Billy's food corner

Little one is an early riser having his breakfast..

Billy's food corner

Look at that cute little butt!

Billy's food corner

Matskåler fra Stockholm Bruka Design
& Matbeholder fra Kremmerhuset

God morgen! Jeg husker rett før jeg skulle hente Billy at jeg var på noe som føltes som en evig jakt etter fine matskåler. De blir jo en del av interiøret, så for meg er det viktig at de blir et pent blikkfang når man først får øye på dem i det lille hjørnet hans. Da jeg fant disse keramikk matskålene ble jeg SÅ happy! De er så enkle og fine.. Matbeholderen derimot kjøpte jeg faktisk lenge før jeg i det hele tatt hadde landet på beslutningen om at jeg skulle skaffe meg hund. Jeg bare ønsket meg en liten tass så stort at jeg bare måtte kjøpe den da jeg var innom Kremmerhuset en dag. Lovely!


Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Billy’s food corner

 • E
  Hvor har du kjøpt hundesengen? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   En dyrebutikk i Åsane som jeg ikke husker navnet på i farten :O

 • Julie
  Hei, Eirin! Først må jeg si at jeg liker bloggen din veldig godt, den gir meg masse inspirasjon og du virker som en superhyggelig jente. Jeg har et spørsmål til deg angående hoteller i Bergen og området rundt. Skjønner godt at du har mye å gjøre med bloggen og alt annet, men hadde satt stor pris på om du svarte. Jeg studerer i Bergen og har bursdag neste helg, jeg og kjæresten min har lyst til å feire med å overnatte på hotell en natt eller to, og jeg lurer derfor på om du har noen gode anbefalinger i nærheten? Det vi ønsker mest er å finne et sted som er litt unna og som bærer personlig preg. Det hadde vært ekstra hyggelig dersom det er et fint område eller turområde som vi kan benytte oss av.

  Du er super! Stå på!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Jeg har faktisk bare bodd på Hotell Norge og Radisson Blu Royal Hotel Bergen. Sistnevnte er virkelig å anbefale! Knallgod frokost. Da ligger dere rett ved den fine bryggen og det er jo veldig koselig 🙂 Rett bak ligger Fløyen som er veldig kjent i Bergen, og her kan dere enten gå tur til toppen eller ta banen for en fin opplevelse. Kos dere masse! Klem

 • Renate
  Så nusselig:) Jeg lurer på om du har vsco-bruker?

 • Anonym
  Hei!

  Jeg har to spørsmål:

  Kan du lage et innlegg og fortelle om appen «Water Alert» ? Skjønner ingenting av appen ? Hahah…

  Kan du forklare litt mer om Veet Strips? Kanskje lage et innlegg? Tror mange blogglesere ønsker å få høre mer om det, og din erfaring.

  Klem!

 • Anonym
  Kan du lage et innlegg der du oppdaterer deg på hvordan det går med deg og Billy? F.eks bånd, bur, soveplass, rutiner osv? MANGE SOM LURER PÅ DETTE!

 • A.t
  Hei Eirin! Jeg må først si at du gjør en vanvittig god jobb, du stråler! Jeg bare lurte på om du kunne ta med ett lite spørsmål i neste spørsmålsrunde 🙂 Jeg har lenge vært en som alltid prøver å utfordre meg selv på ting jeg ikke er god i , ting som er utenfor konfor sonen. Men å ta ett bilde av meg selv å legge det ut på en blogg , klarer jeg altså ikke. Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for foto og skriving, men nå når jeg prøvde å blogge igjen klarer jeg altså ikke poste noe. Hva er ditt tips? hvordan startet du med det? eller kanskje du alltid har klart det? Jeg trenger litt hjelpt til å tørre det store krittet, hehe. Håper du kan hjelpe, klem.

Comments are closed.