Hva er planene dine for høsten?
– Til høsten blir det jobbing med bloggen og et veeldig spennende prosjekt. Ellers blir det også mye fokus på den nye leiligheten. Mye gøy i vente fremover, gleder meg!

Hvor er gulvteppet ditt fra?
– Det er fra Kid!

You asked, I'm answering

Jeg flytter til Bergen nå på søndag og lurte på om du har noen favoritt butikker når det kommer til interiør? Gjerne små og skjulte!
– Personlig er jeg veldig glad i Bolina, Slettvoll, Åhlens og Solstrand interiør- og blomsterforretning. Alle ligger midt i sentrum med gåavstand.

Jeg er også fan av å trene tidlig på morgenen, da blir man liksom ferdig med det, og man føler seg superfresh resten av dagen! Men jeg lurer på om du spiser noe før trening så tidlig? Isåfall hva?
– Så sant! Jeg hater å trene på tom mage, så spiser gjerne en avocado og speilegg, banen, proteinshake eller yoghurt. Det jeg har lett tilgjengelig!

You asked, I'm answering

Hei søte! Ser du nevner kaffekompaniet som favorittkafe! Mitt spørsmål er, hvor ligger den? Flytter til Bergen om 2 uker, og vil gjerne finne meg en stamkafe litt utenom de vanlige. Må bare nevnes at bloggen din er fantastisk for tiden, du stråler sånn!
– Hei! Kaffekompaniet finner du ved fløybanen. Bare gå opp den lille trappen til høyre ved banen, så ser du den på høyre hånd. Nydelig og sjarmerende gate den ligger i. Tusen takk forresten, det varmer sånn å høre!

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den IQ hundeleken til Billy?
– Den er fra Buddy dyrebutikk. Anbefales!

You asked, I'm answering

Hva heter du på Snapchat?
– Jeg heter EirinK. Follow me!

Hei! Hvordan får du kanelbollene dine til å se slik ut? Bare krøller du de sammen? Så mye saftigere ut enn vanlig snurrede kanelboller.
– Hei! Sjekk ut denne tutorialen for hvordan man lager fine kanelknuter 🙂

You asked, I'm answering

Hei Eirín, jeg lurte på om du vet hvordan man kan få klokkeslettet som skjermsparer på Mac?
– Det kan du ordne HER 🙂

Hvor er den blomstervasen fra?
– Den er fra Åhlens!

You asked, I'm answering

Hei skjønne! Hvor kjøper du sminken din, på nett eller i butikk? Er så redd for å kjøpe falske produkter osv… Har du noe erfaring med dette?
– Hei! Jeg kjøper sminken min på Sephora eller TaxFree når jeg er på reise. Klem!

Lurer på hvor du har kjøpt hårbåndet? Smashing!
– Det er fra Aldo. Avhengig av slike når jeg sminker meg. Søte til hverdagslige antrekk òg!

You asked, I'm answering

Hei, jeg har et par spørsmål jeg lurte på om du kunne ta med i ukens spørsmål 🙂
1. stadig flere toppbloggere legger seg under kniven og fikser på diverse, alt fra botox, restylane, silikon og neseoperasjoner – Har du noengang gjort noe slikt?
– Nei, det har jeg ikke.
2. Hva er dine tanker om dette?
– Mine tanker er at om man er misfornøyd med noe så synes jeg at det er greit å gjøre noe med det om det i stor grad påvirker hverdagen og selvtillitten. Men i bunn og grunn tenker jeg at man er skapt slik man er skapt, og at ikke alltid perfekt er perfekt. Litt skavanker er heller sjarmerende synes jeg.
3. Har du planer/ kunne du ha tenkt deg å ta en operasjon/fikse på noe ved deg selv? Isåfall why/why not?
– Foreløpig har jeg ingen planer om det, nei. Det er jo ting jeg kunne vært mer fornøyd med selvfølgelig, men det plager meg ikke i en så stor grad at jeg tenker på å legge meg under kniven.

Kan jeg spørre hvilket merke kjolen er fra? Nydelig farge og ser super behagelig ut!
– Nanushka heter merket. Den er helt fantastisk!

You asked, I'm answering

Hva liker du å bestille når du er på café?
1. Svart kaffe
2. Chai latte med honning
3. Cappuccino med kaneldryss
4. Very Berry fra Starbucks med en porsjonspose stevia

Dette så helt fantastisk ut, lager du croissantene selv eller kjøper du de?
– Kjøper croissantene i frysedisken, så blir de store og luftige når man steker de i ovnen. Yum! Anbefaleees.

You asked, I'm answering

Hva heter den siden hvor man kan lage egen «nettbutikk» med klær man ønsker å selge?
– Tictail.com her den. Veldig fin og praktisk nettside!

Hva heter modellen på den mørkegrønne Acne genseren din, fra høstmote-innlegget?
– Den heter Virdis Acne Mohair.

Modellen på veska, er det Grinolas eller Grineeh?
– Grinolas!

