My ultimate party & event must haves

Perfume.
Airbrush Legs.
Gel Petals.

My ultimate party & event must haves

Hva passer vel bedre enn å dele noen tips på en lørdag, den store festdagen? Når jeg skal på fest eller events har jeg alltid noen nødvendigheter som jeg helst ikke vil være foruten. Først og fremst parfymen min, Gucci Premiere. Jeg liker alltid og skille mellom en hverdags- og festparfyme! Det andre produktet jeg elsker er «Airbrush Legs» by Sally Hansen. Langt tilbake i tid introduserte min mor meg for den samme bare «strømpebukse på flaske» som man sprayer på. Denne på en annen side fungerer som makeup og påføres som fuktighetskrem. Den eliminierer alle røde prikker, korrigerer spots og gir beina den plettfrie «strømpebukse finishen».

My ultimate party & event must haves

Sist men ikke minst, Gel Petals (eller nipple covers om du vil..) Jeg kan ikke fordra synlige bh-stropper. Det er noe av det verste jeg vet og jeg synes rett og slett at det er veldig lite flatterende og lekkert. Så fort muligheten byr seg legger jeg fort bhen på hyllen og tyr til disse istedenfor. Det gjør seg under mange topper og kjoler, gjerne med fashion tape i tillegg for å være på den sikre siden. Håper dere koser dere denne lørdagen uansett hva planene er for dagen. Alle produktene kan kjøpes på eBay! Klem fra meg ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “My ultimate party & event must haves

 • Anna
  oi så spennende den Airbrush kremen hørtes ut! Tror du at du kunne laget et innlegg hvor du viste før & etterbilde av bena dine med den kremen? 😀

 • Jeanett
  Hvor får du kjøpt airbrush legs? 🙂

 • Hei Eirín! Du tar så fine, lyse bilder! Bare lurer på hvor du kjøper «Airbrush Legs»? Må man ty til netthandling? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Man får det kun i USA som jeg vet, men hos eBay kan man også kjøpe 🙂

 • Kristine
  Elsker når du kommer med slike smarte tips! Lurer på om du kanskje har et tips til en god ansiktstoner? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Clarins sin toner er min favoritt 🙂

 • Anna
  Hvor får man kjøpt Sally Hansen airbrush legs? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   USA. Ellers finner du det på eBay 🙂

 • Othelie
  Kan vi ikke få se deg og han nye du henger med snart? Så spent:D

 • Anonym
  Hei!

  Jeg har to spørsmål:

  Kan du lage et innlegg og fortelle om appen «Water Alert» ? Skjønner ingenting av appen ? Hahah…

  Kan du forklare litt mer om Veet Strips? Kanskje lage et innlegg? Tror mange blogglesere ønsker å få høre mer om det, og din erfaring.

  Klem!

 • Kjersti
  Ååh, Airbrush Legs høres genialt ut! Har kjempelyst å prøve, men er det lignende selvbruner? Er nemlig ganske bleik, haha, så viss det er mye farge i den (om du skjønner), ser det kanskje rart ut på meg. Men viss det ikke er noe særlig mørk farge på den hadde det vært supert å teste! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kjersti! Du får en lett og fin farge av den. Men om du føler at du har veldig lys hud kan du velge en fargetone som er lysere enn min. Jeg har den som heter tan men det finnes andre alternativer. Den er supergod 🙂

   • Kjersti
    Så bra, da skal jeg definitivt prøve! 😀 Du har så mange bra tips, stakkars lommeboken min, haha! Håper du får en fantastisk og sprek uke! 🙂

 • Så utrolig genialt med airbrush legs! Takk for tips 😀

 • Maren Finshus
  heisann! vi har fått inn instant tan på HM som fungerer på samme måte som du beskriver ovenfor! som en bb cream for kroppen på en måte, gir fuktighet og farge til når du skal pynte deg eller vil ha litt farge, helt super 😀 bare så du vet man kan få tak i lignende i Norge også nå.

 • Hvor får du kjøpt Fashion Tape?? 🙂

Comments are closed.