Hei! Jeg bare lurer på om Billy røyter, og om det kreves mye stell med pelsen hans? Jeg har lenge hatt lyst på mops, fordi den er korthåret, men etter å ha sett Billy ble jeg litt småforelsket!
– Hei! Billy har ikke mistet et hår som jeg har merket. Det er helt fantastisk både med tanke på møbler og klær. Men fordi han ikke røyter krever han en del pelsstell. Han bør klippes like ofte som du gjerne klipper deg selv, samt greies og friseres daglig. Men det er så verdt det!

You asked, I'm answering

Hei Eirin! Har du noen tips til hvordan man kan style boyfriend jeans?
– Boyfriend jeans liker jeg best å style enkelt med sneakers, en hvit t-shirt, skinnjakke eller skjorte. Jo mer casual, jo finere blir det!

Kan du ha ukens spørsmål hver søndag?
– Vanligvis prøver jeg å holde meg fast til ukens spørsmål hver søndag, men nå som det er sommer holder jeg meg til annenhver søndag da mange er på ferie og det blir mindre spørsmål. Må også nevnes at det er derfor det hender at jeg holder meg til ett innlegg om dagen istedenfor to. Men når fellesferien er over blir det som normalt igjen. Det blir bra!

Har et spørsmål om de muffinsene du nylige la ut. Jeg er ikke så glad i blåbær, så lurte på hvordan tror du det er å mose en banan eller to?
– Hei! Her er det fullt mulig å ty til kreativiteten. Du kan bruke banan, bringebær, jordbær.. Hva enn du måtte ønske!

You asked, I'm answering

Hei! Lurer på om du har noen spesiell kroppsskrubb som du pleier å bruke og som er din favoritt?
– Hei! Jeg er veldig glad i Decléor sin Grain Body Exfoliator. Men for å være helt ærlig så er min hjemmelagde også en stor (og rimelig) favoritt! Bland sammen en kopp med brunt sukker og 1/4 kopp olivenolje eller kokosolje. Vips, så har du en deilig og god kroppsskrubb!

Hvilken modell er YSL-vesken? Og hvor har du fått tak i den?
– Modellen heter Yves Saint Laurent Classic Monogramme og er kjøpt hos Vincci i Bergen.

You asked, I'm answering

Hei! Jeg har sett at du ofte kjøper inn kokosvann i ukeshandelen din, og lurer på hva du bruker det til? Jeg har sett at du har brukt det i smoothies, men lurer på om du kunne tipse om noen andre bruksområder også?
– Det stemmer! Jeg lager ufattelig mye smoothie, så det er for det meste kun det jeg bruker det til. Ellers tar jeg gjerne et glass etter trening! Kokosvann passer ypperlig etter en treningsøk. Les gjerne mer om det her om du er nysgjerrig!

De hvite Adidas skoene med røde striper er såå fine! Hvilken modell er det?
– Modellen heter Adidas Superstar. Såå enig med deg 🙂

Vet du hvilket merke de koppene i svart/hvitt er? Og de tekoppene med fat?
– De er alle fra Miss Etoile. De har veldig mye fint!

You asked, I'm answering

Jeg har akkurat kjøpt meg nytt kamera, og har et lite spørsmål til deg: Hvilken innstilling bruker du vanligvis på kameraet ditt? Klem
– Hei! Jeg har endelig tatt meg tid til å lære manuelle instillinger, så det er for det meste det jeg bruker. Føles som en helt ny verden innen foto!

Hei! Jeg vet jeg har sett deg skrive om det før, men hvilken fotkrem bruker du hvis du bruker noen og hvor ofte bruker du den?
– Jeg sverger til denne! Den er superdeilig og gir føttene et realt energikick.

Hvor kjøper du disse lypsylene? Og hva koster de? Vet de er gode og de lukter himmelsk!
– Jeg kjøper de hos H&M eller Meny. Evig favoritt!

You asked, I'm answering

Hvem reiser du til New York med neste måned?
– Jeg reiser med min venninne og kollega, Marie. Gleder meg sånn!

Hei Eirin. Har du noen forslag til hvordan bilder man kan ha på veggen i huset? Siden du nå snart skal flytte inn i eget hus tenkte jeg du kanskje hadde noen forslag.
– Hei! Når jeg flytter har jeg bestemt meg for å ha minst mulig bilder på veggene. Jeg synes det er fint med rene vegger, men tenker gjerne å stille noen store bilder på gulvet i svarte, tynne rammer, eller plassere noen mindre på møbler og skjenker. Synes det er veldig lekkert!

Ser supergodt ut! Kutter du knekkebrødene før du setter i ovnen eller etterpå?
 Jeg personlig foretrekker å kutte knekkebrødene 10-15 min etter at jeg har satt dem til steking. Da er det mye lettere å brekke dem opp!

You asked, I'm answering

Lurte på om du noen gang trener med sminke? Har gjort det noen ganger i det siste og føler at kvisene bare spretter ut.. Tror du det er grunnen?
– Om morgenen trener jeg uten sminke, men om det er på dagtid trener jeg gjerne med sminken jeg allerede har lagt for dagen. Det plager ikke min hud, men vi er jo alle forskjellige! Du kan jo prøve deg litt frem å se om det er derfor huden din regarerer? Håper der ordner seg! Klem

Tar du sol eller bruker selvbruning? Siden du alltid er så brun!
– Jeg har sluttet med å ta solarium, men tar av og til selvbruning. Sephora sin egen er favoritten!

