Innlegget inneholder produktplassering

It's time to get your ass off the couch

You heard right! Det er snart på tide å skru av helgemodusen og på med sportyspice attituden. Det er kanskje ferie, men det betyr ikke at jeg tenker å glemme bort treningen av den grunn. Tvert i mot – det er om sommeren jeg liker best å trene! I kveld har jeg lagt frem både tøy og ferdig pakket gymbag for mandagens morgenøkt som etter planen skal smelles i gang klokken 07:30 sharp. I den anledning tenkte jeg å vise dere hva jeg har pakket med meg til treningsøkten! Her er mine topp 7 musties i gymbaggen.

It's time to get your ass off the couch

Favoritt-treningsskoene fra Nike
Verdens beste øreplugger fra Bose
Facial mist for en liten oppfriskning
Nøtter og eple til etter endt treningsøkt
Treningspartner og pulsklokke fra Suunto
Tørrsjampo fra Sunsilk Minerals
En liten og nett hårbørste

It's time to get your ass off the couch

En god tørrsjampo har jeg alltid liggende i treningsbaggen for rask frisering i garderoben. Nå om dagen sverger jeg til Sunsilk Minerals 4 ever fresh da den er supergod og har en perfekt nett og liten størrelse. Denne blir også med på flyturer og i strandvesken i sommer! Og apropos Sunsilk Minerals – de skal faktisk ha rosa løper på Magic Mike premieren som finner sted på Colosseum 1. juli (iiih, noen andre enn meg som gleder seg noe helt vilt, eller?!) Nå kan du og en venninne vinne billetter! Bare følg med på facebooksiden til Sunsilk Minerals her fremover. Ellers, nyt søndagen videre og ha en ellers sprek mandag når den banker på døren i morgen ♥

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “It’s time to get your ass off the couch

 • Ida
  Tusen takk for tips om tørrsjampoen!
  Den skal jeg gå til innkjøp av i morgen etter trening 🙂 Yay!

 • Ida
  Hei, jeg lurte bare på hva som skjedde med det innlegget om LA?:/ Jeg drar på samme plass om bare 30 dager og vil sårt vite litt om dine erfaringer og tips 🙂 Jeg føler meg ikke helt stødig i engelsk og drar helt alene… Var det mange som ikke var super gode i engelsk? Tror du jeg overlever i 4 uker :S (+ jeg er ganske stille av meg, er det lett å komme i kontakt med de andre på skolen?)

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Det gikk visst litt i glemmeboken.. Beklager! Men du trenger overhode ikke bekymre deg for språket. De aller fleste følte nok på det samme som deg, og det var få som snakket bra flytende. Det er jo derfor man er der – for å lære 🙂 Du kommer til å storkose deg tipper jeg! Alle er veldig imøtekommende og åpen for nye vennskap. Klem tilbake

 • mari
  eple er ikke særlig bra for restitusjonen da det er tungt å fordøye for magen som gjør at det brukes mye energi bare på å fordøye det. Det vil si at det er ugunstig som etter treningsmåltid da kroppen trenger rask energi for å restituere raskest mulig.

 • Ida
  Hvor er gull børsten fra? ?

 • Hei Erin!
  I’m not fluent in Norwegian so I’m not sure if you already mentioned in the text where that gym bag is from? I like small gym bags but they are so hard to find (at least here in Finland)! Yours looks like my kinda bag 🙂 My current one is getting a bit worn out and I need a new one asap 🙂

Comments are closed.