Summer should get a speeding ticket

I’m not saying goodbye yet

Sommeren flyr forbi raskere enn noen gang. Nå om dagen har jeg laget en regel med meg selv om at det er forbudt å sitte hjemme bak skjermen i x-antall timer. Da skal det i så fall gjøres på en café i byen mens jeg sipper på en kaffe og nyter siste synet av norsk sommer, blomstrende trær og solbrune, glade mennesker! People watching.. Men jeg må jo også innrømme at jeg gleder meg litt til høsten også. Den er jo riktig så koselig!

Summer should get a speeding ticketSummer should get a speeding ticket

Så fortell meg, hva har dere gjort i sommer? Hvor har dere reist? I wanna know! Jeg er så sulten på en ferie selv at jeg gjerne metter meg på deres opplevelser enn så lenge. Jeg må ærlig innrømme at jeg lengter etter varmere strøk i år, men so far nøyer jeg meg med «tan on a can», lette sommerkjoler og en ordentlig god softis på bryggen. Norsk sommer er fint og idyllisk det også! Jeg fant forresten en hel haug med blåbærbusker da jeg var på tur med Billy i går kveld, så i dag skal det plukkes og lages syltetøy av i lange baner. Hjemmelaget og selvplukket smaker best!

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Summer should get a speeding ticket

 • Maria
  Jeg har for det meste jobbet fulle dager, men teller nå ned til et semester på Honolulu, Hawaii med min beste venninne 🙂 Da er all jobbingen verdt det!

 • Christina
  Jeg har vært en tur på Menorca i juni. Det kan jeg med hånden på hjerte si at er en av de flotteste plassene jeg har feriert. Hvis du ønsker deg en rolig badeferie kan jeg anbefale deg å reise dit. Folket der er så høflige, ikke noe mas fra verken selgere eller innkastere på restauranter. Det er også mange fine turløper langs stranden og inn i skogen. Her ser det plutselig ut som du er midt i Afrika, og vi møtte på noen søte skilpadder som lever der. Så fint å se dyr i det fri! Åh, som jeg lengter tilbake til varmen!

 • Madelen
  Hadde ferie tidlig i juni. Da var jeg i New York og jeg ble stormforelsket i byen. Det kilte faktisk i magen! Var der 11 dager og shoppet meg i hjel med bestevenna mi<3 det var også utrolig varmt, men i stede for å omfavne varmen, klagde jeg bare… Så kommer jeg tilbake til Norge. Til utrolig dårlig vær og regn, regn, regn… Har en uke til ferie, men den brukes ikke før om noen mnd… Hadde gjort masse for å ligge på en strand å bade nå! Ålesund er så kaldt og vått 🙁 ser ut som du har hatt en nydelig sommer og kos deg de siste dagene 🙂 klem 🙂

 • Ingvild
  Høres ut som en fornuftig innstilling den siste delen av sommeren 🙂 her er tankegangen den samme da jeg møtte et regnfullt Norge etter 2 uker i Hellas! Kjipt at du ikke har fått reist så mye denne sommeren men ser veldig frem til å følge deg på tur i New York! 😀 fortsatt god sommer, klem fra din faste leser som sitter på hytta i regnet 🙂

 • Victoria
  Hei Eirin! Jeg synes du har en utrolig fin og inspirerende blogg, og har alltid likt å klikke meg inn på bloggen din! Men jeg må si at i det siste så har jeg ikke vært her så mye rett og slett fordi du har begynt å bruke så utrolig store bilder. De tar veldig lang tid å laste seg inn, pluss at det er litt «slitsomt» å bla seg forbi alle for å finne teksten.. Nå har ikke jeg den største pc’n, men heller ikke den minste. Og det kan jo hende det bare er min, men ville bare si ifra.. 🙂

 • Marte
  I starten av sommerferien gikk turen til tanzania, hvor familien min og jeg besteg kilimanjaro! Noe av det største jeg har gjort i mitt 17 år lange liv. Etter en uke på fjellet, dro vi også en uke til Zanzibar 🙂 gleder meg til å følge bloggen din i new york!

