fbpx

A little something for myselfA little something for myself

Jeg elsker denne lille posen med frysetørket jordbær snacks. Nytes enten alene eller i müsli!

A little something for myselfA little something for myself

Når gradestokken viser 29

Herlighet! I dag må være den fineste og varmeste dagen vi har hatt på årevis. Hva skal man med syden når man kan ha det så fint og deilig i Norge? Må det bare vare! Klokken åtte i morges sperret jeg opp øynene, slengte på meg en sommerkjole og trippet avgårde med Billy før jeg i det hele tatt rakk å se meg i speilet eller pusse tennene. Jeg vil bare være ute, som et lite barn! De første timene på morgenen koste jeg meg ute på trappen med kaffe, frysetørket jordbær og Det Nye sitt interiørmagasin. Skikkelig kosestart ♥

14 Responses to A little something for myself

 1. Hei Eirin! Du er ei herlig jente med en superfin blogg:) Fast leser!
  Lurte egentlig bare på hvordan du ble kjent med gutta i the main level? Klem<3

  • Hei Guro! Tusen takk for det 🙂 Koselig å høre! Jeg ble kjent med dem for snart et år siden på Gardermoen da vi tok samme fly til Oslo i jobbforbindelse. Bestevenninnen min som var med meg kjente en av dem fra før så det var slik vi kom i snakk 🙂 Klem tilbake <3

 2. Hei! Ville bare stikke innom en extra tur og takke for at du var så jordnær og hyggelig da vi møtte deg utenfor Dolly på Torgallmenningen idag! Og ikke minst så utrolig vakker, åååå, enda finere i virkeligheten enn på bilder. Det virket som om du hadde allverdens tid til noen litt starstruck’de lesere, og det var så koselig! Solstrålen Eirín!! <3 håper du har hatt en suuuper torsdag!

  • Søte, snille! Synes bare det er koselig at dere ønsker å komme bort og hilse på 🙂 Det skulle bare mangle! Fin torsdag til deg også! Stor klem <3

 3. Hei Eirin!
  Hvor er den kjolen/playsuiten du hadde på deg i går på snapchat fra? 🙂

Follow @ Instagram