The last day at the beach

Today’s beach essentials

The last day at the beach

Love this classy swimsuit!

The last day at the beach

.. And this non-dairy cashew milk 

The last day at the beach

What a lovely start to this brand new day

I dag sto jeg opp før solen, pakket strandvesken og satte kurs mot havet med solbrillene på nesen, musikk i ørene og hatten på hode. Fantastisk deilig måte å slå ihjel de siste timene før avreise på! Sukk.. Jeg håper virkelig at jeg klarer å ta med meg den indre roen jeg sitter med her i L.A hjem til Norge. Ikke minst inspirajsonen jeg er fylt med etter to magiske uker! Ahh, kjenner at det ikke blir lenge til neste visitt. Vi skrives fra andre siden, jeg har en lang reise forran meg.. I morgen kommer litt in-flight essentials! See yah ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “The last day at the beach

 • Omg, where is your bathing suit from? It looks so stunning & classy
  xx

  • Eirin Kristiansen

   It’s actually from eBay! Couldn’t find the link though 🙁

 • Marie

  Hei, kan du ha en spørsmålsrunde om LA-turen din og EF? God tur hjem :*

  • Eirin Kristiansen

   Hei Marie! Det skal jeg ha 🙂 Takker!

 • Nora

  Sykt fine bilder du tar og ryddig det er, elsker det! Men hvor har du kjøpt solbrillene dine, har du link? Elsket den rosegull ish fargen på glassene:) Pluss at jeg elsker bloggen din og at du hører og lytter så godt til leserne dine om hva vi vil se.

  • Eirin Kristiansen

   Tusen takk, Nora! Solbrillene kjøpte jeg på Nordstrom i L.A, så har dessverre ikke noe link.. 🙁 Koselig å høre at du liker innholdet <3 Klem!

 • Hehe, fra fargene på outfitene dine å dømme kan man vel gå utifra at du er en “newyorker at heart” 😉
  God tur tilbake til Norge 🙂

 • betina

  Ååå, hvor har du kjøpt rayban-brillene??? Har sett etter de flere steder og de er sååå fiiine 😀

 • Anne

  Unner deg denne fine reisen! Og for en fantastisk veske *sikler*.. Gleder meg mot tiden hvor du skal flytte inn i nytt hus
  klem <3

 • Sara

  Så utrolig nydelig alt sammen! Hvor er hatten fra? Har lett lenge etter en slik type hatt 🙂

 • Trine

  Hvor har du kjøpt vesken din?:) Utrolig fin!

 • Celina

  Hei skjønne! Jeg lurte på hvor du har kjøpt dine rayban aviator briller, og hva de heter?

Comments are closed.

Translate