OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Santa Monica Pier

IMG_2629IMG_2636

Whole Foods Heaven

IMG_2640

The classic breakfast at Starbucks

IMG_2615IMG_2614

The floral suit

IMG_2641

Lunch at Pret A Manger

IMG_2635IMG_2618

I have this thing for flowers

IMG_2634IMG_2628

Some fancy lingerie from Victoria’s Secret

IMG_2617IMG_2612

Santa Monica Promenade

IMG_2643

.. Even more flowers

IMG_2616 IMG_2620

Lunch with my love

IMG_2619IMG_2624

Morning coffee happyface

IMG_2626

More flower and food pics.. Sorry!

IMG_2627

Hey Batman

IMG_2637IMG_2630

Roadtrippin’ in Beverly Hills

IMG_2631IMG_2632

Hollywood Walk Of Fame

IMG_2639

· What an adventure ·

Her ble det et aldri så stort bildedryss av øyeblikk jeg har kapret gjennom iPhone-linsen. Synes det var en fin oppsummering og avslutning på eventyret her i L.A! Håper dere har kost dere med oppdateringene her nede, og at gleden jeg har vært fylt med de to siste ukene har skint gjennom i innleggene jeg har delt med dere! Tusen takk til EF for dette fantastiske eventyret. Oppholdet har virkelig vært over all forventing og jeg har storkost meg hver bidige dag! Nå er det hjem til Norge, familie, hund og venner ♥

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “L.A through my phone

 • Silje
  Hei, skal til L.A om noen få uker og jeg gleder meg STORT! Kiler i hele kroppen når jeg ser bildene dine derfra. Jeg lurer på en ting, du hadde en mystory på snapchat (husker ikke hvilken dag) hvor du var i en dyrebutikk/hundebutikk og kjøpte ting til Billy. Greia er at jeg har en liten Louie som ønsker seg gaver fra L.A! Hvor lå den butikken? Og hva het den? Var det dyrt? Så ut som de hadde MYE fint der, ble helt frelst! hehe 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje! Ååå, GLED DEG 😀 Hundetingene til Billy finner du hos H&M faktisk!! Klem

 • maren
  Det har skint gjennom på hvert innlegg, takk for at vi fikk være med på reisen 😀 skikkelig fine og inspirerende innlegg som har fått meg i godt humør! du er en skikkelig humørspreder 🙂

 • Så mye fine bilder! 🙂

 • Cecilie Haehre
  hvor er hjerte dekselet ditt fra? 🙂 Kjempe fint!

 • Laura
  For nogen fine billeder! 😉
  Hvornår købte du nederdelen på billede 2? Synes ikke jeg kan finde den på hjemmesiden!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Skjørtet er fra BikBok 🙂

   • Laura
    Ja, det har jeg spurgt om før, hihi! Men jeg kan ikke finde det online 🙁 Ved du hvad, modellen hedder, og om det er i butikken nu? 🙂

 • Ingvild
  Hvilke leppestift eller andre leppeprodukter bruker du til hverdags?

 • Stine
  så fine Bilder 🙂 kan du lage noen innlegg med inspirerende oppskrifter? 🙂 ha en fin dag, KLEM

 • Herlige bilder! Gjett om jeg får lyst til å reise til LA nå da? Det har vært såå gøy å følge deg på turen 😀

 • se
  Kan jeg få spørre om hvor det settet med blomster er fra? Ble helt forelsket 😀

 • Dina
  Hei, kikket etter buksedrssen på H&M, både på nett og butikk, men fant den ikke. Vet du om den ennå er å finne og hva slags merke er det? Elsker at den er så hverdagslig, men samtidig kul og classy!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Dina! Det er dessverre en stund siden jeg kjøpte den, så den er nok utgått 🙁 Klem

 • Michelle
  Sorry this is so random, but I got so excited seeing your Pret picture. Is there one in LA? I thought there weren’t any on the West Coast. If you remember where it was I’d love to know! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hi Michelle! This was actually at the airport in London 🙂 xx

 • Kjersti
  Bloggingen din har vert så utrolig inspirerende disse to ukene, lyste gjennom at du stortrivdes! Var veldig tydelig at du koste deg, og det lyste virkelig opp bloggen! Turen var så velfortjent, og i tillegg er du så utrolig flink til å ta oss med på reisen! Kjenner jeg blir glad av å lese bloggen din, har ikke ord for hvor dyktig du er! 🙂 Håper turen hjem gikk fint, og gleder meg til å se hvilke andre eventyr du tar oss med på i fremtiden! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takker så mye, Kjersti. Glad det har vært gøy for dere å følge med 🙂 Nå ble jeg så glad!! Klem

 • Ine
  Så mange flott bilder! Måtte lagre det i “inspo”-mappen min, jeg.
  Du stråler virkelig, Eirin! <3 Syntes håret ditt er ekstra fint nå som det er litt kortere (?).
  Og den buksedressen da … perfeksjon!

