fbpx

Today's lunch plate

A little bit of everything

Bær, speilegg stekt i kokosolje med chilismak, sprøtt kalkunbacon, en halv avocado og crunchy ostechips. Det er lunsjen sin det! Jeg har fått totalt dilla på denne kombinasjonen om dagen, spesielt ostechips som jeg ble inspirert til å lage av flinke Cath! Det er bare så utrolig godt, spesielt med avocadodip. You should try! En vinner på kveldstid når man får lyst på noe sprøtt å knaske på.

Today's lunch plate

Ha en fortsatt god mandag!


12 Responses to Today’s lunch plate

 1. Hei Eirin! Jeg lurer bare på noe med denne airbrush leggs kremen din. Er det en slags selvbrunigskrem som holder i flere dager? Eller det det slik men tar på før fest også går det av i dusjen neste morning? Lurer også på hvilken farge du har på den? Ser at om man skal bestille den på ebay så kan man velge mellom light, medium, tan og deep 😉

  • Hei! Nei, dette er ikke en selvbruning. Den gir farge og er vannfast, men kan lett vaskes av i dusjen med litt såpe 🙂 Jeg har tan! Klem

 2. Hei = )
  Elsker bloggen din, du skriver så brae og varierte innlegg, det er liksom aldri det samme <3 Det så kjempegodt ut!

  Har du noen i kikkerten?

 3. Hei! Vet at dette innlegget ble skrevet for en goood stund siden nå, men jeg lurer på om en må bare bruke en viss ostetype for å lage slike ostechips? Eller går det ann å bruke helt vanlig ost en har på skiva som man skjerer av med en ostehøvel liksom…?
  Håper du forstod, heheh, uansett:
  Ha en kjempe fin dag videre, elsker bloggen din! Stå på <3

Follow @ Instagram