Silver and nude, the perfect combinationSilver and nude, the perfect combinationSilver and nude, the perfect combinationSilver and nude, the perfect combination

Metalliske sneakers med snøring

Oh my… Her snakker vi perfeksjon! Jeg går ofte i helsvart da det i mine øyne er det fineste jeg vet. Det er så anonymt, mystisk men samtidig stilrent! Ikke minst så passer det enhver anledning. Black is the new black. Når jeg går kledd i helsvart liker jeg å eksprimentere litt med skotøyet, og det er her dette paret med sneakers kommer inn i bildet. Jeg klikket dem hjem fra Mango forrige uke og har brukt dem hele tre dager på rad. De har en nesten magisk kombinasjon av metallisk og nude, og det klaffer bare så sinnsykt fint sammen! Og det beste av alt? They’re on SALE!

NB! Gå opp en størrelse enn hva du vanligvis bruker.

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Silver and nude, the perfect combination

 • M
  Hei Eirín! Jeg har løpt litt 4×4 intervaller i det siste, etter å sett flere som elsker nettopp disse. Lurte på hvilken hastighet du løper intervallene på, og hvilken hastighet du har i de 3 minuttene mellom hvert intervall? Gøy å høre litt hva andre ligger på, spesielt for å se hvor stor forskjell andre har på hastigheten mellom intervall og «pause».

  Elsker forresten bloggen din,- du er en stor inspirasjon!

 • Hi!
  I’m gonna do a post about my favourite blogs, yours included of course 😉 , so can i use few of your pics in that post? I’ll link your blog’s address into it! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   That’s so sweet of you! Of course you can 🙂 <3

 • Silje
  Hei Eirin Du burde laget et innlegg om hvordan starte som blogger 🙂 Altså hvordan man starter, hva man må tenke på, hvordan holde den gående etc – kanskje bruke det som en «serie»? Du er flink og et forbilde, stå på!

 • Line
  Hei! Jeg bare elsker bloggen din,den er så bra og full av inspirasjon! Gleder meg masse til og følge deg videre på bloggen. Du er en nydelig dame! Klem<3

 • Helene
  Såå fine, sefølgelig utsolgt for min størrelse..

 • Åh wow, de var sinnsykt kule!

 • Æææ, de var fine!! Har altfor mye sko, men hva gjør vel et par til? hihih 😀

 • Rikke
  Hei Eirin! Hvordan er skjørtet ditt fra settet til designers remix i størrelsen, er det noe elastisk siden det er ull? Klem <3

 • Maren Finshus
  Hvor har du kjøpt dongeriskjørtet du har på deg på instagram?? Det likte jeg, og har lett etter et lignende

 • Mathilde
  Hei!
  Så fine de var! Skulle ønske de hadde i min størrelse. Du har ikke tips til fine sko i størrelse 43-44?
  Finner aldri noe ):

  Klem<3

 • Lene
  Hei! Jeg lurte på hvordan du har blitt en så stor blogger på så kort tid? Jeg tenker selvfølgelig også på hvordan du kan ha over 100 000 følgene på instagram, mens andre norske bloggere har langt under det, men de har blogget i lengre tid. Hva har du gjort eller tror du at du har gjort for å få så mange følgene? 🙂 stå på videre!

Comments are closed.