Lurer på om du kanskje har et tips til en god ansiktstoner?
– Min personlige favoritt er fra Clarins. Denne bruker jeg hver kveld i renserutinen min!

Vurderer å klippe meg ganske kort, men ender alltid opp med å angre i etterkant.. Skal, skal ikke?
– Hei! Jeg angret ikke et sekund på at jeg klippet meg kort. Det er nesten slik at jeg vurderer å gjøre det igjen. Det vokser jo fort ut igjen! Jeg synes det ser mye mer moteriktig og velstelt ut med en kortere lengde. Men det er jo veldig smak og behag, såklart!

You asked, I'm answering

Hei! Hvor har du kjøpt båndet til Billy? Altså den sorte greia rundt magen/halsen, og selve det du holder han i!
– Hei! Dette kjøpte jeg hos dyrebutikken Buddy. Merket på båndet er Puppia og jeg (vi?) er storfornøyd med det!

Hvor får du kjøpt airbrush legs?
– Jeg kjøpte det i Los Angeles og mener ganske sikkert at det ikke selges i Norge. Men heldigivis har vi eBay, og der kan det kjøpes! 

You asked, I'm answering

Hei skjønne Eirin! Lurer på hvordan en treningsuke ser ut for deg? Vet du brukte å publisere treningsplanen din før, men regner med du har endret litt på den? Også hvilke øvelser du gjør og hvordan du trener kardio? Jeg er også litt nysgjerrig på hvordan en matdag ser ut for deg. Kosttilskudd? Synes du stråler for tiden, og regner med det kommer innenfra!
– Hei søte deg! En treningsuke for meg kan variere veldig fra uke til uke, men jeg prøver å holde meg til minimum fire treningsøkter i uken. Jeg stortrives med morgenøkter og kjører gjerne annenhver dag med styrke og cardio. Nå om dagen står tre-splitt på programmet og jeg trives veldig godt med det! Når jeg trener cardio er 4×4 eller geriljaintervaller favorittene. Sistnevnte kjører jeg også etter styrke noen dager. For en liten stund tilbake delte jeg «en typisk matdag» på bloggen, og innlegget kan du lese HER. Tusen takk for fine ord! Stor klem fra meg. 

Utrolig kul lampe! Hvor er den fra?
– Hei! Den er fra Åhlens. Jeg har ananas-dilla! Haha..

You asked, I'm answering

Hvilke magasiner er dine favoritter?
– Stella, Costume, Det Nye, ShapeUp, Elle og div. interiørmagasiner. Jeg er en magazine junkie!

Hvorfor flytter du? Fordi jeg ønsker noe større og en bedre location.
Skal du selge der du bor nå? Jeg leier, så den nye leiligheten blir min første som selveier.
Bor du i en leilighet nå? Ja, det stemmer!
Er det et hus du skal kjøpe? Nei, leilighet over to plan.

You asked, I'm answering

Følger du med på noen serier? Om du gjør, hvilke?
– Arh nei, det gjør jeg faktisk ikke! Om jeg først begynner kommer jeg meg aldri ut av huset, haha!

Elsker sandalene dine. Hvilken str. har du og synes du de er normale i størrelsen? Er de smale/brede?
– Hei! Jeg har den størrelsen jeg bruker til vanlig i sandalene. Helt normal i passformen på alle måter synes jeg 🙂

You asked, I'm answering

Hei! Jeg lurer på en ting. Jeg har tenkt på å bestille en veske fra mytheresa lenge nå, men er så usikker på toll og frakt og det, hvordan er din opplevelse av handelen og hvor mye toll måtte du betale? Ca % av verdien. Takk på forhånd!
– Hei! Da jeg bestilte Isabel Marant sandalene fra mytheresa betalte jeg verken for frakt (dette var gratis bare for en periode) eller toll. Kun det sandalene faktisk kostet. Vet ikke om jeg bare var heldig når det kom til toll eller hva det var! Ville uansett forberedt meg på å måtte betale 25% i toll. Da kan du heller bli positivt overrasket om du slipper, hihi!

Håper ikke du synes dette blir for privat, men når du reiser på turer, har du hotellrom alene og slikt da? Synes du ikke det blir ensomt?
– Hei! Som oftest har jeg eget hotellrom. Dette fordi jeg liker å ha en «base» hvor jeg kan trekke meg tilbake når ting ellers er hektisk, samt en plass hvor jeg kan jobbe i fred og ro. Ellers skal det jo sies at jeg trives ekstremt godt i mitt eget selskap såfremt som andres!

