A little something for myselfA little something for myself

Jeg elsker denne lille posen med frysetørket jordbær snacks. Nytes enten alene eller i müsli!

A little something for myselfA little something for myself

Når gradestokken viser 29

Herlighet! I dag må være den fineste og varmeste dagen vi har hatt på årevis. Hva skal man med syden når man kan ha det så fint og deilig i Norge? Må det bare vare! Klokken åtte i morges sperret jeg opp øynene, slengte på meg en sommerkjole og trippet avgårde med Billy før jeg i det hele tatt rakk å se meg i speilet eller pusse tennene. Jeg vil bare være ute, som et lite barn! De første timene på morgenen koste jeg meg ute på trappen med kaffe, frysetørket jordbær og Det Nye sitt interiørmagasin. Skikkelig kosestart ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “A little something for myself

 • Nyt sommeren. Ikke så fint her i nord men jeg skal snart til sydligere strøk. Klem fra Bodø

 • Guro
  Hei Eirin! Du er ei herlig jente med en superfin blogg:) Fast leser!
  Lurte egentlig bare på hvordan du ble kjent med gutta i the main level? Klem<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Guro! Tusen takk for det 🙂 Koselig å høre! Jeg ble kjent med dem for snart et år siden på Gardermoen da vi tok samme fly til Oslo i jobbforbindelse. Bestevenninnen min som var med meg kjente en av dem fra før så det var slik vi kom i snakk 🙂 Klem tilbake <3

 • Mina
  Tar du sol eller bruker selvbruning? Siden du alltid er så brun, heh!

  • Eirin Kristiansen
   Tar av og til selvbruning. Sephora sin egen er favoritten 🙂

 • Elisabeth Tysse
  Hei! Ville bare stikke innom en extra tur og takke for at du var så jordnær og hyggelig da vi møtte deg utenfor Dolly på Torgallmenningen idag! Og ikke minst så utrolig vakker, åååå, enda finere i virkeligheten enn på bilder. Det virket som om du hadde allverdens tid til noen litt starstruck’de lesere, og det var så koselig! Solstrålen Eirín!! <3 håper du har hatt en suuuper torsdag!

  • Eirin Kristiansen
   Søte, snille! Synes bare det er koselig at dere ønsker å komme bort og hilse på 🙂 Det skulle bare mangle! Fin torsdag til deg også! Stor klem <3

 • Those strawberries looks great!

 • marte
  Hei Eirin!
  Hvor er den kjolen/playsuiten du hadde på deg i går på snapchat fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra funliving 🙂

 • Maiken
  Hei! Hvor kan man kjøpe disse jordbærene. De så veldig gode ut 🙂

 • Emma
  Hei, hvor får jeg kjøpt frysetørkede jordbær? 🙂

Comments are closed.