Hvor er den ponchoen du hadde på deg fra på snap i dag?
– Den er fra Holzweiler. Skikkelig deilig, gleder meg til å bruke den i høst!

Hei søte Eirin! Jeg lurte bare på om du rett og slett bare søker på ordene «stue, kjøkken, bad» etc. for å finne slike stilrene inspirasjonsbilder til hjemmet, som i ditt siste innlegg? Har prøvd en del ganger selv, men synes jeg finner så mye tull og rot. Håper på svar! Klem
– Hei på deg! Jeg søker gjennom utrolig mange sider, men finner som du sier sjelden et bilde som virkelig gir meg den gode, inspirerende følelsen. Når jeg først gjør det lagrer jeg det, og samler alle bildene i en mappe. Om du går inn på weheartit profilen min kan du jo klikke deg inn på hvem jeg følger? Det finnes et hav av ikke fullt så inspirerende bilder på weheartit, så det gjelder å finne og følge de rette profilene synes jeg. Da oser feeden av inspirasjon! Klem

Hvilken størrelse har du i den blå skjorten fra Malene Birger?
– Den har jeg i 36. Må sies at den er ganske oversized i modellen, men jeg elsker den!

You asked, I'm answering

Du har så utrolig fin blondfarge i håret. Fargen virker veldig kald. Jeg har tenkt å stripe håret litt og lurer på om du har koden til fargen? Klem
– Hei! Sist jeg stripet håret gjorde jeg det med folie og Goldwell sin nye «High Performance Lightener With Tone Control». Denne skal gjøre fargen kald, og jeg synes resultatet ble superfint! Jeg gjorde det (som alltid) i frisørsalongen til mamma, Cathrins Hårdesign. Klem tilbake!

Hei Eirin! Du virker som en herlig jente! Bloggen din er super-super inspirerende, og derfor blir jeg så glad av å lese den! Jeg har et par spørsmål som du kanskje kunne tatt opp i neste ukens spørsmål? Av ren nysgjerrighet; Hva var det som gjorde at du sluttet å feste?, Hva er dine topp 3 favorittsanger akkurat nå?, og er det noe du IKKE liker av mat?
– Hei på deg. Så koselig å høre, nå ble jeg glad! Morsomt med litt annerledes spørsmål.

Hva var det som gjorde at du sluttet å feste? Godt spørsmål.. Da jeg var rundt 18 endret jeg meg mye som person, og verdiene deretter. Jeg ville heller fokusere på helsen min og har alltid foretrukket en rolig lørdagskveld inne, istedenfor en våt natt ute på byen. Jeg trente mye, jobbet mye, og hadde rett og slett ingen behov eller ønsker om å feste hver bidige helg. Men nå skal det sies at jeg den dag i dag synes det er veldig hyggelig å dra ut en sjelden gang! Da koser jeg med veldig, selv om verdiene enda er de samme. Det viktigste for meg har vært å finne de rette vennene som kan akseptere personligheten min. Det er en befrielse å rense opp i vennekretsen og sitte igjen med de som virkelig er verdt å holde på, og som tilfører inspirerende, oppløftende og positiv energi i hverdagen – uavhengig om du vil ut på byen eller sitte inne en lørdagskveld.
Hva er dine topp 3 favorittsanger akkurat nå? Jeg har gravd litt i gamle lister om dagen, og det går derfor i mye kliss fra Jason Derulo. Mine topp tre favoritter må likevel være Try Me – Jason Derulo feat. Jennifer Lopez,  Follow Me – Hardwell og Robin williams – Cee Lo Green. Ogsååå må jeg jo nevne «Bare Min» av Morgan Sulele. Den er SÅ fengende i bilen, haha!
Er det noe du IKKE liker av mat? Vet du, jeg kommer faktisk ikke på noe annet enn spesielt sterk mat.. Men må nevnes at jeg ikke er noe glad i alt som har med dressinger og majones å gjøre. Har aldri hatt sansen for det!

You asked, I'm answering

Når du bruker kokosmelk slik som i kaffe, smoothie o.l. Bruker du alt som er i boksen, altså det tykke og tynne innholdet blandet sammen?
– Jeg bruker bare væsken som er i boksen til smoothies. I kaffe foretrekker jeg å piske kremen som er på toppen, eller kjøpe ren kokosmelk på kartong. Synes den melken som er på boks er for «vannete» til å ha i kaffen, så bruker den heller i smoothies. Kort fortalt: Smoothie – kokosvann (kjøper det helst på kartong hos Meny) Kaffe: Pisket kokoskrem som jeg lager ved å skiller det tykke laget med krem fra vannet i en full fat kokosmelk boks, og piske med søtning. Eller enkelt og greit ren kokosmelk, som kan kjøpes på liten kartong hos Rema1000.

