
Frokosten kan ofte være vrien når det kommer til kreativiteten, og det kan fort føles litt for tidskrevende å diske opp noe godt i den ellers så hektiske hverdagen. Chiapudding har vært en kjær favoritt hos meg i godt over ett år nå, og jeg kjenner at jeg blir mer og mer glad i det for hver gang jeg lager det. Kanskje fordi jeg har lært at jo ferre ingredienser jeg bruker, jo bedre blir den! Det enkleste er faktisk ofte det beste. Også på matfronten!
Som dere vet liker jeg å kjøre treningsøktene mine tidlig på morgenen, rett og slett fordi jeg føler at det gir en fin glød, energi og godfølelse resten av dagen. Da er det fint å ha frokosten stående fix ferdig i kjøleskapet om morgenen, slik at det bare er til å spise og hoppe i tøyet.
Jeg foretrekker å lage chiapuddingen min kvelden før, gjerne i flere glass samtidig. Slik lager jeg den: Jeg fyller et glass med 4 ss chiafrø, og blander sammen med 1 dl kokomelk + 1 dl lettmelk. Jeg tilsetter ogå 1 teskje Cocosa MCT olje da det er en stooor favoritt. Hvorfor? Fordi jeg rett og slett merker enorm forskjell på energien min om jeg lager den med. Dette bruker jeg også i smoothien min når jeg trenger et spark bak, men den kan selvfølgelig sløyfes om du ikke har. Om du vil ha chiapuddingen din litt søt kan du tilsette litt honning om du vil. Simple as that!
Elsker bloggen din, du inspirerer meg så mye!
Veldig inspirerende å lese bloggen din!
På forhånd takk!
Jeg prøvde å lage denne i går slik at den stod over natten, men den var fortsatt flytende, ikke noe puddingkonsistens.. Hvor stiv er det meningen den skal bli? 🙂