Mondays are for fresh starts

· Healthy bread for a healthy week ·

6 egg
1 dl sesamfrø
6 dl havrekli
½ boks seterrømme
1 dl solsikkekjerner
4 ss knuste linfrø
1 ½ ts bakepulver
3 ss rapsolje
1 ts salt

Et godt brød med et lavt innhold av karbohydrater og høyt innhold av proteinter, fett og fiber er en fin ting å bake og ha liggende på kjøkkenet til den nye uken. Spesielt om du ønsker å ta i et tak når det kommer til kostholdet. Dette brødet er deilig, og egner seg godt til frokosten eller etter trening, gjerne med avocado og egg. Slik gjør du: sett stekeovnen på 180 °C å smøre en brødform som du kler med bakepapir. Pisk så sammen eggene og tilsett resten av ingrediensene. Hell over røren i brødformen og stek på nederste rille i 55 min. Avkjøles på rist og oppbevares i kjøleskapet.

Mondays are for fresh starts

Monday is my day.

Vi møtes igjen. Ny mandag, ny uke! I dag er en av mine favoritter av alle syv dagene vi har i uken. Why? Jeg har to favoritter. Mandag er dagen for en ny og fresh start, mens fredag er kosedagen hvor man kan glede seg til å koble ut, kose seg og hente energi. Personlig elsker jeg å bruke helgen på å reflektere over uken som gikk, både når det kommer til ups and downs. Mandagen er dagen jeg tar disse tankene til praktisering og gjør noe med dem. Rett og slett forbedre den beste versjonen jeg kan være av meg selv! Dagens lille peptalk fra meg til meg – og dere. Reach for new goals!

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Mondays are for fresh starts

 • E
  Det brødet såg nydelig ut! 🙂 Bakte det du delte fra Camilla Pihl for et par uker siden. Det var utrolig godt, men fikk skikkelig vondt i magen etter jeg spiste det.. Har du opplevd det? Jeg er jo egentlig vant med å spise nøtter og frø..

  • Eirin Kristiansen
   Det er virkelig det 🙂 Jeg har aldri opplevd vond mage av nøttebrødet :O Merkelig.. :/

 • Charlotte
  Hei Eirin!=)
  Hva skal du studere til høsten eller skal du jobbe?
  Hvor mange år har du igjen av utdaninnga di?
  Klem Charlotte

 • Benedicte
  Er brødet like godt hvis man fryser det ned? ?

  • Eirin Kristiansen
   Det har jeg ikke testet ut selv, men tenker det er best ferskt? 🙂 Holder seg dog lenge i kjøleskapet! Klem

 • takket være deg er også mandager min favorittdag nå, hehe! Tror jeg skal prøve meg på det brødet så fort jeg er tilbake i Boston, trenger noe sunnere der enn det jeg kjøper 🙂

 • Hanne
  Lurer på om det er noe man kan erstatte setterrømme med? Er jo en del kalorier i det, eller er det sunt? Prøver å spise litt sunt og har lyst til å prøve dette brødet 🙂

 • Astrid Hanssen
  Går det ann å bruke kesam istedenfor seterrømme?

Comments are closed.