Sikle sikle

Acne Studios Mock black. A classic motorcycle jacket with a petite, feminine fit.

Sikle sikle

So Pretty I Could Lose My Mind

Sikle, ja.. Det var akkurat det jeg gjorde i noen uker før jeg bare måtte slå til! Da jeg gikk rundt og dro på den store rosa papirposen i Oslo var det denne lekre saken som skjulte seg oppi. Jakten på den perfekte skinnjakken har alltid eksistert, men nå sier jeg meg fornøyd. Som dere sikkert har lagt merke til er dette det mest brukte plagget jeg eier – året rundt! En skinnjakke er både tidløs og går til alt fra en søt sommerkjole til strikk og jeans. Den rocker alle looks og er en evig klassiker i garderoben! Jeg elsker å slenge den over skuldrene. Det slår aldri feil! Og noe jeg liker ekstra godt med denne er at den skjuler to dype innerlommer på innsiden. Perfekt.

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Sikle sikle

 • Maren
  åå så stilig! har så lyst på den selv!
  kan jeg spørre om prisen?:)

 • Ååå så sjukt fin! *-*

 • Therese
  Hei =) Skal du selge den andre du har fra BikBok? I så fall er jeg veldig interesert, har leitet på finn.no i snart ett år….

  • Eirin Kristiansen
   Nei, dessverre. Veldig glad i den også på en annen måte 🙂

 • Martine
  Den er så klassisk go så fiin!

  Her er link til deg som lure på prisen; http://www.acnestudios.com/shop/women/coats-jackets/mock-black-124155.html

 • Maria S
  Hei Eirin! Jeg må bare få sagt hvor utrolig flink blogger du er. Den stilen din er bare helt rå! Meg og mamma gikk igjennom mange av outfittene dine, for å hente inspirasjon – og jeg endte faktisk med å bytte ut nesten hele klesskapet mitt haha. Så det er ingen tvil om at vi har samme smak! Jeg lurte litt på en ting. Hvordan greier du å motivere deg selv til å trene så mye. Jeg har kommet så godt i gang med trening, men er så vanskelig å finne motivasjonen enkelte dager.. Håper på svar. Stooor klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! Denne tilbakemeldingen fikk meg til å smile. Utrolig koselig å høre at du finner så mye inspirasjon – da vet jeg at jeg gjør noe riktig 🙂 Når det kommer til trening og motivasjon må jeg si at følelsen av å være frisk, rask og full av energi hver dag er min motivasjon. Ikke minst at jeg føler meg bra på innsiden og utsiden! En uke uten trening setter fort motivasjonen i perspektiv for meg. Det er jo så deilig å være i en god treningsperiode 🙂 Just do it!! Klem tilbake <3

Comments are closed.