
· Healthy bread for a healthy week ·
6 egg
1 dl sesamfrø
6 dl havrekli
½ boks seterrømme
1 dl solsikkekjerner
4 ss knuste linfrø
1 ½ ts bakepulver
3 ss rapsolje
1 ts salt
Et godt brød med et lavt innhold av karbohydrater og høyt innhold av proteinter, fett og fiber er en fin ting å bake og ha liggende på kjøkkenet til den nye uken. Spesielt om du ønsker å ta i et tak når det kommer til kostholdet. Dette brødet er deilig, og egner seg godt til frokosten eller etter trening, gjerne med avocado og egg. Slik gjør du: sett stekeovnen på 180 °C å smøre en brødform som du kler med bakepapir. Pisk så sammen eggene og tilsett resten av ingrediensene. Hell over røren i brødformen og stek på nederste rille i 55 min. Avkjøles på rist og oppbevares i kjøleskapet.
Monday is my day.
Vi møtes igjen. Ny mandag, ny uke! I dag er en av mine favoritter av alle syv dagene vi har i uken. Why? Jeg har to favoritter. Mandag er dagen for en ny og fresh start, mens fredag er kosedagen hvor man kan glede seg til å koble ut, kose seg og hente energi. Personlig elsker jeg å bruke helgen på å reflektere over uken som gikk, både når det kommer til ups and downs. Mandagen er dagen jeg tar disse tankene til praktisering og gjør noe med dem. Rett og slett forbedre den beste versjonen jeg kan være av meg selv! Dagens lille peptalk fra meg til meg – og dere. Reach for new goals!
Hva skal du studere til høsten eller skal du jobbe?
Hvor mange år har du igjen av utdaninnga di?
Klem Charlotte