You asked, I'm answering

Hei! Har du et tips til en god farget dagkrem som man kan få tak i på Vita, H&M osv? Elsker bloggen din<3
– Hei! The Body Shop sin liker jeg veldig godt! Tusen takk. Du er god!

Åh, dekselet var bare SÅ søtt! Hvor kjøpte du det?
– Dette kjøpte jeg på Etsy. Jeg elsker det!

You asked, I'm answering

Hei, veldig fin jakke! Hvor er den fra?
– Tusen takk! Den er fra Designers Remix. Fant den hos Villa Rosa på salgsloftet i butikken deres i Sandnes. Litt av et kupp! Elsker den butikken, finner alltid en skatt eller to der.

You asked, I'm answering

Hvor har du kjøpt koppen med «E» på?
– Hei! Den er fra Arne Jacobsen. Min favoritt! Også kul til å bruke som tannglass på badet.

Hei! Fast leser her! Lurte på om hvordan de bh’ene var i størrelsen? Er de stramme eller helt vanlige i størrelsen? Keep up the good work <3
– Hei! Så hyggelig 🙂 Jeg gikk opp en størrelse (38). Tusen takk, snille!

You asked, I'm answering

Hei! Elsker bloggen din! Bare lurte på hvilken størrelse du har i den nye Céline vesken?
– Så søt du er. Tusen takk! Størrelsen er micro. Helt perfekt synes jeg!

You asked, I'm answering

God natt ♥


 

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “You asked, I’m answering

 • Marita Lokøy
  Hei 🙂 grunnen til at du ikke fikk tollregning på sandalene fra mytheresa er fordi det ikke er toll på sko 🙂 samme med bøker og paraplyer (!) det er det heller ikke toll på 🙂 så vet du det 🙂 bestiller du en veske foreks fra mytheresa vil du få tollregning:)

 • Z
  Man betaler ikke toll for sko i Norge 😉

 • Hilde
  ååå er så nysgjerrig på hva som befinner seg i den Acne posen!!;)

 • Pia
  Hei! hva er dine favoritt løpesko ? 🙂 trenger noen nye og ser du har mangen forskjellige! 🙂

 • Ingvild
  Hadde vært ap gøy om du ville delt styrkeprogrammet du kjører nå! Tresplitt høres spennende ut, og jeg har holdt med på hellkropp 3 ganger i uka lenge nå så gøy med noe nytt! Har allerede fått mwd meg hvordan du utfører geriljaintervaller, så det er check! Du er så flink med bloggen, stå på med det fine arbeidet!:)

 • I følge toll.no; «Det er toll på en del klær, mens sko er tollfritt. Du må uansett betale merverdiavgift på 25 prosent når du importerer klær og sko.» Så derfor trengte du nok ikkje betale toll på skoene dine 🙂

 • Sandra
  Digger disse innleggene, Eirin! Og er så sykt spent på den nye leiligheten din. Flytta selv inn i ny i mars, og hele prosessen var vanvittig spennende. Lurer på hvilke planer du har til høsten mtp studie? Og så ville jeg bare nevne at sko er tollfritt. Love it! 🙂

 • Tonje
  Man betaler ikke toll på vesker 😀 Ha en fin dag søtnos!

 • Ingvild
  Hei! Kunne du ha laget ett innlegg med hva du har med det i reisevesken, altså den du har med inn på flyet, når du er på reise? Har du noen gode tips til hva som er lurt å ha med? ☺️ Ser at du reiser ganske mye, så du vet vell godt hva som er ‘must haves’ på flyturer ☺️

 • Ida
  Hei! Ville bare si at de selger airbrush legs på nordicfeel.no også, i tilfelle flere lurer på det. Bestilte derfra i går 🙂 Det er i tillegg gratis frakt!

  http://www.nordicfeel.no/hudpleie/sol/sally-hansen-airbrush-legs-29514

  Ha en fin dag 🙂

 • Ååå elsker sandalene!!

 • Marie
  Skal du begynne å studere til høsten?
  Bruker du lesebriller?

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det skal jeg ikke 🙂 Jeg bruker data/lesebriller.

 • Janne
  Flotteste Eirin, du er en stor inspirasjon når det kommer til å spise sunn, god og næringsrik mat. Dette har vært til stor nytte for meg og min livsstilsendring 🙂 Men jeg lurer på om du også noen ganger har dager der du putter i deg større mengder usunn mat? Eller har du viljestyrke nok til å kun ta noen ruter sjokolade for og så legge unna platen?

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Janne! Det hender så absolutt. Spesielt i helgene 🙂 Dårlig samvittighet eksisterer ikke lengre!

Comments are closed.