg. Cath spiser ikke LCHF lengre 🙂

 • Oi dette må prøves i helga! 🙂 Ha en fin dag!

 • marie
  Bruker du noe tilbehør til dette? Ser kjempegodt ut! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Nei, som sakt så er jeg veldig simpel i matveien. Spiser bare det beste 😉 Haha! Men ris eller en frisk salat er å anbefale om du ønsker tilbehør. Klem!

 • Åå, nam! Jeg spiser ofte kylling med pesto og creme fraiche inni, men med surret bacon rundt. Det her hørtes nesten enda bedre ut:-)

Comments are closed.