Wearing my fringe bootsWearing my fringe bootsWearing my fringe bootsWearing my fringe bootsWearing my fringe bootsWearing my fringe boots

adlink Kjole & Cardigan: H&M / Sko: HER / Veske: YSL / Solbriller: Céline / Smykke: Kate Spade

In the streets of New York

15:37 pm · I dag var jeg fast bestemt på at jeg skulle bruke de nye frynseskoene som jeg skaffet meg for litt siden, og jeg angret ikke et sekund etter å ha spasert noen kvartaler. Endelig har jeg funnet et par hæler jeg kan traske rundt i uten å få vondt i føttene! Jeg stylet de med en svart kjole, og en army cardigan for å bryte looken litt. Til vår store glede har vi funnet en Fast Slow Food sjappe som selger alt man kan tenke seg innen sunn mat like rundt hjørnet ved hotellet. Her kan man få alt fra ferskpresset juice til falafel, gresk yoghurt med deilig topping og spenstige salater. Et fint sted å slå seg ned for en fornuftig frokost eller lunsj. Adressen er 290 Madison Ave, New York, NY 10017. I kveld på en annen side blir det middag på favorittrestauranten, Delicatessen – etterfulgt av dessert hos Little Cupcake Bakeshop, tidligere stam-café. Sommerfugler i magen!

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Wearing my fringe boots

Comments are closed.