It’s Ridiculously Good
Jeg vil si at jeg er ganske simpel i matveien og foretrekker ting som går raskt og er enkelt å lage. I en hektisk hverdag er tidsklemme en kjent sak, og da vil man helst ha mat i magen så fort som overhodet mulig når den først begynner å rumle. Middagen jeg skal dele med dere i dag har blitt en favoritt etter at jeg stjal den fra Pia Seeberg fra ShapeUp, og jeg håper dere også faller for den. Ovnsbakt kylling med pesto, tomat og mozzarella!
1-2-3
Middagen lager stort sett seg selv, men først → start med å sette ovnen på 180 grader. Deretter heller du litt olje i en ildfast form, og legger oppi ønsket antall kyllingfileter på rad og rekke. Smør ca. en spiseskje pesto over hver filet og topp med tomatskiver. Ha deretter over skiver av mozzarella og krydre godt med pepper og litt salt om ønskelig. Strø til slutt over en god neve revet ost om du vil ha det litt ekstra cheezy, og sett herligheten inn i ovnen i 40 minutter. Voila! Gjør noe annet moro i mellomtiden og middagen er plutselig ferdig før du vet ordet av det. Bon appétit!
Ha en god natt, vakre Eirin ?
Hvor er jakken, genseren og skoene fra?
Bra middagstips ??