It's black and luxury beigeIt's black and luxury beigeIt's black and luxury beigeIt's black and luxury beigeIt's black and luxury beigeIt's black and luxury beigeIt's black and luxury beige

It makes my heart jump

Jeg har ikke fortalt dere at jeg har vært litt på visninger i det siste – men i dag var jeg altså på min fjerde. Leiligheten blir nok rimelig forsinket etter byggeplan, og innen den er ferdig ønsker jeg å bo i byen. Så langt har bare én vært av interesse, så vi får se hva det blir til! Jeg har sust frem og tilbake i det nye gliset fra visning til visning som flere av dere så gjerne har spurt om å få se – og her er altså den nye bilen! Jeg er så utrolig fornøyd. Kombinasjonen av svart lakk og beige skinninteriør er så nydelig synes jeg, så nå storkoser jeg meg på veiene. Jeg har alltid siklet etter Cayenne, og endelig eier jeg en selv. Happy girl! I dag hadde jeg på meg den nye ullkåpen min fra Selected, skjorte fra Object og jeans fra Zara. Lørdagskvelden skal tilbringes hjemme, og det blir ingenting annet en avslappende og deilig med kalkun på menyen og Skal vi danse på skjermen. God lørdag ♥

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “It’s black and luxury beige

 • Kamilla
  Så utrolig fin bil!! Kunne gjerne hatt en sånn selv, hehe 🙂
  Skal du selge den fremtidige leiligheten da siden den ikke er i sentrum, eller skal du kjøpe en til leilighet som du kan bo i fram til den andre er ferdig bygget? 🙂
  Ha en kjempe fin helg!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Kamilla! Nei, den har jeg ingen planer om å selge i det hele tatt. Nå leier jeg jo, så tenker å leie i byen før jeg flytter inn i eget om det skulle dukke opp noe 🙂 Takk, det samme til deg!

 • elmira
  wow du er så skjønn! Du stråler, bilen din er kjempe fin. Gratulerer 🙂

 • Chris
  Så fin bil, den kledde du godt. Liker så godt stilen din. Lykke til med å finne leilighet. Ha en flott lørdagskveld.
  Chris

 • Maya
  Superfin bil! Kan hende det er et litt personlig spørsmål, så du må så klart ikke svare, men jeg lurte på om du kun får råd til alt du kjøper (bil, klær, leilighet osv) gjennom bloggen?:) Du har så mye fint, til å være såpass ung!

 • Tina Moseid
  Hei!
  Den blå skjorten din fra H&M, er det denne: http://www.hm.com/no/product/02501?article=02501-H#article=02501-E ?
  Hilsen Tina

 • Madelen
  Det er en utrolig lekker bil, men jeg bare lurer på om hvordan du får råd til den, super leilighet og alle andre merketingene? Tjener du så ekstremt bra som blogger? Eller har du noe i familien (arvet, for eksempel)? Beklager om spørsmålet er støtende, men jeg tror du vil møte på noen av dem etter dette innlegget her. Jeg forstår at en ungdom på din alder fint kan tjene godt, men er bare nysgjerrig på hvordan en kan oppnå slik suksess i så ung alder. Stå på Eirin! Du er nydelig 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madelen! Jeg kan si at jeg nå har levd av å skrive i nesten tre år og at det fungerer veldig bra for meg. Jeg har også spart opp mye egenkapital med tiden. Jeg er (tro det eller ei) veldig økonomisk av meg ellers, og kjøper aldri mye tull. Det sparer jeg mye på. Jeg er også veldig for dette med å selge dyrere ting om jeg ønsker å kjøpe noe annet som er dyrt. Veskene mine for eksempel – jeg har solgt mange og kjøper sjelden en ny uten å selge en annen. Jeg har ikke fått en krone av noen, så derfor føler jeg at jeg kan være stolt over ting jeg får til og gjerne vise det frem litt innimellom uten å måtte være flau for det.. Jeg er veldig takknemlig for jobben jeg har og jeg blir bare mer og mer glad i den for hver dag som går 🙂 Klem <3

   • Henriette
    Du er flink, Eirin! Og et veldig godt svar 🙂 Unner deg all suksess du har med bloggingen og andre prosjekter. Gøy å se når noen gjør det bra, spesielt når det er en såpass skjønn jente som deg! Og den bilen der *sikle*. Drømmebilen min! Samboeren min og jeg har tittet på den en stund, men han vil så gjerne ha BMW, så vi får se hva det blir til. Spare spare spare! Hehe. God klem

    • Eirin Kristiansen
     Takk, Henriette! Det betyr så mye for meg å høre det 🙂 BMW er jo også en knallfin bil, så uansett hva dere går for så blir dere nok superfornøyde! Nyt søndagen. Klem tilbake <3

   • Madelen
    Tusen takk for svar 😉

    Så utrolig bra!
    Er selv litt i samme situasjon, bare at jeg ikke er noe særlig flink til å selge unna. Vanskelig når folk ikke viser interesse…
    Men men. Du skal ha for at du står på, og jeg synes den måten du fremstår er unik og ekte. En kjempejente, uten tvil!
    Jeg skal fortsette å følge bloggen din. Den gir meg så mye positivitet og glede i hverdagen 🙂

    Ha en fortsatt fin kveld!

    • Eirin Kristiansen
     Tusen tusen takk, Madelen 🙂 Det betyr mye for meg. Mer enn du aner! Samme til deg <3

 • June
  Har du en link til kåpen? 🙂 Den var kjempefin!

 • Isabella
  Herlighet, så heldig du er! Håper jeg er så heldig og får eie en slik en, en dag! Hvor mye betalte du for den? 🙂

 • Julie
  SÅ fin du er Eirin!
  Men hvorfor vil du ikke bo på Bjorøy lengre? Trodde du trivdes så godt der.
  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Jeg stortrives, men vil gjerne oppleve å bo i byen før jeg flytter inn i eget på Bjorøy. Greit med litt forandring 🙂 Klem!

 • Hege
  Er Bjorøy veldig langt fra Bergen sentrum? Siden du ønsker å oppleve å bo i byen før du bosetter deg på Bjorøy?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Nei, 15-20 min kjøretur 🙂 Tingen er at der jeg leier på Bjorøy nå er veien veldig slitsom å kjøre, og det ligger langt inne. Der jeg bygger på en annen side blir det mye lettere da det ligger veldig enkelt til, og rett ved Bjorøytunnellen. Sparer i hvert fall 5 min kjøring til sentrum da 🙂

 • Vilde
  Du er så heldig…Og så fin! Du er en stor inspirasjon 😀 Håper du har hatt en fin helg! Klem

 • Alice
  Skal/ har du solgt den andre bilen din? ? er vel litt drøyt å ha to såå fine biler når du er så ung ? ikke noe vondt ment! men en «normal» 20 åringe har neste ikke rå til en bruktbil en gang.. Du skjønner poenget! Haha
  Du er heldig! Stå på! ??

 • Sarah
  Så utrolig fin veske! hvor har du kjøpt den? 🙂

 • Guro Rise
  Fysøren, litt av en bil du har kjøpt deg!! *sikle*
  Du har virklelig oppnånn mye – du bør være stolt! Elsker å følge deg både på bloggen, instagram og snapchat 🙂

  – Guro

Comments are closed.