En skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i BergenEn skjult skatt i Bergen

Solstrand blomsterforretning

Hollendergaten 2, 5017 Bergen

I hjertet av sentrum finner du en liten butikk i en søt og sjarmerende sidegate. Solstrand har vært favoritten min i årevis, og nå synes jeg det var på tide å tipse dere om den. Enten dere er bosatt i Bergen eller om dere kommer på besøk en vakker dag, så synes jeg at dere skal titte innom neste gang dere er i sentrum. Hver gang jeg dropper innom, enten for å kjøpe fredagsbuketten eller fylle på med fine pynteting, tenker jeg at jeg så gjerne vil ta bilder av butikken for å vise dere hvor koselig og fin den er. Den er alltid i full blomst både på utsiden og innsiden, og det er alltid fylt på med nye og fine varer. Og om du går gjennom butikken til andre enden er det også en egen avdeling med bare interiør, som alltid er oppdatert på siste nytt. Kjøpe noe eller ei, her blir man inspirert bare av å ta en titt!

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “En skjult skatt i Bergen

 • Denne blomsterbutikken var den første jeg fant når jeg flyttet til Bergen i fjor, og den har vært min favoritt siden:-) Den er jo så søt!

 • Agneta
  Hei!
  Vet du hvilket merke de koppene i svart/hvitt er? Og de tekoppene med fat?

 • Marielle
  Utrolig koselig butikk ser det ut som! 🙂 Hva slags kamera og linse har du brukt på disse bildene? De var kjempefine!

 • Sofia
  Hei Eirin! Jeg elsker bloggen din! jeg bare lurte om du noe gang kunne ha hatt et klessalg her i Bergen?

 • Så vakker butikk! Jeg flytter til Haugesund neste måned, så da er det mye mulig jeg tar en tur til Bergen i ny og ne. Denne butikken kan jeg ikke gå glipp av, for her tror jeg det finnes mye fint til leiligheten min 🙂

  Tusen takk for tipset, Eirin! Jeg ønsker deg en strålende helg 🙂

 • Åh, for en skjønn butikk! Elsker koppene i gull 🙂

 • Jeg pleier alltid å gå innom når jeg er hjemme i Bergen, den er så utrolig koselig og fin. Liker veldig godt å gå akkurat den gaten nedover, det er så Bergens-sjarmerende 🙂

 • For en nydelig butikk <3

 • Amalie O.
  Hvordan fikk du til fra 147.000 følgere på insta til 154.000 på dagen nesten?! :O

  • Eirin Kristiansen
   Aner ikke. Det skjedde på to timer :O Muligens en stor bruker eller kjent person som har likt / begynt å følge meg slik at det har kommet opp på newsfeeden. Don’t know, men gøy!

 • Grete
  Hei! Lurer på om man må betale toll fra Sheinside?
  Ellers digger jeg bloggen og stilen din!! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Man skulle tro det, men jeg har ikke fått noe toll 🙂

   • Grete
    Takk for svar, da får man ta sjansen!:) lurte også på hva den denim buksa du har på det ene bildet på insta med svart cardigan heter? Buksa var fra shenside.

 • Gina
  Åå, så koselig! Der skal jeg ta turen en dag 🙂 Kunne jeg spurt hvor den grå genseren fra snappen du la ut i dag er fra? Så fiiin ut

  Klem

 • marthe
  Hei! kan du gi noen Bergenstips? Tenker på lunchsteder, restauranter og utesteder som er favoritter hos deg/steder du anbefaler 🙂

 • Anonym
  Hei!

  Jeg har to spørsmål:

  Kan du lage et innlegg og fortelle om appen «Water Alert» ? Skjønner ingenting av appen ? Hahah…

  Kan du forklare litt mer om Veet Strips? Kanskje lage et innlegg? Tror mange blogglesere ønsker å få høre mer om det, og din erfaring.

  Klem!

 • Anonym
  Kan du lage et innlegg der du oppdaterer deg på hvordan det går med deg og Billy? F.eks bånd, bur, soveplass, rutiner osv? MANGE SOM LURER PÅ DETTE!

 • Anonym
  Kan du vise hvilke hundeprodukter du bruker på Billy i bilder i et innlegg?

 • Marthe
  Hei! Lurer på om du har noen spesiell kroppsskrubb som du pleier å bruke og som er din favoritt? 🙂

 • Lene
  For en fin butikk! Jeg har akkurat kjøpt meg nytt kamera, og har et lite spørsmål til deg: Hvilken innstilling bruker du vanligvis på kameraet ditt? Du tar så mange fine bilder! Klem 🙂

 • Johanne
  Hei!
  Åååh, så nydelig! Falt helt for koppene i gull! Flytter til Bergen til høsten for å studere, så jeg lurte på om du kunne komme med enda flere Bergen-tips? Har vært der før, men er bare på de samme stedene hele tiden, haha.

 • gunnar berli
  Jeg synes at det er bra at der fortsatt finnes slike småbutikker i byene, og at kjedene og de store supermarkedene ikke overtar alt. Slike butikker er svært unike, og jeg håper inderlig at de har framtiden for seg. Vi har mer enn nok av kjeder.

 • Å, for et koselig sted 🙂 Ønsker deg en fin helg!

 • Mange fine bilder og hit skal jeg dra når jeg besøker Bergen neste gang! Takk for tipset 😀

 • Åhh, tusen takk for tipset – skal definetivt ta turen innom en av de nærmeste dagene, og anbefale butikken videre på min blogg, hihi 😀

 • Helt enig med deg! 🙂

  Jeg var der mye før jeg flyttet til Oslo, og da jeg var tilbake for noen uker siden oppdaget jeg at de hadde fornyet seg litt. Veldig masse fint, og en perfekt blanding av nytt og brukt 🙂

  Ha en fin uke videre, klem fra meg <3

Comments are closed.