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Ine 🙂 Liker den veldig godt selv!

 • Hanna Sandsdalen
  Hei flotte, søte Eirin 🙂

  Jeg sliter ofte med at jeg ikke får opp bloggen skikkelig i min nettleser (Firefox) 🙁 Bildene blir bare lange, tynne streker osv. Vet du hva dette skyldes?

  Du har en utrolig gjennomført og inspirende blogg 🙂 Keep ut the good work!

  Hilsen Hanna 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hanna! Så utrolig kjedelig da, dette har jeg ikke hørt om før. Kanskje du kan bruke en anne nettleser? Jeg bruker Chrome og er veldig fornøyd 🙂 Klem

 • D
  Åh, så fantastisk gøy å kunne få se bilder fra LA! Jeg skulle egentlig på språkreise dit i januar, og angrer så vanvittig på at det aldri ble noe.. Leste forresten tidligere at du skulle samle noen spørsmål ang turen å svare på i et innlegg, så håper veldig gjerne du kan ta med mitt også!

  Har hørt fra andre at det er veldig store avstander i LA, blandt annet fra der du bor(ikke vertsfamilie) til skolen, eller foreksempel inn til byen osv. Å med mindre du kan leie bil, så er det vanskelig med tanke på at kollektivtrafikken ikke var noe å skryte av. Hvordan var dette for deg? Leide dere bil, eller var kollektivtrafikken bra nok?

  Dette var nemlig en av grunnene til at jeg droppet å reise, fordi jeg syntes det virket så stress om man måtte være avhengig av å leie bil! I tillegg til at skolen var en halvtime unna bosted(har jeg hørt?) og derfor tenkte jeg det også ville bli stress om morgenen. Så del gjerne tanker om hvordan du syntes dette var for deg!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det med avstanden du nevner stemmer. Vi lastet ned appen “Uber” og brukte den hver eneste dag! Superenkel måte å komme seg rundt på, og ikke minst billig. Klem!

 • Hei kjære Eirin!
  Først og fremst må jeg bare si at du er en av mine favoritt bloggere! Du tar bloggen din meget seriøst og skriver aldri et slurvete innlegg, studere du journalistikk forresten? Jeg har alltid vært interessert i journalistikk selv, kunne du laget et innlegg på det(journalistikk og jobb generelt). Uansett, du er i hvert fall utrolig flink og blogger variert. Er innom bloggen din hver dag! 🙂 Det ser helt fantastisk ut med en uke i LA, men det er spesielt kjekt at du er så flink til å oppdatere selv om du er på “ferie”. Kommer du til å vise oss innkjøpene dine? 🙂 Jeg følte bare at jeg måtte få ut litt positiv feedback på en tirsdag. <3

  • Eirin Kristiansen
   Skjønne deg, Emilie! Du skulle bare visst hvor mye en slik kommentar betyr for meg 🙂 Utrolig koselig av deg! Ja, jeg studerer journalistikk nå frem til sommeren. Når det kommer til innkjøpene så tenker jeg å vise litt innimellom istedenfor alt i et innlegg. Stor klem, god tirsdag!

 • looptroop
  Hvor er batman -toppen fra ? Kanon kul.:)

 • Maja
  Hei Eirin! Lurer på hvor det nydelige gull smykket er kjøpt? 🙂 Klem fast blogg leser

 • Benedicte
  Hei Eirin 🙂

  Vet du hvor man får kjøpt det navnesmykket ditt hen? Vært på utkikk etter et slikt et lenge, men vet ikke hvor man får kjøpt det hen:)

  • Eirin Kristiansen
   Det er fra Kate Spade, kjøpt i LA 🙂

 • Så fine bilder. Takk for titten! ;0)

 • I
  Hei Eirin! 🙂
  Lurte på hva filter du bruker på bildene dine? Kjempe fine!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg bruker for det meste slumber eller valencia. Klem 😀

Comments are closed.