Taking work to Starbucks

En cappuccino med litt kaneldryss, takk.

Taking work to StarbucksTaking work to Starbucks

New shoes. Fringes for life!

Taking work to StarbucksTaking work to Starbucks

One more cup of coffee, simply because it’s monday.

Noen dager elsker jeg å ta med meg jobben ut på tur. Jeg staser meg opp, tar MacBooken under armen og drar til en av mine favorittcafeer i byen. Nesten litt som Central Perk i Friends! Det er en av mine favoritting å gjøre om jeg trenger litt inspirasjon, eller rett og slett bare ønsker litt forandring. En lunsj mellom slagene med en venninne gjør det ekstra moro. Litt latter, gossip og kvalitetstid gjør alltid godt for sjelen. Anbefales!


Previous Post
Next Post

31 thoughts on “Taking work to Starbucks

 • Gina
  Herlig å kunne ta med seg jobben ut en gang i blant for å få nye impulser 🙂 Det er ser ut som om du har hatt en fin dag til tross for at du har arbeidet! Jeg må bare si at jeg liker bloggen din mer og mer – helt i min gate og så gjennomført og fin.
  Klem

 • Marita
  Hvor er skoene og genseren i fra?
  😀

  • Eirin Kristiansen
   Skoene er fra Bianco og genseren er fra Acne 🙂

 • Karoline
  På instagram så la du ut her om dagen et bilde, hvor du hadde på deg en mørk grønn genser. Hvor er den fra? 🙂 Utrolig fin!!

 • Vilde
  Hei Eirin? Spørsmål ut av det blå, men jeg lurer på om du fortsatt sliter med elveblest? Hvis du spesielt merker du får det på faste/jevnlige tidspunkt kan elveblesten være en bivirkning av p-piller. Hvis du fortsatt sliter med det kan det jo være en ide å vurdere å bytte merke? Jeg gikk på Loette og etter jeg sluttet på de har jeg heller ikke merket noe til elveblesten som stadig dukket opp (gjerne en gang i måneden) Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Ja, jeg gjør dessverre det. Kanskje jeg skal teste ut det? Hadde vært helt fantastisk å blikvitt det 🙂 Takker for tips og omtanke <3 Klem

 • Så koselig, jeg elsker å sitte på kafè og jobbe!

 • Gina
  Så koselig!
  Hvor er de fine skoene fra? ?
  Klem

 • Line
  Så koslig! Har veldig lyst å gjøre dette selv, men er vel ikke nettverk på kafeene?

 • Herlige bilder! Ingenting er så deilig som en kopp kaffe 🙂

 • Malene
  Æææ hva har du begynt med? Jeg likte veldig godt de stående bildene dine, og at jeg visste at om jeg kom inn hit, ville jeg finne store, stående bilder og bli imponert av hvor utrolig gode bildene er. Er fortsatt fine bilder altså, men det er jo veldig di greie å ha stående bilder! Og jeg synes det er bedre 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malene! Enig at store bilder er finest, men liker å variere det litt også nå som jeg har fått bredere bilder på bloggen 🙂

 • Thora
  Det så koslig ut!
  Jeg lurer på om du har noen blogger du anbefaler?
  Klem

 • Vårild
  Så glad jeg blir av å se disse bildene! Jeg har alltid ønsket meg en stamcafé som i Friends for det ser nemlig så koselig ut. Jeg lurte litt på hvor pc-trekket er fra?
  Ha en kjempe fin dag videre!
  – Vårild

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vårild! Det har jeg laget selv med kontaktplast fra Panduro 🙂 Klem!

 • Helt enig med Gina, bloggen blir bare bedre og bedre! Enda man skulle tro at det ikke var mulig. Den er rett og slett inspirerende 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Dette gjør meg rett og slett kjempeglad og motivert 🙂 Tusen takk for tilbakemelding <3

 • Ida
  Hei Eirín! Lurte på om du kunne laget et innlegg over hva du synes er de perfekte baseplaggene å ha i klesskapet? Det som går til alt og nærmest er tidløst.. med mindre du allerede har laget et 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Veldig gjerne 🙂 I’m on it!

 • Jeg er så enig med deg! Å ta med macen ut og få skrive- inspirasjon fra bylivet er noe av det beste som finnes 🙂 Ha en fin dag, Eirin!

 • Martine
  Åh, for noen fine bilder !! Du er utrolig inspirerende!
  Jeg lurte på, hvilken modell er Celine vesken din og hvor er den kjøpt ?

  Ha en strålende dag!<3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Martine <3 Den heter Celine Luggage. Er usikker på fargenavnet :/ Klem <3

 • Berit
  Skal til Stockholm i dag på akkurat samme hotell som du var på. Så lurte jeg på om du hadde noen brae tips til restauranter elr kafeer? Hvordan var plasseringen i forhold til shoppingen?
  Ha en fin dag! ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Berit! Vi likte oss veldig godt i området med Bibloteksgatan. Fine gater, god shopping og bra spisesteder. Like ved hotellet var det ikke så mange spisesteder synes jeg som virker innbuydende, men Vappiano ligger like rundt hjørnet og de har supergod mat og en veldig fin og koselig restaurant 🙂

 • Julie
  Heei Eirin!
  Ville bare si at bloggen din blir bare bedre og bedre for hver uke!
  Alltid veldig inspirerende og kjekt å lese hvert eneste innlegg 🙂
  Men har et spørsmål til deg om leiligheten du skal flytte inn i. Har du bestemt deg for gulv, kjøkken, osv? Du kan vel ikke lage et eget innlegg med litt interiør inspirasjon slik som du gjorde for en stund tilbake. Det var så gøy å se inspirerende bilder – kjenner meg selv igjen i den stilen du liker.
  Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Tusen tusen takk 🙂 Jeg blir så glad! Nå har jeg valgt alt det du nevner, ja. Det eneste som gjenstår er trapp! Selvfølgelig kan jeg lage det 🙂 Stor klem tilbake til deg!

 • Caroline
  Hei Eirin!
  Fargen på neglelakken din var veldig fin, leter etter en helt «basic» og lett neglelakk farge, og den du har på var veldig grei! Hvilket merke er det og hva heter fargen? 🙂
  Ha en fortsatt fin dag, du er så inspirerende!
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Elsker den! Heter Brides To Be av Essie 🙂 Klem

Comments are closed.