They threw me a surprise partyThey threw me a surprise party

They threw me a surprise party

They threw me a surprise partyThey threw me a surprise party

They threw me a surprise party

They threw me a surprise partyThey threw me a surprise party

· Photos by my sweetest Cath ·

Ahh, where to begin? Kvelden til i går ble jeg plukket opp av min gode venn som hadde invitert meg med på middag på Friday’s. På veien måtte vi bare opp til et vennepar å skru på husalarmen som de hadde «glemt» da de dro på ferie. De skulle visst kjøre til både Sverige, Tyskland og Spania – jeg ble fort giret og fikk faktisk et «ja» om at vi kunne reise etter dem å bli med dem på ferien. Lite visste jeg.. Mens vi spaserte opp til huset hadde jeg ingen anelse om at han hadde samlet alle jeg er glad i der inne. Da vi låste oss inn hoppet alle frem og ropte «surpriiiiise!!». Jeg skvatt sånn og klarte ikke å holde tilbake tårene et sekund da kjente fjes dukket opp en etter en. De hadde stelt i stand med cupcakes, godteri, melondrinker, ballonger og god stemning. Der ble vi hele kvelden helt til vi ble hentet i en «disco-taxi» (lol, Cath…) som tok oss til byen hvor festen fortsatte. Nei gud for en kveld, jeg er enda målløs. I LOVE MY FRIENDS! I kveld skal min aller beste venninne feires. Gratulerer med dagen til verdens beste Marliii miiin ♥

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “They threw me a surprise party

 • Ingrid
  Så utrolig koselig 🙂 heldig du som har så gode venner! Men jeg lurer på hvor glassene med melondrink er fra? Har veldig lyst på akkurat slike glass!

 • Anna
  I’m sure you totally deserved a fun party like this to properly celebrate your big day! Based on the photos, it seems like your friends put a lot of thought and effort in the celebration. The setting looks beautiful. Oh, and happy birthday, Eirin!

  Sending hugs from Helsinki! xx http://www.arcticvanilla.com/

 • Ååå, så heldig du er! Det så helt fantastisk ut 😀

 • synne
  Hei!

  Kunne du ha laget i innlegg om solbriller? Altså hvilke merker og modeller du liker med mange bilder av brillene på deg og uten 🙂 gjerne også solbriller du ønsker deg! Jeg liker smaken din veldig godt og det hadde vært veldig gøy å lese 😉

  Synne

 • Lisa
  Hvor er genseren din ifra? 🙂

 • synnne :)
  Hei! Hva er det oppi melondrinkene? ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Denne var det en venninne som lagde.. Mener det var en blanding av vannmelonen, sitron, ananasjuice og vodka.

 • Kamilla
  Hei! Kunne du ha skrevet et innlegg med basics for høsten, nå snart? Skal shoppe litt for høsten, og trenger litt tips! 🙂

 • Oh, so nice! Love the pictures! <3

 • line
  Er det den nye kjæresten din du sitter med på det ene bildet? 🙂

 • åh, så koselig 😀

Comments are closed.