Hvor har du kjøpt ballongene til bursdagen din?
– Jeg kjøpte de hos ballonger.no.

You asked, I'm answering

Hvor kjøper du matchapulver?
– Jeg kjøpte det i butikk, men du får det også HER.

Hei Eirin! Jeg lurer på noe ang pulsklokka di. Har tenkt til å kjøpe meg den samme, men har hørt rykter om at den hvite modellen blir gul etter hvert.. Har du merket noe til dette?
– Hei! Du det har jeg aldri opplevd, faktisk. Håper ikke det skjer heller! Jeg merket på den gamle Nike klokken min at den lett tok til seg farge fra treningstøyet mitt, spesielt rosa, men Suunto pulsklokken min er fremdeles like hvit som den var da jeg kjøpte den.

You asked, I'm answering

Hei! Jeg lurer på hva grunnen er til at du har sluttet med solarium? Jeg vurderer selv å slutte med det, og synes det kunne vært nyttig å hørt dine meninger/argumenter rundt dette.
– Hei! Jeg ønsker å beskytte huden min mot mest mulig UV-stråling. Da med tanke på aldring, pigmentflekker og hudkreft. Om jeg ønsker litt ekstra farge tyr jeg til Sephora sin selvbruning. Den er min favoritt!

Genseren du har på deg så skikkelig deilig ut – hvor har du kjøpt den?
– Den er veldig myk, varm og god! Kjøpte den hos Retro, merket er Acne.

You asked, I'm answering

Hvor ofte vasker du håret ditt?
– Jeg prøver å holde det til annenhver dag.

Hvordan lager du din dip til grønnsaker?
– Jeg blander 50/50 kesam og rømme med Maarud dipmix. Enkelt og superdigg!

Hei, jeg lurer på hvor skjerfet i kofferten din er ifra?
– Det er fra Holzweiler!

You asked, I'm answering

Hei. Du tar så fantastiske fine bilder! Jeg lurer på en ting. Hvordan går det med deg nå for tiden?
– Hei! Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre. For å være helt ærlig så har jeg det utrolig bra, bedre enn på veldig lenge. Det er en god følelse! Takk som spør, forresten. Klem!

Hei, jeg lurer på om du har noen tips til noen koselige kafeer i Bergen? Jeg har bodd i Bergen et år nå, men leter fortsatt etter en favoritt!
– Hei! Mine topp tre favoritter er 1. Kaffekompaniet 2. Starbucks 3. Wayne’s Coffee. Her drar jeg ofte og jobber når jeg trenger litt «stueforandring» 🙂

You asked, I'm answeringYou asked, I'm answering

Hei Eirin! Du er så inspirerende. Elsker bloggen din! Bare lurte på om du kunne anbefale hvor man reserverer/kjøper et domene? Hvor har du kjøpt ditt? Hadde satt veldig pris på svar! Altfor mye å velge mellom, og vil ikke bli lurt.
– Hei! Tusen takk 🙂 Jeg kjøpte det hos domeneshop. Klem!

Hei! Jeg bare lurte på hvordan du løper 4×4? Altså eventuell stigning og farten din – har nemlig hørt mye forskjell om hvordan de skal utføres, så jeg er veldig nysgjerrig!

– 6 MIN OPPVARMING
– 4 MIN PÅ 85-95% AV MAKSPULS, (Dette skal oppleves så tungt at det skal være vanskelig å prate).
– 3 MIN PÅ 70% AV MAKSPULS  (Nå skal du kunne prate rimelig uanstrengt).
– 4 MIN PÅ 85-95% AV MAKSPULS
– 3 MIN PÅ 70% AV MAKSPULS
– 4 MIN PÅ 85-95% AV MAKSPULS
– 3 MIN PÅ 70% AV MAKSPULS
– 4 MIN PÅ 85-95% AV MAKSPULS
– 3 MIN PÅ 70% AV MAKSPULS
– 3 MIN ROLIG NEDTRAPPING

Good luck!

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “You asked, I’m answering

 • May
  Hei søte! Ser du nevner kaffekompaniet som favorittkafe! Mitt spørsmål er, hvor ligger den? Flytter til Bergen om 2 uker, og vil gjerne finne meg en stamkafe litt utenom de vanlige. Må bare nevnes at bloggen din er fantastisk for tiden, du stråler sånn!

  • Eirin Kristiansen
   Hei May! Kaffekompaniet finner du ved fløybanen. Bare gå opp den lille trappen til høyre ved banen, så ser du den 🙂

 • Malin
  Hei. Hvilket kamera og evt objektiv bruker du? Bildene dine er alltid så utrolig fine!! Elsker bloggen din. Klem

 • Julie
  Hei Eirin! Vær så snill å hjelp meg – jeg røyter så mye rett etter dusjing. Er dette noe du opplever eller vet du noe om det siden moren din er frisør? Har du noen råd/produkter? Jeg bruker shampo og balsam fra Moroccan Oil! Syns det er kjempekjipt å røyte og blir skikkelig lei meg da jeg ikke har tykt hår fra før….

