In-flight travel essentials

Flying as comfy as possible

En oversized kosegenser · iPhone, hodetelefoner og en god spilleliste · Facial Vipes · Dry Shampoo · Et inspirerende magasin og en god bok · Sunn snacks · Nakkepute (!!!) · Et stort og varmt ullskjerf jeg kan pakke meg inn i om det skulle bli kjølig i kabinen.

In-flight travel essentials

Med årene vil jeg si at jeg har blitt rimelig godt reisevant, og jeg vet hva som egner seg å ha med i reisevesken for mest mulig komfort på flyturen. Nakkeputen og det gigantiske skjerfet mitt fra Holzweiler er kanskje det aller viktigste på lengre reiser – da sover jeg som et lite barn! Litt sunn snacks er også fint å ha i vesken da flymaten i seg selv pleier å gi meg både trøblete mage og lite energi. Jeg liker også å ha en liten toalettveske med småting jeg kan freshe meg opp med som blant annet inneholder tørrshampoo (får veldig lett fett hår når jeg flyr..), freshe og velgjørende ansiktsservietter (flyr helst sminkefri med en god fuktighetskrem) og en mykgjørende lipbalm. Da er jeg fit for f(l)ight! Og reiseantrekket? Også så komfortabelt som mulig. Jeg foretrekker en svart, tight joggebukse, hvit t-shirt, ullcardigan eller sweatshirt + en skinnjakke over for å gjøre det litt mer røft og hverdagslig!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “In-flight travel essentials

 • Marthine Holmedal
  Hei! Så kjekt å møte deg på flesland i går! Ble litt stressa av at jeg turde å gå bort til noen jeg ikke kjenner å bare si hei hehe, så ble litt full fart… haha off.. Var det forresten Laurent som tok bilde?? Har alltid håpet å kunne få møte deg, fordi jeg kjenner meg så igjen i deg, alltid følt at vi er kliss lik som person, og har derfor alltid håpt at jeg skulle få møte deg! Skulle ønske jeg kunne høre alt om usa turen din, hvordan du har hatt det osv! <3
  Den nakkeputen så digg ut btw!!! 😀 😀

  Hilsen Marthine

  • Eirin Kristiansen
   Hei Martine! Kjempekoselig å møte deg, du var så skjønn. Glad du kom bort 🙂 Ja, det var det. Håper du kom deg trygt hjem, kanskje vi sees igjen en dag! Stor klem 😀

   • Marthine Holmedal
    Var sikker på at det var han! Har vært modell med Laurent en gang, hadde han på snap å alt haha, men lenge siden nå, så ble helt satt ut når han plutselig han også dukket opp haha! 😀
    Ha en fin uke!! Klem
    <3

 • Really great essentials 🙂

 • Silje S
  Hei søte deg!
  Jeg er også i USA nå, og har vurdert å teste ut de ansiktsserviettene som du har lagt ved bilde av! Hva syntes du om dem? 🙂
  Jeg har lenge brukt Simples, men har så sensitiv hud at dem har begynt å svi.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Disse er veldig skånsomme og jeg liker dem veldig godt. Kan kjøpes hos CVS 🙂

   • Silje S
    Tusen takk for svar! Da skal jeg teste dem ut 🙂

    Må også legge ved litt ros om bloggen din! Du har virkelig fått til det stilrene og enkle uttrykket. Kjenner meg så igjen av mye av det du skriver, så du er en stor inspirasjon for meg. Jeg er ikke veldig opptatt av å følge noen spesielle blogger, men din må jeg bare titte innom hver dag!

    Stå på videre 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Tusen takk, Silje 🙂 Ha en fin dag videre!

 • Lovise
  Hei! Vet du hva modellen på skjerfet heter? 🙂

 • Rikke
  Hei søta. Er boken bra? Syns du har hatt den på så mange bilder en god stund nå så enten så er den kjedelig og tar litt lang tid, eller så har du lest den flere ganger, eller så overanalyserer jeg ? 🙂 Hihi. Håper jetlagen ikke er så altfor ille. Var sikkert kjempedeilig å se Billy igjen! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei skjønne Rikke! Du har absolutt ikke observert feil. Synes ikke boken var så innmari bra, så har brukt lang tid på den. haha 🙂 Jetlagen er overraskende bra. Klem!

 • Det var gode ting å ta med på flytur! Reist mye selv, så vet hvor viktig det er at antrekket er comfy! Ønsker deg en nydelig mandags kveld! 🙂

 • Tonje
  du kommer alltid med så fine tips og triks 😀
  Men den nakkeputa, HVOR er den fra? Satt senest igår og tenkte på at det måtte jeg skaffe meg før flyturen til California i sommer, men syns de ofte er så ubehagelig i stoffet… men den der så jo skikkelig behagelig og god ut 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Tonje! Den kjøpte jeg på Flesland 🙂 Superdeilig! Klem

 • Ida
  Så skjønn du er <3

  Jeg er så avhengig av tørrshampoo at jeg reagerer hver gang jeg ser en ny type.. Denne så spennende ut, og ikke minst ser størrelsen veldig passende ut. Hvor er den fra? 🙂

Comments are closed.