24 hours of craziness24 hours of craziness24 hours of craziness

24 hours of craziness

24 hours of craziness24 hours of craziness

Sponset Bukse og jakke fra Vero Moda / Hæler fra Bianco / Solbriller fra Céline / Veske fra YSL

Jeg kjenner jeg får roser i kinnene bare av tanken på det siste døgnet. Jeg skal prøve å oppsummere det så kort som mulig – i går hadde jeg avtale med min gode venninne og kollega Cath, også kjent som det sykeste og fineste mennesket jeg vet om. I kjent stil er vi alltid like sene begge to når vi har avtale, så det gikk fra å være kaffedate til lunsjdate til middag og drinker. Da jeg endelig hadde kommet meg avgårde og stolt mestret den perfekte lukeparkeringen skimtet jeg en noe ustabil Cath på hæler på brostein midt i sentrum (haha). Mens vi var på vei til restauranten vi skulle benke oss på for kvelden fikk jeg plutselig et innfall – skal vi dra å prøvekjøre bil istedenfor, så utsetter vi middagen? Ja, jo – Cath var som vanlig med på alt. En liten time senere suste vi frem og tilbake på veiene i en nydelig Porsche, med musikken på full guffe og åpent tak. Jeg følte et øyeblikk at jeg var tatt tilbake på Venice Beach i LA igjen! Haha.. Jeg skal innrømme at jeg har snust på bilmarkedet i det siste, og tro det eller ei så er jeg kanskje over gjennomsnittet interessert i bil i forhold til hva folk skulle tro. Vel, prøvekjøringen endte kort fortalt opp i kjøp, så da kunne vi ikke gjøre annet enn å komme oss til byen og feire med middag og vin. Vi skålet til over midnatt, så dere kan tenke dere at vi var rimelig sliten da vi møtte opp på kontor visningen klokken 09:00 i morges. Men guess what? Vi fant drømmekontoret og på mandag signerer vi kontrakten. GO BBB HEADQUARTERS!

Previous Post
Next Post

60 thoughts on “24 hours of craziness

 • Madelen
  Gratulerer så mye med bilkjøp?
  Kjøpte du Posche???
  Ser ut som du har det utrolig fint om dagen, stå på videre fine Eirin☺️

  • Eirin Kristiansen
   Ja. Tusen takk Madelen! Det har jeg virkelig 🙂 Håper du har hatt en deilig sommer. Klem

 • Lisa
  Gratulerer så mye med bilkjøp, er en smule misunnelig ?
  Hvilken type Porsche er det du har kjøpt ✨?
  Håper du får en nydelig sommer videre av det så er igjen av den! ?

  • Eirin Kristiansen
   Hjertelig, Lisa! Det er en Cayenne 🙂 Samme ønker til deg. God helg <3

 • Hahaha, åh, dere to! Fantastisk livsinstilling, digger det! Og herlighet, så vakre bilder av deg! Håret ditt, og hele du, er virkelig flott nå. God helg!

  • Eirin Kristiansen
   Hahaha! Tusen takk, Kamilla. Håper du har det fint og at du har kost deg masse i sommer 🙂 God helg <3

 • Mari
  Kommenterer virkelig aldri blogger, men jeg må bare si det; du stråler om dagen Eirin!! Stå på videre 😀

 • m
  hvilken porsche?

 • Ida
  Du blir bare kulere og kulere du, frøken!! Du er virkelig en solstråle som er god tvers gjennom. Grattis m bil og kontor <3 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Haha, skjønne deg!! Tusen hjertelig takk. God klem <3

 • Hedda
  Grattis med bil! Og for et utrolig fint antrekk 🙂

 • Maria
  Gratulerer med ny bil 😀 Hvilken Porsche er det du har kjøpt? 🙂

 • Gratulerer med både bil og kontor ?

