What you need on a sunday

A cozy blanket
Hair up – facial on
Watch friends all morning
Drink coffee (+ dark chocolate)
Just find your inner peace

What you need on a sunday

9 avslappende ting du kan gjøre

 1. Ring å slå av en uforventet prat med et familiemedlem du ikke har snakket med på lenge.
 2. Rydd i alle kriker og kroker – få orden på ting slik at du våkner opp mandag morgen med en clean følelse.
 3. Mens vi snakker om en clean følelse.. Fjern alt av usunnheter fra helgen slik at du ikke ryker på en smell allerede mandag. Jeg holdt meg hele forrige uke, og det var så befriende. Kroppen føles så lett og.. Rett og slett skikkelig happy!
 4. Heng nyvasket sengetøy til lufttørking i solen. Da er det ekstra deilig å krølle seg inn i det når kvelden kommer!
 5. Ta et dypdykk i oppsamlede bøker eller magasiner. Klipp ut det som inspirerer deg!
 6. Planlegg den kommende uken, og legg gjerne inn litt ny musikk i spillelisten for ny inspirasjon.
 7. Skjem bort både din egen og hunden din (eller naboen sin om du ikke har?!) sin helse med en lengre tur. Det er virkelig befriende og oppkvikkende med litt høy puls i frisk natur! Da sover man bedre også..
 8. Bak eller kokkeler noe du har tenkt på lenge. Det er overraskende avslappende å lage mat! Hva med müsli eller knekkebrød til uken?
 9. .. Eller rett og slett bare bli i pysjen hele dagen og start morgenen med Friends fra 9:20 til 11:40 på TvNorge. Det gjør jeg hver eneste helg om jeg har muligheten. Om jeg har sett episodene hundre ganger før spiller liksom ingen rolle.. Det gir bare skikkelig cozy vibes, og det er det søndager handler om!

What you need on a sunday

Zzzzznooze in and enjoy your sunday!


Previous Post
Next Post

23 thoughts on “What you need on a sunday

 • Ingrid
  Elsket dette innlegget! Spørs om jeg ikke må printe det ut og henge opp et sted sånn at jeg husker det! Må forresten le av stumpen som stikker ut under kaffekoppen?

  Han en fin søndag! Jeg skal ut på tur i høstværet på Sørlandet sammen med både besteforeldre, tanter, onkler og kusiner. Der er søndagstradisjon 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hehehe ? Nyt søndagen, Ingrid 🙂 Det høres veldig koselig ut! Klem

 • Malin
  Hei Eirin!
  For noen måneder siden ble det slutt mellom kjæresten min og meg. Vi var sammen i nesten to år og begge to var enige om det. Vi hadde rett slett vokst fra hverandre. Nå har kjæresten min truffet en ny.. Jeg unner han alt godt og håper selvfølgelig at han er lykkelig. Jeg er jo fortsatt glad i han. Men problemet er at jeg ikke klarer å gå videre. Jeg vet liksom ikke hvordan jeg skal treffe en ny. Når jeg snakker med gutter nå, så føles det så rart. Jeg klarer liksom ikke og ta steget videre. Det blir med prat og ferdig med det. Veldig vanskelig å forklare.. Bare lurte på om du hadde noen råd eller tips. Du ble vel nylig singel du og?

  Elsker bloggen din og er innom flere ganger daglig. Du er en stor inspirasjon!

 • Noe så herlig! 😀

 • Victoria
  Hei Eirin. Nydelig innlegg og takk for supergode tips! Du er nydelig.

  Det hadde vært veldig fint om du kunne svart en gang for alle om bildene dine på instagram, hvordan du får de så store og med rute rundt etter den nye oppdateringen?? Leser og ser at jeg ikke er den eneste som ikke finner ut av det og supert om du kunne svart alle som lurer bla på instagram eller på bloggen?? Takker.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Tusen takk for det <3 Jeg legger ramme på i Afterlight 🙂 Klem

 • Ingvild
  Supre tips! 🙂 Hvor er de hvite kroppene med gull ifra?

 • Therese
  Så koselig innlegg, du er så inpirerende Eirin <3

 • Elin
  Hei Eirin fantastisk blogg! til ukens spørsmål: er du og Jørgen fortsatt ilag? og går du på skole nå?

 • ingrid
  Hvor har du kjøpt de koppene med gullfat og gullhank? ?

 • Synnøve
  Åh, så inspirerende innlegg – alltid like koselig å titte innom bloggen din og lese de forskjellige tipsene dine 🙂 Koppene dine og koppstativet (heter det det egentlig?) ser skikkelig stilig ut!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Synnøve 🙂 Koppene er kjøpt hos Ting i bergen. De er så søte! Klem <3

 • Therese
  Hei:)
  Jeg vil bare si at jeg synes du er utrolig inspirerende! Jeg startet å lese bloggen din først for noen uker siden, etter å ha sett en re-run av «bloggerne». Etter jeg da hadde tittet innom bloggen din noen ganger, ble det raskt et fast innslag i hverdagen. Rett og slett fordi jeg synes du gir gode vibber, har et positivt livssyn på hverdagen og er herlig inspirerende! Jeg har lært av deg å sette pris på søndager som en god start til mandagen – så takk for den du er og byr på til oss lesere. Det er ofte de små tingene som gjør den store forskjellen.

  Ha en deilig søndag videre! Klem fra Therese, i Larvik.

  • Eirin Kristiansen
   Dette var skikkelig koselig å lese, Therese. Håper du ønsker å følge meg lenge fremover, så skal jeg gjøre mitt beste til å fortsette og inspirere 🙂 Nyt søndagen du også. Klem!

 • Stine
  Dette innlegget var såå kos! Skal virkelig ta det til meg! Du er så flink til å inspirere Eirin! Håper søndagen din er deilig og avslappende<3 Klem

 • Lene
  Jeg lurer på om du får m deg grinolas vesken og wallikan bagen sammen på flyet uten å måtte sende bagen? Hvis du sammenligner grinolas med Louis vuitton neverfull er den større en MM? Og ca hvilken keepall vil du sammenligne wallikan med i størrelse, 50? 55? Håper du svarer!!

 • Ida
  Hvor har du kjøpt den sorte vasen du har kaktusen i? 🙂

 • amalia
  HEi. Jeg bare lurer på om du vet om nypefrøoljen fra sunvita og coverbrands er av samme type ? De heter det samme og viser til samme innhold, men flaske utseende er annerledes. Derfor usikker. Takknemlig for svar ??

 • For et oppmuntrende og inspirerende innlegg! Er ny leser og du er en ny favoritt for meg! 🙂 Jeg fant ny musikk igår nettopp på Spotify, gir meg alltid en gladfølelse å oppdage nye fine sanger. Matlaging har jeg også fått mye mer sansen for i det siste. Må snart finne meg en fin hund å kose med også, haha… Ha en flott uke som kommer, og du kan gjerne kikke på bloggen, den er helt ny så har ikke så mange innlegg der ennå men det kommer seg etter hvert!

Comments are closed.