Hei Eirin! Jeg lurer bare på noe med denne airbrush leggs kremen din. Er det en slags selvbruningskrem som holder i flere dager? Eller det det slik men tar på før fest også går det av i dusjen neste morning? Lurer også på hvilken farge du har på den?
– Hei! Nei, dette er ikke en selvbruning. Den gir farge og er vannfast, men kan lett vaskes av i dusjen med litt såpe. Jeg har min i fargen tan! Klem

You asked, I'm answering

Hei! Kunne du ha laget ett innlegg med hva du har med det i reisevesken, altså den du har med inn på flyet, når du er på reise? Har du noen gode tips til hva som er lurt å ha med? Ser at du reiser ganske mye, så du vet vel godt hva som er ‘must haves’ på flyturer!
– Hei! Her har jeg laget et innlegg om dette. Det skrev jeg tidligere i år så det er rimelig oppdatert!

Hei! Hvor kan man kjøpe disse jordbærene. De så veldig gode ut!
– Disse kjøper jeg her. Supergode alene eller i müsli!

You asked, I'm answering

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “You asked, I’m answering

 • ELSKER disse innleggene! Spesiellt siden du tar med så mange spm og svarer så bra! Ha en fin sommer, gode deg <3

 • Du tar så fine bilder <3

 • Nok en gang gir du utrolig gode svar, Eirin! Få bloggere er så jordnære og behjelpelig som deg, og det er noe jeg setter stor pris på. Stå på videre, du er ei inspirerende jente som mange ser opp til! 🙂

  Ha en fortsatt fin søndag, søte deg!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Tiril! Det betyr mye for meg 🙂 Klem <3

 • Kristine
  Hei! Jeg lurer på hva grunnen er til at du har sluttet med solarium? Jeg vurderer selv å slutte med det, og synes det kunne vært nyttig å hørt dine meninger/argumenter rundt dette:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg ønsker å beskytte huden min mot mest mulig UV-stråling. Da med tanke på aldring, pigmentflekker og hudkreft 🙂

 • Hei, jeg lurer på om du har noen tips til noen koselige kafeer i Bergen? Jeg har bodd i Bergen et år nå, men leter fortsatt etter en favoritt!
  🙂

 • ML
  Hvor er den sorte blondetoppen under cardiganen ifra? 🙂

 • Camilla
  Hei Eirin!

  Så fin boyfriend jeans og topp (på bildet i dette innlegget) 😀 Hvor er toppen og jeansen fra ?
  Lurer også på øredobbene du og Emilie Tommerberg hadde på dere på cafeen ? 🙂 De så ganske like ut 🙂
  Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Tusen takk for det. Toppen og buksen er begge fra Sheinside. Øredobbene mine er fra Høyer, men jeg er usikker på hvor Emilie sine er fra 🙂 Klem tilbake

 • Elin
  Hei Eirin! Jeg sliter med å fremheve kinnbena mine.. Kan du lage ett innlegg om det?

 • Tina
  Hei Eirin!
  Du er så inspirerende. Elsker bloggen din! 😀

  Bare lurte på om du kunne anbefale hvor man reserverer/kjøper et domene? Hvor har du kjøpt ditt? 🙂 Hatt satt veldig pris på svar! Altfor mye å velge mellom, om vil ikke bli lurt.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg kjøpte hos domeneshop 🙂 Klem

   • Tina
    Tusen takk for svar! Setter stor pris på at du tar deg tid til å svare leserne dine. Keep up the good work! <3

 • Anna
  Hei Eirin ☺
  Jeg vet du svarte over at du nylig lagde must haves for fly reiser, men jeg har prøvd å finne det innlegget og jeg har ikke klart det. Kunne du ha lagt ved linken?

  Digger bloggen din!
  Anna

 • Amalie
  Hei! Kunne du lagd et innlegg om korleis ein kan vera meir organisert og positiv (om ein sliter med motivasjon ang. trening, skule osv…) du inpirerer veldig, så hadde vert til hjelp for meg 🙂

 • Elin
  elsker disse innleggene! Lurte på om du kunne laget et innlegg eller svart på hvilken juicer du har og hva du synes om det. Vurderer å gå til innkjøp av en juicer, men er veldig usikker på hvilken modell jeg bør kjøpe. Klem

 • Amalie
  Hvor er gull-øreringene du hadde på deg på snapchat for noen dager siden fra? 🙂

 • Amalie
  Hvor er gull-øreringene du hadde på deg på snapchat for noen dager siden fra? 🙂

 • Lone
  Hei! Jeg bare lurte på hvordan du løper 4×4? Altså eventuell stigning og farten din 🙂 har nemlig hørt mye forskjell om hvordan de skal utføres, så jeg er veldig nysgjerrig!

 • May
  Hei Eirin! Du virker som en herlig jente! Bloggen din er super-super inspirerende, og derfor blir jeg så glad av å lese den! 🙂 Jeg har et par spørsmål som du kanskje kunne tatt opp i neste ukens spørsmål? Av ren nysgjerrighet; Hva var det som gjorde at du sluttet å feste?,
  Hva er dine topp 3 favorittsanger akkurat nå?, og er det noe du IKKE liker av mat? 🙂

Comments are closed.