 • Hej smukke Eirin.
  Jeg tager til Rom om en god uges tid sammen med min søde veninde, og jeg glæder mig helt vildt til lidt luftforandring inden studierne starter igen i midten af august. Min sommer har ellers ikke budt på de vilde planer, og med den joke af en dansk sommer, vi har haft, trænger jeg virkelig til sydens varme strøg. Jeg GLÆDER mig, og har genlæst alle dine indlæg fra Rom flere gange, så jeg er sikker på ikke at være gået glip af nogle af dine tips dernede fra 😉
  Dog ser jeg også en smule frem til efteråret, som for mit vedkommende gerne skulle bringe en lille hundehvalp med sig til november 🙂 🙂
  De bedste hilsner fra Danmark.

 • Cecilie
  I år har jeg vært på Rhodos, hvor vi blant annet gikk til toppen av Akropolis som ligger i Lindos. Ellers har jeg vært hjemme, besøkt familie og fått min første jobb som dagblad-bud 🙂

  Digger bloggen din, du er helt klart et av mine forbilder!

 • Nina
  Hei Eirin:-) Du har så fin hårfarge, så jeg lurte på hvordan du pleier å farge det? Er det din naturlige farge, med lyse striper?

 • Jag inledde min sommar med en resa till Leros, Grekland – en helt magiskt fin ö som jag varmt kan rekommendera! Salta vågor, pittoreska små byar och underbar mat!

  Kram,
  Line – http://www.themanylivesofline.blogspot.se/

 • Jeg har også hatt norgessommer i år, og tilbringet sommeren på østlandet. Nydelig det også, ja! Lange dager på sjøen, hyttekos og mye moro med venner. De siste dagene skal tilbringes i Jotunheimen med familien. Kos deg masse siste del av sommeren:)

 • Stine
  Va 4 uke i California på språkreise hvor vi reiste på utflukter til blant annet Las Vegas, SF, malibu, Hollywood, Los Angeles og alt det herlige USA har å by på 🙂 for en herlig tur og opplevelse!

 • Kristin
  Var en uke på Malta med samboeren i juni, et fantastisk reisemål som må oppleves!
  Har jobbet hver dag i hele juli, neste uke har jeg min siste ferieuke som skal tilbringes i Trondheim 🙂

 • Ariana
  Heisann! Jeg har gjerne lyst til å invistere i en fin trench coat i litt kortere variant til høsten, har du noen tips om hvor jeg kan finne en slik? Tar gjerne imot tips om andre jakker som vil være fine til høsten<3

 • Kristin
  Jeg har vært på backpackertur på Island med en vennegjeng 🙂 Håper turen din til NY blir super, digger bloggen din! Klem

 • En tur til New York, Spanien og Sverige er mine sommerplaner 🙂 Hyg dig!

 • Jennie
  Har jobbet hele sommeren, men om få timer er det endelig min tur til å ta sommerferie 🙂

 • Hilde
  Du er en flott jente! Med en riktig vakker dialekt 🙂

 • Vilde
  Hei Eirín, jeg lurte på om du vet hvordan man kan få klokkeslettet som skjermsparer på Mac?

 • Aah, jeg var på Maldivene i 16 dager – det var virkelig fantastisk! Var der for første gang for 3 år siden, og jeg har lengtet tilbake siden det. Utrolig fint og vakkert 🙂

 • Christina
  Hei Eirin 🙂
  For en stund tilbake tipset du om en nettside hvor man i prinsippet kunne «lage sin egen nettbutikk».
  Husker du hva denne siden heter? 🙂

 • Sigrid
  Hei, jeg har et par spørsmål jeg lurte på om du kunne ta med i ukens spørsmål 🙂
  1. stadig flere toppbloggere legger seg under kniven og fikser på diverse, alt fra botox, restylane, silikon og neseoperasjoner- Har du noengang gjort noe slikt?
  2. Hva er dine tanker om dette?
  3. Har du planer/ kunne du ha tenkt deg å ta en operasjon/fikse på noe ved deg selv? Isåfall why/why not? 🙂
  er ganske nysjærrig på dine tanker /meninger rundt dette temaet, siden det er så i vinden for tiden! Håper du svarer 🙂
  klems <3

 • Caroline
  Hei Eirin!
  Er så glad i å lese bloggen din, gleder meg masse til enda mer interiør og innflytting når den tid nærmer seg 🙂
  Jeg lurer på hvilke blogger du leser?

