fbpx

Selvplukket er velplukket

Came home with self picked flowers and a fresh magazine

Selvplukket er velplukket

So lovely!

Selvplukket er velplukket

Oh wow. Noe av det beste med sommeren må være når blomstene springer ut og viser seg fra sitt fineste! I dag sparte jeg på hundrelappen og plukket meg meg mine egne blomster hjem fra spaserturen med Billy. Har dere sett noe så nydelig? Jeg aner ikke hvilken type blomster dette er, men bare se på detaljene – spesielt de gule og rosa prikkene i sentrum av blomsten. Det er helt utrolig hva naturen kan skape helt av seg selv! Om noen vet navnet på denne typen blomster så skrik ut. Jeg vil plante mine egne!

8 Responses to Selvplukket er velplukket

 1. Så herlig når man kan plukke med seg sine egne blomster – denne årstiden er god 🙂
  Og blomtsene var fantastisk flotte – aldri sett dem før! Fin tirsdag til deg 🙂

 2. Hei, Eirin! Jeg lurte på en ting angående en cc cream fra Giorgio Armani som du skrev litt om for en tid tilbake. Jeg var innom en av butikkene til Kicks for å lete etter den, og da fortalte damen som jobbet der at det var mulig å få tak i den hos en annen Kicks butikk som var litt større med mer utvalg. Men vet du om man i det hele tatt får tak i den i disse butikkene? Jeg lurer på hvor jeg eventuelt får kjøpt den, er veldig nysgjerrig og har utrolig lyst til å prøve den ut. Synes det blir veldig risky og eventuelt bestille den fra nettet første gangen, hvor jeg gjerne skulle trengt litt hjelp til hvilken fargetone som passer meg 🙂
  Stor klem fra meg!

  • Hei Marthe Emilie! Jeg kjøpte min på Sephora så det er jeg dessverre veldig usikker på. Skjønner godt at du vil prøve den før du kjøper! Klem tilbake 🙂

   • Hvordan er dekkevnen på den?
    Vet du evt (dersom denkkevnen ikke er noe særlig) om noen andre BB/cc creams som har litt dekkevne? 🙂

 3. De var nydelige 🙂 Etter at jeg fikk valpen min har jeg begynt å gjøre det samme i ny og ne, godt å høre at jeg ikke er den eneste 🙂

Follow @ Instagram