 • Marte
  Grattis med bilkjøpet, heldigrisen! 😀 Og lenge leve spontaniteten! Lurte på en ting, du har jo tidligere «frontet» at du ikke drikker alkohol og fester (kun edru), så lurer litt på hva du tenker om det nå? Jeg drikker heller ikke, og har alltid følt at jeg kjenner meg sånn igjen i det du tidligere har sagt, så kjekt å høre ditt nåværende synspunkt!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Marte 😀 Ja, nå er det jo over tre år siden jeg fikk denne holdningen til alkohol og festing. Det var da jeg var 18, og nå som jeg har blitt eldre kjenner jeg at forholdet mitt har blitt mer avslappet selv om det skal sies at det er sjelden jeg drikker. Det kommer nok av at jeg ikke kjenner på det presset som jeg gjorde da jeg var yngre. Nå faller det bare naturlig om jeg skulle ønske å drikke, og jeg har gode venner i livet mitt som kjenner meg og respekterer valgene mine. Da er det hyggeligere også. Det er veldig deilig 🙂

 • Gratulerer så mye med både bil og kontor! Elsker å høre om både du og Cath, dere virker som en veldig god venninnematch! Må også bare skryte litt av hvor profesjonell bloggen har blitt (men likevel personlig og «deg») og hvor elegant du har blitt! Har lagt merke til at du har utviklet din egen stil de siste månedene, og jeg digger det! Interiørsmaken din er også fantastisk! Har vært så lei av chabby chic, så gleder meg veldig til å se den nye leiligheten din, det virker så bra det du har vist og fortalt så langt. Ha en flott lørdag! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen tusen takk, Ingrid 🙂 Denne tilbakemeldingen varmet veldig! Utrolig hyggelig at du føler det slik, for jeg føler i grunn selv at jeg har endret meg i en positiv retning de siste månedene. Gleder meg til å dele masse fra leiligheten når jeg flytter! God klem <3

 • Emilie
  Gratulerer med bilkjøp! Og – du ser rett og slett sykt fin ut her! ??

 • helle
  Skal du selge mini coopern nå? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg skal kvitte meg med Mini Countryman nå. Litt bittersøtt, men deilig også 🙂

 • Maren
  Gratulerer så mye med ny bil! Var det Porsche Cayenne? Det er virkelig drømmebilen min…… Har sååå lyst på jeg også! Hvilke farge er den i? 🙂 Elsker bloggen din! Stå på

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Maren! Ja, det er det. Har drømt om den i over et år nå så jeg er såååå glad! Den er svart med beige skinninteriør 🙂 Klem <3

 • Mathilde
  Heihei, og gratulerer så mye med bil og kontor!! Jeg bare lurte på om du kunne laget et innlegg med designerveksene du har? Har fått inntrykk av at du har kjøpt en del vesker og fått en fin samling opp gjennom årene. Er veldig på jakt etter den perfekte jeg også, og tenkte det kunne vært fint å lese om litt anbefalinger og erfaringer, og selvfølgelig få litt inspirasjon!
  Du stråler! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mathilde! Tusen, tusen takk. Veldig gøy 🙂 Når det kommer til å lage et innlegg med veskene mine så har jeg ikke så veldig lyst til å gjøre det. Føler det blir veldig overfladisk. De dukker nå opp i ny og ne i antrekksbildene 🙂 Håper du har forståelse for dette. Stor klem!

   • Mathilde
    Ja, tenkte på det.. Får heller bare holde et lite øyet åpnet og følge med selv, takk!?

 • Malin
  Kan du fortelle om prosjektet siden dere har kjøpt kontor? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Kontoret har ikke så mye med prosjektet å gjøre da jeg står på egne ben når det kommer til det. Jeg kan forhåpentligvis røpe litt mer utover høsten. Kontoret ønsket vi å ha for og jobbe mer sammen, å ha en fast, sosial arbeidsplass. Lett for å bli litt kjedelig og sitte hjemme hele dagene 🙂

 • Anna
  Gratulerer så mye med ny bil! Leaser du? Ønsker deg en fantastisk helg!