You asked, I'm answering

Hei Eirin! Jeg lurte på, hvis du kunne velge mellom Louis Vuitton Neverfull + Keepall eller Marlene Birger sine vesker som ser nesten helt like ut, hvilke ville du valgt uavhegig av pris? Om ikke jeg husker feil så har du alle? Lurer også på hvilke størrelser du ville valgt av de forskjellige merkene, weekend baggen må ha plass til det meste til ca 3-4-5 dager, og det må være ok plass i neverfull vesken eller tilsvarende veske til Marlene B. Men jeg vil også kunne bruke vesken til feks bytur og andre hverdagslige ting uten at den blir for stor. Dette ble litt mye og kanskje rotete, men håper du vil svare da jeg tror du har alle de 4 jeg vurderer. Veldig usikkker på hvilke jeg skal gå for mht kvalitet, størrelse og ikke minst hvilken som er finest.
– Hei på deg! Jeg ville gått for By Malene Birger Wallikan som weekendbag og By Malene Birger Grineeh til byturer etc. Denne størrelsen er helt perfekt til det synes jeg. Er ikke så glad i Louis Vuitton lengre. Spesielt Keepall, den er veldig tung og det er litt upraktisk til reise. Men dette er jo selvfølgelig smak og behag. Eller synes jeg designet til By Malene Birger er finest også. Klem <3

Gøy med frokost inspirasjon, da jeg ikke er så flink med å komme på slikt selv.. Lurer på om det går ann å lage denne uten kokos melk? Er ikke så glad i kokos skjønner du! Håper du har det fint om dagen fine deg!
– Såklart du kan! Du kan bare bruke vanlig melk, mandelmelk, havremelk.. Hva enn du måtte foretrekke. Tusen takk, det har jeg virkelig <3

You asked, I'm answering

Så flott du er! Er det lenge siden du kjøpte jakken? Hvilken avdeling evt? Veldig fin.
– Takk! Du den kjøpte jeg da jeg bodde i New York på H&M. Det er vel to år siden nå.

Utrolig fint skjørt! Er det stort/lite i str? Måå nesten bare ha det, har vært på jakt etter et perfekt skjørt i den lengden.
– Takk! Jeg gikk opp en størrelse da klærne fra Sheinside alltid er litt små. Det passet meg perfekt da!

You asked, I'm answering

· Fortsatt god søndag ·


 

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “You asked, I’m answering

 • Stine
  Hei! Du er så inspirerende for tiden Eirin!<3 Forresten gleder jeg meg veldig til du flytter inn i den nye leiligheten. Det blir såå spennende å se hvordan den blir! Håper helgen din har vært super<3 Stor klem

 • Misunnelig leser ;)
  Hei! Elsker hårfargen din – og ønsker meg noe lignende! Er det slik at «alle» skjønner om jeg sier fargen (High Performance Lightener With Tone Control)..?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Dette er navnet på produktet som har blitt brukt. Jeg tar bare lyse striper over min naturlige hårfarge 🙂

 • Anine
  Hei Eirin 🙂 Jeg tar et friår i år og har veldig problemer med å slappe av. Jeg blir så fort rastløs. Har du noen enkle tips til hva man kan gjøre en vanlig søndag. Ikke bare sånn «rydde opp i klesskapet» for det kan man jo ikke gjøre hver uke, hehe. Med mindre man har det veldig rotete da 😉

 • Eirin
  Du er så inspirerende! 🙂

 • Mari
  Hei Eirin! 🙂 Du er så inspirerende for tiden – tusen takk for at bloggen din er et fristed for meg i en veldig hektisk hverdag. Akkurat nå holder jeg faktisk på å lage kanelknutene dine. 🙂 Addet vaniljekrem til bollene også, og venter veldig spent på resultatet. Ha en flott kveld videre, fine du!

 • Mari
  Hei Eirin! 🙂 Du er så inspirerende for tiden – tusen takk for at bloggen din er et fristed for meg i en veldig hektisk hverdag. Akkurat nå holder jeg faktisk på å lage kanelknutene dine. 🙂 Addet vaniljekrem til bollene også, og venter veldig spent på resultatet. Ha en flott kveld videre, fine du!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Mari. Veldig hyggelig å høre 🙂 Håper bollene faller i smak. Nam nam!

 • Mia
  Hei! Digger bloggen din, og du er en fantastisk insirasjon:-) Men jeg lurer på om du har sluttet med studiene?

 • Vilde
  Hei vakre! Jeg klikket inn på Fliqlo nettsiden for å få klokkeslett som skjermsparer, men fikk det ikke til. Kan du fortelle mer spesifikt hvordan? Ha en fortsatt fin kveld!