  Stor sommerklem <3

 • Annikken
  I Sommer har jeg vært på 3 utlandsturer, først til Madrid en uke før jeg var hjemme i kalde Norge i 2 uker. Så var jeg på to reiser til med en dag hjemme i Norge, først Sardinia også Parga i Hellas. Helt perfekt for en reiseglad jente 🙂 Og ser allerede frem til 2 eller 3 til storby turer i år!
  Må også si at du er en stor inspirasjon !

 • Hei! Litt out of topic, men jeg har lenge hatt lyst på tatovering, og vil ha den et sted der andre kan se den, men samtidig et sted der jeg kan skjule den om jeg vil det. Har lyst til å ta på innsiden av armen som deg, passer det til ønsket mitt? sikkert et litt merkelig spørsmål men, jeg prøver allikevel 🙂 ha en fin kveld!

 • Susanne
  Har bare vært hjemme i ferien, en tur på hytta, men ellers hjemme og gått turer i skogen med hundene, kino med venner og familie, to turer på byen, restaurant besøk. Har også jobbet i 2 uker i strekk nå. Lurer forresten på om du har fått deg ny type? Kanskje du vil fortelle noe basic om han? om det kan ende med noe seriøst f.eks? vil bare ditt beste og du stråler hver dag, så å få vite om du er lykkelig og har funnet mannen i «ditt liv» så hadde det vært koselig å høre om 🙂 og hvor er den «IQ» leken til Billy fra? haha, så morsomt 🙂 masse klemmer til deg <3

 • Vilde
  Hei!
  Jeg kom nettopp hjem etter en rundtur i statene. Først roadtrip langs vestkysten av California (LA- SF og tilbake, helt nydelig kystlinje og landskap), deretter en uke på Honolulu, Hawaii, og til slutt noen dager i NYC. Er det én ting som burde oppleves i løpet av livet, så er det Hawaii. Lang flyreise, men så absolutt verdt turen! Folk sier ‘Aloha’ til deg hvor enn du går, strendene er lange og hvite, naturen og dyrelivet er fantastisk og solnedgangen er magisk. I tillegg er shoppingen minst like bra her som i de andre store byene jeg besøkte. Kan en be om mer?:)

  Klem!

 • Eva Kristin
  Hei Eirin 🙂
  Korleis har du hatt det i sommer?
  Jeg digger bloggen din og gleder meg masse til enda mer interiør og innflytting når den tid nærmer seg 🙂

  Jeg har jobbet en del nå i sommer som butikkmedarbeider på Coop Prix. Så har jeg vert på campingtur til Lillehammer med to venninner, kjempe kjekt. Vi var der fra søndag til onsdag, vi shoppa og koste oss med grillmat. Ellers har jeg bare vert hjemme å kost meg, øvelsekjørt mye og nå gleder jeg meg til at jeg skal klare å ta lappen. Har ikke så mye igjen, har kun teorien, landevei, kartkjøring og oppkjøring. Så det nærmer seg. 🙂 Når sommeren er over så begynner jeg som lærling i barne og ungdomsarbeider faget og det gleder jeg meg. Første året skal jeg jobbe i barneskole og så barnehage neste år. Så det skal bli ei spennende tid for meg.

  Du er iallefall en kjempe inspirerende for mange!
  God Sommer! 🙂

  Mange fine sommerklemmer fra ei glad sunnmøring 🙂

Comments are closed.