Having avocado toast and fresh pressed juice

Having avocado toast and fresh pressed juice

Having avocado toast and fresh pressed juice

Having avocado toast and fresh pressed juice

Mmm..

Er det en ting jeg har savnet og cravet hele uken, så er det avocado. De siste ukene har jeg vendt meg til å spise det til både frokost eller som mellommåltid, og det er bare så godt med litt krydder! Selvfølgelig måtte vi ta et lite stopp innom The Butcher’s Daughter å spise Smashed Avocado Toast som jeg hadde totalt hang-up på for noen år tilbake. Jeg må nok dessverre innrømme at jeg synes at både maten og kundeservicen har tapt seg litt siden jeg bodde over dem for to år tilbake, og det synes jeg er veldig synd da det var mitt faste favorittspisested til alle døgnets tider. Men det er veldig hyggelig å se at businessen går så bra! Håper de klarer å opprettholde de gode vibbene og den spenstige menyen. Heldigvis klarte jeg å snappe til meg den gode oppskriften på avocadomixen deres før de endret den på menyen. Juicen «Yellow» er forresten virkelig å anbefale!

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Having avocado toast and fresh pressed juice

  • Yuuum! Jeg syns grilled cheesen deres med avocado er den beste jeg noensinne har smakt og kjenner at jeg fikk skikkelig cravings på den nå 🙂 Håper dere koser dere masse!

  • Mathilde
    Hei! Lurte bare på hvordan størrelsene på Acne virdis genseren og Acne dramatic mohair genseren din er, og hvilken størrelse du selv har i disse? Ha en riktig god helg 🙂

Comments are closed.