The necklace goes 'backlace'The necklace goes 'backlace'

The necklace goes 'backlace'

The necklace goes 'backlace'

Dress from H&M and jewelry from Kate Spade

På Årets Stylista fest benyttet jeg anledningen til å bruke den lange strikkekjolen med åpen rygg – en av mine favoritter i skapet. Ryggen er et smykke i seg selv i denne kjolen, men for å gi det lille ekstra snudde jeg smykket mitt bak istedenfor. En lekker liten detalj i nakken, som utgjør en stor forskjell. Å bære smykker slik har vært en trend helt siden 1900 tallet. Om dere har sett klassikeren Breakfast At Tiffany’s, så har dere vel kanskje lagt merke til at Holly Golightly’s bærte perlene sine bak/frem? Det er rett og slett skikkelig lekkert! Et lite lørdagstips fra meg.. Klem!


Previous Post
Next Post

9 thoughts on “The necklace goes ‘backlace’

 • Cristine
  Hei!
  Kunne du svart mailen jeg sendte deg? 🙂
  Kjempe fint antrekk!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Cristine! Tusen takk for det. Mailen er dessverre kun for samarbeidspartnere og aktører. Om du har noen spørsmål setter jeg pris på om du skriver dem her. Ha en nydelig dag 🙂 Klem

 • Åh, dette var helt nydelig! Tusen takk for tips, inspirerende deg <3 God søndag!

 • Nydelig!! En superfin og enkel detalj 🙂

 • Cicilie
  Hei! Har tittet på helt likt smykke fra Jane Kønig kjempe lenge, men de har bare 60 cm lange smykker inne nå. Hvor langt er smykket ditt? Hvor kjøpte du det?:)

  • Eirin Kristiansen
   Det jeg har fra Jane Kønig er 60 cm. Men kanskje ikke det du mener, for jeg har mange forskjellige slike smykker fra ulike merker som ligner.. 🙂

 • Hanne
  Du nevnte Bolina i et av spørsmålene om interiørbutikker i Bergen. Finnes denne i Bergen? Jeg har kun brukt nettbutikken, på grunn av at jeg har trodd den bare hadde butikk på østlandet!

 • Emma
  Hei! Hvor har du kjøpt smykket du bruker på bildet? ☺️

Comments are closed.