Zzzzunday morning

Zzzzunday morning

Zzzzunday morning

Well hello there teddy. Nice to meat you!

God søndagsmorgen! For en deilig morgen.. Jeg slumret til over ti, og har siden bare kost meg i pysjen og tullet meg inn strikkejakken som bestevenninnen min laget til meg til bursdagen. Den blir på en måte litt ekstra god når du vet at den er hjemmelaget med kjærlighet. Jeg la forresten også litt ekstra kjærlighet i frokosten i dag, og gjorde den vanlige «panøttsmør og banan» skiven om til en teddybamse. Såå søt! Morsomt å være kreativ og gjøre litt ekstra ut av ting innimellom. På søndager har man jo tid til slikt også.. Om litt står den faste søndagsvasken på planen så fort jeg har drukket opp kaffen, og til i kveld er det bestilt kinobilletter. Perfekt søndag! Håper dere kobler ut, nyter fridagen og finner hvilepulsen. Klem!

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Zzzzunday morning

 • Det hørtes ut som en herlig morgen! Og så utrolig søt frokost da<3

 • Ine
  Spiser du aldri speltlomper lengre?:-)

 • H
  Hvem er det som har tatt bildene?☺️

 • Herlighet, så skjønne bilder! Elsker den søte frokosten din <3

 • Karoline
  Hei!

  Kunne du lagt ut ordentlige bilder av den nye strikke-jakka di? Den så veldig fin ut og håper at jeg kan få tanta mi til å strikke sånn til meg, greit å ha litt å se etter da 😉

  Ville også si at jeg elsker å lese bloggen din, du er Kjempesøt!

  Tusen takk!

 • Tonje K. N.
  Hei fina! Jeg måtte bare kommentere nå. Jeg så besteforeldrene dine på jernbanestasjonen i Stavanger i stad. Skulle på toget til Kristiansand. Jeg ble faktisk litt satt ut da jeg så dem! Skulle helst gitt dem beskjed om å gi deg en klem fra meg, men jeg rakk det ikke 🙁 Si til dem at de har blitt famous people! 🙂 Jeg digger deg! <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tonje! Hehe du er bare skjønn. Nå blir de sikkert glade 🙂 God tur til Kristiansand <3

 • Linn
  så fine bilder. har du tatt dem selv? isåfall: hvordan får du det til?:D

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Nei, disse har jeg fått hjelp til 🙂

 • Kari
  Hey! Jeg lurer på hvordan du klarer å ta bilder ovenfra på den måten uten at folk hjelper deh? Bruker du et stativ? Kan du evt linket til stativet du bruker?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kari! Det får jeg hjelp til 🙂

 • really cute idea to eat your breakfast 🙂 you eat with your eyes 😀
  http://www.nemophilivia.blogspot.co.at

 • Maria
  Hej Eirin!
  Älskar din blogg, men vars är den mysiga koftan/tröjan ifrån? Såg super mysig ut!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! Den strikket bestevenninnen min til meg 🙂

 • Cecilie
  Så utrolig kreativt! Dette tror jeg nok jeg må prøve i morgen, etter som jeg har skolefri og litt late morgener 🙂

  Jeg sier bare en ting, du er inspirasjon til 1000!

 • Cathrine
  Hei! 🙂
  Jeg så deg faktisk på kinoen i dag! Ble litt star strucked haha. Håper du hadde en koselig kveld 🙂

Comments are closed.