Hey, it's knit season!Hey, it's knit season!Hey, it's knit season!Hey, it's knit season!Hey, it's knit season!Hey, it's knit season!

Strikkegenser: Selected Femme / Veske: Rebecca Minkoff / Snekkerbukse: H&M / Sko: Mango / Solbriller: Céline

Jeg e.l.s.k.e.r snekkerbukser og bruker dem stort sett hele sommeren. But hey! Selv om høsten gjør sin innmarsj betyr ikke det at jeg trenger å pakke dem bort for den grunn. I dag var vinden noe sur, men jeg kombinerte den hvite favoritten med en chunky knit som jeg skaffet meg forrige uke, og holdt på varmen gjennom hele dagen mens jeg gjorde en hel del ærend. I dag har jeg hatt fokus på å jobbe meg gjennom to-do listen og endelig ser jeg faktisk en ende på den. Det er så deilig med sånne effektive dager! Mot slutten av dagen følte jeg at hode var en eneste stor røre, så da var det bare til å hoppe i treningstøyet, hive nedpå en Redbull og komme seg på ukens andre kickboksing økt. Nå ligger jeg strak ut på sofaen med kramper i lårene og jeg har ingen planer om å forlate sofakroken for resten av kvelden for å si det sånn. Puh! Håper dagen deres har vært superduper ♥

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Hey, it’s knit season!

 • JulieM
  For et nydelig antrekk!
  Hvordan går det med deg fortiden? 🙂
  Mener at når du la ut en video på snap her om dagen så hørte jeg en mannelatter. Har du fått deg ny kjæreste? tihi
  Du lyser om dagen, stå på vakre du !

 • Kristiane
  Hei! Hvor kjøpte du genseren hen? På nettet eller i butikk, isåfall hvilken? 🙂

 • Bell
  Så gøy med motivasjon og overskudd til kickboxing! Det er så moro når man blir «hekta» på sport/trening som gir glede og guts til å dra seg opp av sofaen og fullføre.. fordi man VET at følelsen etterpå er superdigg! Fine bilder av deg, herlig outfit! =)

 • Stina
  Du stråler! Og genseren din var aldeles nydelig, hvor har du kjøpt den? <3 Klem!

 • Cecilie
  Hei!
  Var så heldig å få tak i en godbit fra klessalget du hadde søndag for snart to uker siden. Vet du noe om hvor lang leveringstid det er på pakken? Har ikke fått noe enda!

  Ha en fin kveld videre 🙂
  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Cecilie! Den ble sendt forrige uke så den er nok rett rundt hjørnet 🙂 Klem!

 • Malin Aas
  Hei Eirín! Jeg har så lyst på gullsmykket du har fra Kate Spade, men finner det ikke på noen nettsteder.. Vet du hvor jeg kan få tak i det? 🙂 Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Jeg kjøpte mitt i LA så det vet jeg dessverre ikke 🙁 Klem <3

 • Antrekket var super stilig! Kjempe lurt å kombinere det med en stor genser 😀

 • Silje
  Jeg elsker bloggen din! Hvordan fortalte du familien din at du hadde begynt å blogge, eller hvordan formulerte du deg? Hva slags respons fikk du? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje! Jeg blogget lenge før jeg sa noe, og når jeg først sa det så var det veldig «random». Fikk positiv respons om at det var hyggelig såklart, men ingen forestilte seg at det skulle bli noe mer enn en hobby 🙂

   • Silje
    Artig! Jeg er ei jente som gjerne vil blogge om akkurat det jeg vil, men jeg er veldig redd for responsen til spesielt venner og bekjente om hva de vil tenke og si. Familien vil vel bare syntes det er hyggelig at jeg finner en hobby som jeg liker 🙂 Men så er det den tanken om hva andre vil mene. Har du noen tips om hvordan man kan legge vekk disse tankene, og bare hoppe i det? Var foresten veldig hyggelig å få svar fra deg! 😀

    • Silje
     ….. Og! Hvordan blir man, eller hvordan ble du komfortabel foran kamera når du selv tok bilder eller andre tok bilder av deg? 🙂

 • marthe
  hvilken strl har du i genseren? <3

 • Lisa
  Jeg bestemte meg for å style og farge brynene mine hos Beautytrend i dag etter at du har snakket så godt om de. ALDRI IGJEN!! Jeg hadde ganske store bryn fra før, noe lignende dine. Jeg ga klar beskjed om at jeg ikke ville ha noe særlig tynnere, likevel endte jeg opp med to tynne, små streker som starter alt for langt inn mot øynene. Verste jeg har vært borti! Begynner å gråte hver gang jeg ser meg i speilet…

  • Eirin Kristiansen
   Nei gud, det var fryktelig trist å lese, Lisa :/ Har aldri latt dem røre verken formen eller fargen på brynene mine da jeg er svært nøye på hvordan jeg skal ha dem. De har ofte vokset opp «rot» rundt dem som småhår under og over, og da har jeg vært veldig fornøyd. Utrolig trist at du er så misfornøyd, det var ikke noe hyggelig. HELDIGVIS vokser de ut igjen, selv om det tar tid.. Klem

 • Mina
  Det ser ut som du har på deg leppestift her? Om du har det, hvilken leppestift? Hvis jeg tar feil og du ikke har noe på leppene,så er du bare heldig! 😀

 • Så fine bukser, nydelige Eirin!

 • Måtte bare kommentere her, elsker høsten nettopp fordi det er «knit season»! Du ser så fin ut! 🙂

  http://livethoughts.blogg.no/

 • Kaja
  Hva slags filter bruker du på instagram?(:

 • Ese Louise
  Utrolig fint antrekk!! Jeg bare lurer på om du vet om HM fortsatt har snekkerbuksa i butikk eller på nett? Er den gjennomsiktig?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det tviler jeg dessverre på :/ Den er ikke gjennomsiktig, nei 🙂

 • Nydelig genser! Passet veldig fint til den hvite snekkerbuksen 🙂 Du stråler om dagen – så kjekt å titte innom her! Alltid like inspirerende 😀

Comments are closed.