fbpx

D53A5511Lunch with the girlsLunch with the girlsLunch with the girlsLunch with the girlsD53A5481

God kveld! Da var jeg endelig hjemme etter en dag på farten fra formiddag til kveld. Joggisen er på, bhen er av og håret er satt opp i dott. Hallelujah! I dag har jeg blant annet møtt søte Emilie og Cath over lunsj. Eller, jeg spiste så sen frokost at det ble latte, cappuccino og cola zero på meg – men koselig var det! Vi skravlet og koste oss i timesvis på Smakeriet. Et veldig hyggelig sted med veeldig god kaffe! Kjente nesten på et lite koffeinkick da vi spaserte ut derfra, haha. Hva har dere drevet på med i dag? ♥

24 Responses to Lunch with the girls

 1. Huden din stråler!? Er hudpleie rutinene dine forandret seg siden sist eller er det en foundation som gjør at huden din ser så smashing ut?

 2. Dere er kledd så utrolig flott, nesten ekslusivt alle tre!! 🙂
  Hørtes ut som en veldig koselig dag. Dagen min har gått ned til vasking av ting jeg eller aldri vasker (kjøleskap, stekeovn osv) 🙂

  • Takk, Guro! Det er jo en veldig deilig følelse når man er ferdig. Det burde jeg også se å gjøre! Hehe 🙂 Du er flink!

 3. Hvor har du kjøpt sandalene du har på her (og på snap)? Er på jakt etter noen enkle sorte sandaler 🙂

 4. Hei søteste Eirin! Lurte på om du kunne lage et innlegg om alle deigner veskene dine? elsker stilen din!

 5. Elsker Smakverket! Du mååå prøve ciabatta med kylling neste gang:) verdens beste ciabatta med aioli, kyllingfilet, div rødløktomatsalat osv. Har spist det 4-5 ganger hehe. Det er mye mat, så man trenger gjerne ikke middag samme dag i tillegg.

  Håper du nyter solen:)

 6. Flere slike innlegg!! Ingen kritikk, men synes bloggen din blir litt mer spennende med hverdagsbilder og antrekksbilder kontra bilder av maten/kaffen, da vi får litt mer innblikk i livet digg også 🙂

Follow @ Instagram