Kvalitetstid på Kaffekompaniet

God lørdag ♥ Her på denne lille koselige kafeen i byen ringte jeg helgen inn over en dobbel latte med fine Emilie og Cath i går formiddag. Jeg synes vi har blitt riktig så flinke til å opprettholde den ukentlige daten vår i det siste, og koselig er det! Vi skravlet og koste oss i timesvis som alltid.

Kvalitetstid på KaffekompanietKvalitetstid på KaffekompanietKvalitetstid på Kaffekompaniet

Det lille kaffekompaniet er en av mine stamcafeer i Bergen, og ligger like ved Fløybanen. Her er det ikke bare god kaffe, men også en veldig hyggelig atmosfære! Om du vil sitte ute i den sjarmerende gaten den ligger i, så kan du låne med deg ut både hjemmestrikket pledd og lesestoff til kaffen.

Kvalitetstid på KaffekompanietKvalitetstid på Kaffekompaniet

Thank’s a latte!

Kvalitetstid på KaffekompanietKvalitetstid på KaffekompanietKvalitetstid på Kaffekompaniet

Omgivelsene i området er så idylliske. Kort sagt litt drømmende!

Kvalitetstid på KaffekompanietKvalitetstid på KaffekompanietKvalitetstid på Kaffekompaniet

Det er dette jeg kaller ekte sommerglede. Kvalitetstid med gode venninner, kaffe i fleng, solbriller på nesen, og blomstrende omgivelser. Det eneste jeg savner er litt mer varme slik at jeg kan legge jakken på hyllen for en gangs skyld! Kjenner jeg drømmer meg litt bort til varmere strøk om dagen. Kanskje det blir en spontan i-siste-liten-tur? Hvem vet, hvem vet. Håper dere koser dere i helgen. Nå skal rykende fersk sjokoladekake inntas ♥

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Kvalitetstid på Kaffekompaniet

 • Åh, så koselig! Bergen ser så utrolig fint ut <3

 • Therese
  Hei! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg på hvordan en vanlig styrkeøkt ser ut for deg:)

 • digger vesken???

 • Emilie
  Hei,
  Først og fremst vil jeg bare si at jeg elsker bloggen og har fulgt den i alle år! I det siste har du postet noen tips til butikker og cafeer i Bergen som var veldig fine, jeg skal flytte dit i høst for å studere og lurte på om du kanskje kunne laget et innlegg til andre tips om hvor man burde dra og hva man burde se? Cafeer, restauranter, steder osv? Hadde vært utrolig gøy å se ennå mer av Bergen gjennom øynene dine!
  Klem

 • Vakre bilder! 🙂

 • Birgitte
  Uh, det var en lækker taske din veninde havde med sig! <3 Den i rød 🙂 Ved du evt. hvor den er fra?
  Tak!! 🙂

 • Sara
  Hei, elsker bloggen din Eirin! Men den grønne jakken til venninnen din var syykt fin! Vet du hvor den er fra? Hadde vært veldig glad om du svarer 🙂 du er bra!

 • <3 <3 <3

 • Helene
  Hei, fine Eirin!

  Jeg skal snart flytte til Bergen for å studere. Byen er nærmest ukjent for meg, så jeg synes det var litt stilig at du ga litt «tips» om hvilke steder i Bergen du liker godt 🙂 Kanskje du har noe mer på lager?

Comments are closed.