I samarbeid med Vita

 

· Eirin X Vita ·

Endelig, dere! Jeg får ofte spørsmål om hår, spesielt om hvordan jeg lager krøllene mine. Som dere sikkert har fått med dere i løpet av årene liker jeg veldig godt å variere mellom rett eller krøllet hår til hverdags. Sistnevnte gir litt ekstra hverdagsglamour, og hår har SÅ mye å si når det kommer til selvfølelsen! Kort, mellomlangt, langt? Rock det du har! I samarbeid med Vita og StylistaTV har vi laget en video til dere. Håper den faller i smak!Produktene jeg bruker i videoen finner dere her:
Shampoo, Balsam, Varmebeskytter, Krølltang, Hårspray, Biosilk ♥

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “How to: hverdagskrøller

 • Så skjønn du er! Resultatet ble kjempefint 🙂

 • Madelen Olafsen
  Denne digger jeg! Ble i skikkelig godt humør av å se deg live? så glad og sprudlende! Keep going, you rock?

 • AS
  Såå flott video, smiler av å ha sett den med det gode humøret ditt!

 • Åh! Du er så skjønn! Skulle ønske du videoblogget oftere 😀

 • Elise
  Jeg døde av slutten,hahaha 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hahaha, viktig med litt selvironi 😀

 • Madelen
  Så fin frisyre. Morsomt å se deg live, du stråler! Bare lurer på en ting: jeg har fått det for meg at Andrea badendyck (eller hvordan hun skriver navnet) linket til din blogg for flere år tilbake.Stemmer det? I såfall må jeg si det er litt morsomt at bloggen din er såpass mye bedre enn hennes! Du er veldig flink 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madelen! Det stemmer. Veldig takknemlig for det 🙂 Tusen takk!

 • Thea
  Hei. Her er litt konstruktiv kritikk. Jeg må ærlig si at jeg er veldig lei all reklamen og personlige anbefalinger du kommer med hele tiden. Det er alt for ofte og alt for mye. Du er flink til å merke, men det blir annenhver dag virker det som. Dessuten vet de fleste at du ikke bruker hårprodukter eller krølltang fra Vita så det var litt teit å skrive at produktene fra vita er din favoritt. Du var helt klart favorittbloggeren min før, men det siste året har det blitt alt for falskt 🙁
  Håper du ikke tar dette personlig, bare litt konstruktiv kritikk fra en fast leser i mange år 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Reklame kan jeg forstå, men personlige anbefalinger synes jeg bare er positivt? Det er jo ikke sponset, og det tror jeg mange setter pris på. Det gjør jeg i hvert fall selv 🙂 Dette med produktene fra Vita – dette var jo i samarbeid med vita så da måtte jeg velge produkter innen kjeden, naturligvis. Men må nevnes at både shampoen og balsamen hamstret jeg faktist med meg hjem fra LA fordi jeg ikke visste at den fantes i Norge. De lukter helt himmelsk og har vært favoritter siden. Må også nevnes at jeg fikk velge ut akkurat de produktene jeg ville selv til denne videoen. Ha en god kveld 🙂 Klem

 • Beate
  Du er så sprudlende og glad 🙂 Likte slutten godt!

  Hvilken klokke har du på deg i videoen? Den så fin ut!

 • Brita
  Jeg må dessverre si meg helt enig med det Thea skriver. Jeg har lest bloggen din leeeenge og jeg likte den veldig godt før, men det siste året har det blitt for upersonlig og aaaaltfor mye reklame. Jeg vet at det er reklamen som gjør at du kan leve av bloggen din, men jeg blar rett forbi reklameinnleggene og da er det ikke så veldig mye mer å lese om. Ser at flere enn meg har kommentert dette, og du bør kanskje ofre det en liten tanke?

Comments are closed.