Black and white buildingsBlack and white buildingsBlack and white buildingsBlack and white buildings

I’m in love with the contrast

Note to self som jeg gjerne deler med dere – når man spaserer rundt i New York blant de vakre bygningene og skyskraperne er det lett for å bare holde blikket rett frem. Man glemmer rett og slett å titte opp fordi alt annet på bakkeplan allerede er så overveldende! De siste dagene har jeg virkelig tatt til meg dette, og jeg føler at jeg har sett byen med helt nye øyne. Det er så mye fin arkitektur og unike detaljer overalt! Jeg kunne ikke dy meg med å stoppe opp og fange dette bygget gjennom kameralinsen min i Soho. For en fantastisk kul kontrast på fasaden! I love it.

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Black and white buildings

 • Lene
  Hei! Jeg lurte på hvilken størrelse du har i Marlene Birger vesken? Er det den største størrelsen? Uansett: Hvordan er størrelsen du har? Er det plass til evt. mac og noen skolebøker eller er den for liten? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har den største. De ter det plass til 🙂

 • Malin
  Hei! Jeg elsket disse bildene, og jeg lurte på om jeg kunne kjøpe originalen av det øverste bilde av deg? 🙂 kunne tenkt meg å printet det ut siden det var så fint! Om dette er mulig, svar meg gjerne så kan jeg ta kontakt med deg på mailen din.

Comments are closed.