 • Malin
  Hei Eirin! Ser du nevner starbucks og wayens coffe. De bruker jeg også ganske ofte. Har du noen kaffedrikke å anbefale der? Jeg er nemlig lei av den jeg alltid bestiller.. Men tørr ikke å bestille en annen sort om jeg ikke liker den..Haha!

 • Hei! Må bare si at jeg elsker bloggen din! Den gir meg så mye inspirasjon til min blogg, og alle oppskriftene du har er helt fantastiske. Har planer om å lage mange av dem.

 • Christina
  Hei Eirin! Har du åpen story på snapchat? Isåfall hva heter du? 🙂 Fantastisk flott blogg du har, veldig inspirerende og et avbrekk fra hverdagen! Stå på videre 🙂 klem

 • Maren
  Hva heter du på snap?

  Elsker bloggen din!

 • Susann
  Hei Eirin! Elsker bloggen din og syns du er så inspirerende på alle slags måter! Men har et spm angående kosthold 🙂 hvordan klarer man å fortsette med å holde seg sunn? For jeg føler at jeg kan holde på i 2-3 uker også sprekker jeg…

 • charlotte
  Hei, lurte bare på når videoen fra roma kommer?

 • Rebecca
  Hei Eirin! Jeg reiser til Paris om under en uke, og ønsker veldig gjerne å få noen tips og råd av deg, som har vært der før. Fant du noen vintage butikker som solgte merkeklær, vesker, accessories og liknende til en rimeligere pris? Så lurer jeg på om du har noen favorittbutikker og restauranter i Paris. Håper på svar, da jeg blir veldig inspirert av deg på alle mulige måter 🙂 Klem

 • Emma
  Hei! Jeg skal flytte til Bergen etter videregående. Har du noen annbefalinger om hva man kan studere i Bergen og hva slags alternativer byen har i forhold til utdanning?:-)

 • Beate
  Hei Eirin,

  Jeg blir så inspirert av bloggen din og er innom minst 1 gang per dag 🙂

  Jeg har noen spørsmål:
  – Hvilken farge har du på ponchoen din fra Holzweiler? Jeg har tenkt å kjøpe en selv, men er så usikker på hvilken farge jeg skal velge.. :-/
  – Hvor har du kjøpt skjørtet ditt som jeg så på Snap? Det så blått ut med rosa blomster, knelangt..

  Ha en fortreffelig dag videre!

 • Ine
  Hei!
  Først av alt – bloggen din er virkelig inspirerende og flott! Blir så glad av å klikke meg inn her <3
  Så et lite spørsmål. Hvordan fikk du helium i ballongene? Tenker å kjøpe like til min søsters 18-års dag, men føler halve moroa forsvinner hvis det ikke er helium i dem …

  Ha en fin dag videre,
  Ine

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Helium kjøper jeg hos Teknikkmagasinet 🙂

 • Lovise
  Hei! Vet du hvilken modell det er på skjerfet ditt fra Holzweiler? Ser på nettsiden til retro at det er to ulike str, 200×70 og 210×40. Har du evnt noen andre store og gode skjerf å anbefale? 🙂

  http://retro.no/dame/tilbeh%C3%B8r/dipper-check-l-0
  http://retro.no/dame/tilbeh%C3%B8r/fresia-solid-0

 • Janne
  Hei Eirin! Jeg lurer på om du kunne tatt mål av den nydelige YSL-vesken din? Vurderer den selv, og størrelsen så perfekt ut! Så jeg vil bare være helt sikker på at jeg kjøper rett, siden jeg må kjøpe på nett og ikke får sett/prøvd den først 🙂

 • Elise
  Hei har ikke du den svarte skinnjakken fra chiquelle? Hvilken størrelse har du den i, liker den så godt
  – Klem <3

 • Jenny Konstanse
  Hei! Utrolig fin blogg du har, her inne finner jeg masse inspirasjon til alt det måtte være!! Enkel vei til motivasjon og inspirasjon i hverdagen, så all kred til deg 🙂 Har et par spørsmål til deg som jeg håper å få svar på.

  Hvor booket du/dere leiligheten dere bodde i, i New York? Finnes det en nettside? Hva var prisen/pr måned?
  Dro du sammen med andre norske jenter? I så fall, hvordan kom dere i kontakt?
  Hva studerte du? Hvilken skole?

  Hadde satt utrolig stor pris på svar. Håper alt står bra til!

 • Hedvig
  Hei! I hvor mange km/t pleier du å løpe 4×4-intervaller, og har du merket noen forbedring i utholdenhet og hastighet av denne?

Comments are closed.