 • S
  Hei Eirin! Jeg har et spørsmål til neste spørsmålsrunde. Tidligere har jeg sett bilder på bloggen av at du har pyntet i huset med et par tåspissko (hvis jeg ikke tar feil?). Jeg lurer på om du har noen bakgrunn innen dansing? 🙂

 • Tonje
  Hei!
  Kunne du skrevet litt om hvordan du fester hunden i bilen, bruker du belte eller bur, evt hunde sete? Hvordan hundesete såfall?
  Kjøpte et til hunden min så han kunne komme lenger opp å se ut, men det var så lealaust at han ikke liker å bruke det, så akkurat nå bruker eg bare setebelte som festes med krok i hundeselen, og et teppe som han ligger/sitter på 🙂
  Hvordan reagerer hunden din på bil? Liker han det ikke eller er han kanskje likegyldig til det?
  Kunne du kanskje svart på det i neste ukens spørsmål? 🙂
  Ha ei fin fin veke skjønne deg!

 • Elisabeth
  Hei Eirin! Ville bare si at jeg får så masse inspirasjon av bloggen din om dagen! Får en god følelse av å titte innom her på morgenkvisten før jeg starter dagen min!

  Ha en fin uke! Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen tusen takk, Elisabeth. Fin uke til deg også! Klem <3

 • Julie
  Hei Eirin!
  Sølvskoene du hadde på bildet på snapchat var utrolig kule 🙂 Bare lurte på hvor de er fra?
  Ha en fin dag 🙂

 • Mali
  Hei flotte Eirín! Hvor har du kjøpt isformene som du la ut bilde av på Snapchat? Ha ei fin uke 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mali! De kjøpte jeg hos bakerenogkokken.no 🙂 Fin uke til deg <3

 • Ragnhild
  Hei! Liker bloggen din så utrolig godt, den er så ryddig og fin! Og du stråler om dagen – så nydelig 😀
  Blir spennende å følge deg når du flytter inn i den nye leilighetene din! Flytter du forresten inn sammen med kjæresten? Ha en fantastisk fin mandag videre! 😀

 • S
  Hei 🙂
  Jeg lurer på om du redigerer bildene dine, eller om det er kameraet ditt som får bildene dine til å bli så lyse?
  Isåfall hvilke redigeringprogram bruker du? Hvilket kamera har du?
  Jeg blir veeldig inspirert og fascinert av bildene dine – generelt HELE bloggen din, egentlig! (p.s. du kan det å skrive)
  Stå på, du er en stor inspirasjon!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg redigerer det meste på kameraet med manuelle instillinger. Ellers redigerer jeg litt lys i Picasa og Picmonkey 🙂 Jeg har Olympus PEN EPL-7 og Canon Mark 3. Superfornøyd med begge 🙂 Tuuusen, tusen takk <3

 • Kristin Haavie Strømsrud
  Hei!

  Lurer på hvilken størrelse du har på de svarte Isabel Marant tassels sandalene dine. Er de true to size?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De er true to size 🙂 Ta den størrelsen du bruker til vanlig. Klem

 • Hallo,
  Du har nok ikke et veldig godt inntyrkk av meg etter et innlegg som ble postet på bloggen min for et år siden, som forresten ikke var ment til deg. Det var ikke det jeg ville skrive til deg nå, men noe helt annet fra en av episode av bloggerne hvor du fortalte om dine tre år på videregående. I den episoden så jeg «likheter» mellom deg, meg og vår opplevelse av videregående. I to hele år ble jeg utestengt av hver enkelt person i klasserommet mitt og satt alene i hver eneste time – nettopp av den grunn at jeg var annerledes. Trening har vært livstilen min i noen år nå og det var ikke jentene fornøyd med og speseilt ikke at jeg ikke var enige med de. Det var en gruppe jenter i klasserommet som hadde en slags «makt» over de andre og «styrte» meninger og hvilke venner de skulle ha. Jeg sto i mot og var ikke veldig interessert i å la andre ha kontrollen over meg og hva jeg skulle interessere meg for eller hvilken mening jeg skulle ha og ble derfor utstøtt av klassen. Jeg tok det opp gang etter gang med lærere og skolens miljøteam, men det hjalp lite. En dag bestemte jeg meg for å ha samtalen med hele klassen uten en lærer tilstede, det fungerte til en viss grad, men resulterte i mange spydige kommentarer i tillegg, slik holdt det på helt til tredje klasse (ting roet seg litt, men ble aldri bra). Det jeg ville få frem ved å skrive denne kommentaren, er at det var «veldig godt» å høre at har vært flere personer i min situasjon og spesielt en som deg som faktisk ikke er så veldig «annerledes enn hva andre er». Håper du ikke misforstår meg, for selvfølgelig unner jeg deg ikke det som skjedde, men det er veldig godt å vite at en person som deg også kan oppleve noe sånt. Du virker jo som en utrolig bra person som vet hvem du er! Vanskelig å få sagt akkurat det man vil i en kommentar, men du skjønner kanskje hva jeg mener. Håper du tar deg tid til å lese kommentaren 🙂

 • helene
  heihei
  jeg lurer på hvor bestikket ditt er fra? skjeene dine ser veldig fine ut! er det noe spesielt navn/ merke?

Comments are closed.