My kind of shots

Fredags formiddag og shots har gått ned på høykant her i hus. Det er nok ikke tequila, men jeg skal love dere at de er helt amazing! Du gjør rett og slett kroppen din en tjeneste! Etter en god natt med søvn har kroppen jobbet med å rense og fornye seg selv slik at vi føler oss «brand new» når vi våkner, og vi kan starte dagen med blanke ark og nytt giv. Jeg våkner alltid med en følelse av at jeg er veldig tom i magen, og det er i dette tidsrommet kroppen er mest mottakelig for næringsstoffer. En sunn og næringsrik frokost er ekstremt viktig i mine øyne, og er også avgjørende for hvordan jeg føler meg resten av dagen. Spiser jeg bra føler jeg meg bra, spiser jeg elendig føler jeg meg elendig. Hva med dere?

My kind of shots

Før jeg spiser er jeg veldig glad i å starte med enten varmt sitronvann, eller når jeg føler at kroppen er litt ekstra livløs – grønne shots med litt «krutt» i seg. Etter noen av disse blir jeg nærmest hoppende glad fordi jeg kjenner hvor godt det gjør for både kroppen og humøret. Helt herlig!

My kind of shots

Green shots

1 lime · 1/2 rød chili · 1/2 agurk · En stor neve grønnkål · 4 cm ingefær · 1 selleristang · 1 grønt eple

Start med å vaske og fjerne stilkene fra grønnkålen. Kutt opp ingefær, chili (behold helst frøene), agurk, lime og eple. Ha over alle ingrediensene i en blender, og kjør det sammen til en tykk juice / grøt. Om du trenger litt væske for å få alt til og blande seg kan du bruke liitt kokosvann eller annen væske om ønskelig. Sil deretter juicen ut av massen å ha den over i shot glass. Jeg kjøpte mine hos Åhlens og synes de er veldig fine.

My kind of shots

God helg!


 

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “My kind of shots

Comments are closed.