Breathe in, breathe out, repeatBreathe in, breathe out, repeatBreathe in, breathe out, repeatBreathe in, breathe out, repeatBreathe in, breathe out, repeatBreathe in, breathe out, repeat

I spoiled myself with a massage today

Mmmmh…. Noen ganger synes jeg det er helt ok å skjemme seg selv litt ekstra bort, selv på en onsdag. I dag tok jeg turen til dette fine stedet og slappet av for en drøy time med massasje, beroligende musikk, deilige lukter, urtevann og avslappende omgivelser. Det å skru mobilen i flymodus og glemme omverden for et lite øyeblikk er som balsam for sjelen. Jeg føler meg nesten som et nytt menneske – right in time for my birthday!

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Breathe in, breathe out, repeat

 • :)
  Hei! Dette er på ingen måte slemt ment, men jeg ønsker å komme med konstruktiv kritikk. Du tar utrolig flotte bilder, men dessverre de er så utrolig store. Jeg (og muligens flere lesere?) får ikke «nytet» synet av bildet i sin fulle helhet fordi man må scrolle for å få sett hele. Synes det tar litt av sjarmen. Det er også mye mer anstrengende for øynene. Kunne du ha tenkt litt på dette? 🙂 Ellers synes jeg du gjør en fabelaktig jobb, og du er en herlig jente.

 • Atmosfæren der virket iallefall veldig deilig og avslappende, nå fikk jeg veldig lyst på massasje også, haha!

 • Hei! Jeg lurte bare på om du kunne lage en link til hvor du får kjøpt kameraet ditt. Jeg har lyst på et. Er du fornøyd med det? Har du skrevet et innlegg om det?

 • Susanne
  Hei!

  Flotte bilder, liker bloggen din meget!
  Kunne du tenke deg å fortelle om hva for noe dette stedet du har besøkt heter?

  Mvh

 • Sara
  Hvor er dette?:-)

 • Anna
  Gratulerer så mye med dagen i dag, den 23! Håper du får en strålende dag!
  I dag feirer jeg selv min 18 årsdag 🙂 Men i likhet med deg, blir det kun drukket vann 😉 haha! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Haha. Holder med deg! Håper du har hatt en fin feiring, Anna 🙂 Klem tilbake!

 • Anne Kristine
  Å dette så fantastisk ut! Jeg er fra Bergen selv, og om dette er i Bergen må det være en skjult perle 🙂 hvor er det? Var de flinke å massere?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Salongen finner du i Engen, rett ved Teateret 🙂 De var veldig flinke, likte meg godt her!

 • Anne Kristine
  Og gratulerer med dagen forresten, søte deg!

 • Elin Eikeland
  Hei, jeg synes bildene dine er flotte, jeg behøver ikke å scrolle for å se hele bildet. Kanskje noe i veien med omstillingene på forrige kommentars pc? Anne’s hudpleie er fantastisk, nydelige lokaler, nydelige folk❤️

 • Hedda
  Gratulerer så mye med dagen eirin, håper du får ein fantastisk dag ?

 • Nora
  Hei Eirin

 • nora
  Hei Eirin!
  Hva gjør du for å få like hvite tenner som du har? såå fint!

 • VERONICA
  Annes Hudpleie & Spa er beste plassen i hele bergen, virkelig. anbefales! 🙂

 • Susanne
  gratulerer med dagen, kjære deg! 😀 <3

 • Kan du linke kameraet ditt?

Comments are closed.