My favorite cup of tea My favorite cup of tea My favorite cup of tea

It’s like a warm hug

Når jeg skal kose meg litt ekstra på kveldstid lager jeg meg gjerne en kopp te. Spesielt nå som høsten er på vei! Da er det ekstra hyggelig å varme hendene på en stor kopp, og i tillegg smaker det enda litt bedre når det begynner å bli kaldere ute. Jeg har lenge lagt min elsk på Pukka, men etter at jeg nappet med meg denne fra Higher Living har jeg vært hektet. Jeg elsker den deilige kombinasjonen av lakrisrot, kanel, ingefær og fennikel. It’s like right up my alley! Jeg personlig elsker lakris og kanel-te. Det smaker søtt og godt, samtidig som at det roer magen og demper søtsug ♥

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “My favorite cup of tea

 • Maria
  Hei! Lurer på hvor du har kjøpt både koppen og teen? Veldig innbydende bilder! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Koppen er fra Åhlens og teen fant jeg hos Meny 🙂

 • Oda
  Hvor er lampa fra?

 • Åh, herlige bilder som alltid! Kanskje jeg skal prøve meg på den teen 🙂

  Tenkte jeg skulle informere deg om at det ligger et innlegg med masse tall og bokstaver under dette innlegget. Vet ikke om det er meningen om det skal være der 🙂

 • Lene-Marie
  Du burde prøve sjokolade-te fra yogitea! Den heter «choco chili», lukter og smaker som mørk sjokolade 🙂

 • Lone
  God morgen 🙂 så fin den planten var. Hvordan type er det?

  • Eirin Kristiansen
   Godt spørsmål, Lone. Den er i hvert fall fra Ikea 🙂

 • Mhm den høres deilig ut, den må jeg prøve! 🙂 jeg har lagt min elsk på lakris teen hos søstrene grene 😀

 • Helene
  Herlige bilder! Hvor er det du har kjøpt nattbordet ditt? Ha en fortsatt fin dag :*

 • Ida
  Hei Eirin! Jeg lurer på om du greier pull ups med egen kroppsvekt? Jeg greier nemlig ikke, sliter veldig med det men jeg trener mye!!

Comments are closed.