Ukens første morgenøkt

Check! Den følelsen man har når man er ferdig trent før klokken tikker ti på morgenen er vanvittig deilig. Da har man plutselig hele dagen til fri disposisjon – full av energi! Jeg elsker morgenøkter. Ikke bare fordi jeg som oftest har hele treningssenteret for meg selv, men også fordi det vekker kroppen, gjør meg hakket gladere og gir en fresh glød resten av dagen. Mitt beste tips for å komme seg opp om morgenen? Gjør ALT klart kvelden før. Legg frem treningstøy, planlegg frokosten, lad opp pulsklokken and just go for it!

Ukens første morgenøkt

Jeg elsker å slenge denne freshe jakken på meg til og fra trening. Happy colors!

Ukens første morgenøkt

I dag ble det oppvarming på mølle etterfulgt av styrke på rygg, bryst og skuldre. En skikkelig irriterende tung økt, men vanvittig deilig etterpå! Så fort jeg var ferdig kastet jeg i meg en shake jeg tok med meg hjemmefra og dro rett på butikken for ukeshandelen. Nå er kjøleskapet fylt med masse sunt og digg! I dag blir det bakt squash til middag, og jeg deler gjerne oppskrift med dere en dag!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Ukens første morgenøkt

 • Ellen
  Hvor er jakka kjøpt ?? 😀

 • Kristine
  Hei skjønne, spreke du 🙂
  Jeg lurer sånn på hvilken størrelse du har i den stripete jumpsuiten fra merket «Lollys Laundry», jeg! Ønsker så gjerne å klikke den hjem nå som det er 15% på Nelly…
  Ha en fortsatt fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Jeg har min i small 🙂 Stor klem og god mandag!

 • Henriette
  Åh ja takk til den oppskriften! Squash er så utrolig godt, men ender alltid opp med å bare steke den i panna fordi jeg ikke orker å finne noen oppskrift. Hehe
  Håper du får en kjempe fin uke videre herlige deg! 😀

 • fiin jakke! og så sprek du er 🙂 elsker morgenøkter selv

 • Bell
  Bakt squash er såå digg! Og bakt paprika! Det er jo så uendelig mye forskjellig å fylle de med, mange gode smakssammensetninger! Mmmm! Jeg bytter som oftest på Karbonadedeig, kyllingfilet, kyllingkjøttdeig eller laks, med løk, vårløk, purre, baconbiter, gulrotbiter, mais og bønner som jeg topper med ost. Jeg må nok lage meg det i løpet av uka 🙂 alltid en middag til å bli glad av 🙂

 • Lilly
  Hei! Spørsmål til «ukens spørsmål»: Hvordan er den nye (midrise?) 2XU-tightsen i forhold til «den gamle»? ?

 • Cute little bun and jacket <3
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Mulig du har skrevet noe om det før, men hvor kjøper du shakene du tar? 🙂 Sier forresten aldri nei til matoppskrifter, spesielt middager ettersom jeg flytter for meg selv snart og dermed kommer til å spise mye alene, haha!

  • Eirin Kristiansen
   Da er vi to, Celine! Og er ikke alltid så lett å variere på matfronten heller 🙂 Jeg blander whey tech proteinpulver med melk. Enkelt og greit!

 • åhh, jeg vil gjerne se oppskriften!:)

 • Isabel
  Hei! Jeg så de knallfine Adidas originals skoene dine på snap, og har lett overalt men finner de ikke. Hvor har du kjøpt de?

 • Ghazi
  Hei! har du noen link til hvor jeg kan finne denne spreke treningsjakka? 🙂

Comments are closed.