My favorite hairstyleMy favorite hairstyleMy favorite hairstyleMy favorite hairstyleMy favorite hairstyleMy favorite hairstyle

The half-up ponytail

Etter at jeg klippet meg til skuldrene i februar har jeg gledet meg til å få litt lengde på håret mitt igjen slik at jeg kan rocke denne frisyren med litt lengde på lokkene. Da synes jeg personlig at den blir finest! Frisyren egner seg best for to-dagers håret da det som oftest har litt bedre tekstur og er lettere å jobbe med da. Slik lager jeg den: ta pekefingrene inntil tinningen og skjær dem gjennom håret på skrå opp til kronen. Fest den lille hestehalen med et transparent blax hårstrikk, og tupper med litt hårspray. Stram den lille hestehalen så høyt opp du ønsker på kronen – jo høyere jo søtere, men likefel tilfeldig og chic! Denne frisyren får alt håret bort fra ansiktet, samtidig som du beholder lengden. Perfekt i varmen!

32 Responses to My favorite hairstyle

 1. Som du stråler,Eirin!Og for noen klare og fine bilder!Hvilket kamera bruker du?

  Nyt resten av dagene i NY jenter,kjempemorsomt å følge med på oppdateringer fra både blogg og snap:)

 2. Som du stråler,Eirin!Og for noen klare og fine bilder!Hvilket kamera bruker du?

  Nyt resten av dagene i NY jenter,kjempemorsomt å følge med på oppdateringer fra både blogg og snap:)

 3. Wow – du er så fin!! Ville bare si TUUUSEN TAKK for at du var tipset om selvbruningen fra Sephora, jeg kjøpte den i helgen, og er FRELST!!

  • Takk for tips. Så ut som noe som kunne utføres både hjemme og på hotellrommet. Love it 😀

 4. Du kler den frisyren SÅ godt!! Eg ser bare rar ut med det, hehe..
  – Eg koser meg sånn med alle opdateringer på insta, snap og bloggen!!

  Ligger i senga og drømmer om å dra til New York eg og.. maybe one day 🙂

 5. Fantastiske Bilder!!! blir så inspirert, tror jeg skal ha denne frisyren i nærmeste fremtid!! 🙂

 6. Sinnsykt fine bilder! Du har så herlig blogg!
  Er Celine solbrillene den som heter Cathrine small eller er det vanlig størrelse? 🙂

Follow @ Instagram