I've got a little something for youI've got a little something for youI've got a little something for youI've got a little something for youI've got a little something for you

I made a new background (or two)..

Nå er det leeenge siden jeg lagde en ny bakgrunn til å pynte opp min mest brukte gadget. Det er noe helt spesielt med det å våkne om morgenen, åpne skjermen og bli møtt av inspirasjon. Det er nettopp det jeg har i tankene når jeg setter sammen en bakgrunn – hva er det som inspirerer meg og gjør at jeg sitter igjen med «den følelsen»? I og med at jeg bruker Macbooken hver bidige dag i jobbsammenheng er det viktig for meg at den er fin å se på. Det gjør alt litt ekstra moro. HER kan dere klikke dere inn å laste ned bakgrunnene i full opplastning. Hope you love it!

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “I’ve got a little something for you

 • Ingrid
  Jeg elsker når du lager nye bakgrunner, de er alltid så inspirerende! Takk 😀

 • katarina
  Åå, elsker bakgrunnene dine! Tusen takk 😀 Men hvordan får jeg lagret bilde uten å klippe det ut (blir så utydelig på macen da..)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Om du trykker på selve bildet, så kommer det i full oppløsning 🙂 Eller evt høyeklikk og «åpne bilde i nytt vindu». Klem!

 • Amanda
  jeg får ikke bakgrunnen til og få bra oppløstning med at den fyller hele skjermen her hos deg, har samme mac, hva gjør du? drar du jpg til iphoto eller skrivebordet?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Om du trykker på selve bildet, så kommer det i full oppløsning 🙂 Eller evt høyeklikk og «åpne bilde i nytt vindu». Klem!

 • Caroline
  Hei Eirin! 🙂 Helt enig, det er så absolutt inspirerende. Like inspirerende er det å bruke en almanakk som har et fint design. Hva slags almanakk bruker du? Og kan du i tilfelle dele design du bruker på almanakken også?
  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Caroline! Nå om dagen bruker jeg bare elektronisk, og Week Cal er favoritten 🙂 Klem

 • Sara
  Hei Eirin! Så fint at du ville dele bakgrunnene dine! Kunne gjerne tenkt meg å bruke en av de 🙂 Men jeg er nybegynner på Mac, så jeg lurer på hvordan du får til å legge det til som bakgrunn, uten å velge de bakgrunnene som allerede er der? Har lasta ned bildet, men vet ikke hvordan man går videre etter det… Tusen takk for hjelp 😀 Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! For å endre bakgrunnsbilde bare klikker du på det bildet du ønsker med begge fingrene på touch padden, så trykker du på «angi skrivebordsbilde» nederst på valgmenyen som popper opp 🙂 Klem tilbake!

 • Andrea
  Er det kontaktpapir du har brukt på forsiden av macbooken din? : )

 • Birgitte
  Hei 🙂

  Hvilket program bruker du for å lage collage ?

 • Julie
  Så fin bakgrunn! Når jeg har lagret bilde får jeg ikke til å bruke det som bakgrunn, har gjort dette før og det funker vanligvis, men denne gangen fungerer det ikke, vet du hva det eventuelt kan være? Også lurer jeg bare på hvilken str bakgrunnen er i? Kunne tenke meg å prøve å lage det selv en gang 🙂 Elsker bloggen din forresten!

 • Kaia
  Hei Eirin! Så utrolig fine bakgrunner<3 Bare lurte på hvordan du endrer størrelsen i picmonkey for å få collagen til å bli i riktig tørrelse til macen?
  Ha en kjempe fin dag og kos deg masse:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kaia! Ja, det gjør jeg 🙂 Tusen takk, søte <3

Comments are closed.