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Anna! Nei, jeg leaser ikke. Jeg har kjøpt 🙂 Ønsker deg en riktig god helg tilbake!

 • Line
  Oioi, gratulerer!! SÅ utrolig gøy med ny bil 😀 Av nysgjerrighet, kan jeg bare spørre hvordan du har mulighet til å finansiere en porsche? 😮 Har du lån på den?

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Line! Det er veldig stas. Gleder meg til å hente den når jeg kommer hjem fra NY 🙂 Økonomi vil jeg forholde privat.

 • Chris
  Hei,
  Hva heter buksen? Veldig fin på!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Chris! Det vet jeg ikke, dessverre. Den er fra Vero Moda (vareprøve) så kommer nok snart i butikk 🙂

 • Lene
  Wow grattis! Kjøpte du bilen brukt eller helt ny? Hvor ligger de nye lokalene deres og hvem skal jobbe der?:)

  • Eirin Kristiansen
   Den er brukt 🙂 Kontoret ligger ved fisketorget og det blir meg, Emilie og Cath på lag 🙂

 • Stine
  Lekkert antrekk! Du ser smashing ut for tiden Eirin. Ønsker deg en deilig lørdag 🙂

 • Lone
  Du stråler fortiden, Eirin! SÅ gøy å følge deg 🙂 Gratulerer så mye med bilkjøp og med nye kontorer. Gleder meg til å følge deg videre. God helg! Klem.

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Lone. Det gleder meg 🙂 God lørdag <3 Klem

 • maria
  gratulerer med ny bil da, den er så fin. vil du ikke legge ut bilde av den hvis du har kjøpt denne bilen? hvor kjøpte du den forresten?

 • Anne
  Hei eirin! Gratulerer så mye med bil. Er selv råinteressert i bil, og oppvokst med porschelidenskapen, derfor er jeg nysgjerrig! er det en vanlig cayenne diesel eller cayenne turbo? 🙂 Hvilken årsmod er dette? Gratulerer med kontor også, bloggen din er knall!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Anne! Det er en Cayenne Diesel 🙂

 • Vilde
  Hei Eirin! Gratulerer så mye med bilkjøp og kontor, du er heldig! Er fast leser av bloggen din, og må si jeg gleder meg til du skal flytte inn i den nye leiligheten. Du er virkelig veldig inspirerende, både når det kommer til helse, skjønnhet, mote, interiør og ikke minst væremåte! Og det virker som du har mye å glede deg over for tiden 😀 Håper du får en fin tur til New York. Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Takker så mye for det. Er veldig takknemlig og gleder meg masse til tiden fremover 🙂 Håper du vil følge meg! Klem

 • Janne
  Gratulerer med ny bil ?? kjøpte du cabriolet?

 • Malin
  Du er virkelig inspirerende å følge med på, Eirin! ?

 • Emilie
  Hei! Grattis med ny bil:) håper du får en super tur til NY? flytter dit selv om bare to uker for å gå på skole, veldig spent! Gleder meg til å følge bloggen din videre

  • Eirin Kristiansen
   Uuuh, you lucky sh** 😀 Misunner deg! Kos deg masse 🙂

 • Anonym
  Har lenge vurdert å kjøpe meg mini countryman, som du tideligere har hatt! Er det noe negativ grunn rettet mot mini’en, siden du bytter? Eller var du fornøyd med den, og rett og slett ønsket et bytte? Håper på svar! God tur til NY!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Du jeg har alltid vært storfornøyd med Minien min, men jeg har alltid elsket store biler som SUV. Det har liksom alltid vært drømmen. Også en ting; jeg gikk for hvit Countryman, men ble fortere lei den fargen enn svart. Rart med det 🙂

 • maria
  håper du ligger ut et innlegg om bilen, er også veldig interessert i porche 😛 dødslekre biler <3

 • Anniken
  Gratulerer med bil og med kontror! Har selv nettopp kjøpt mini countryman og er såå fornøyd 🙂

Comments are closed.