fbpx

City strollingCity strollingCity strollingCity strollingCity strollingCity strolling

Kjole: Funliving, HER (sponset) / Sko: Isabel Marant / Veske: Céline / Solbriller: RayBan

Hva gjør man når temperaturen bikker over 30 og solen skinner som bare det? Jo, da spenner man på sandalene og drar inn til byen for å kikke og spise is. Ordentlig softis med jordbær og lakrisstrø! I går var en så nydelig dag i Bergen. Jeg dro inn til byen med fine mennesker og min firbeinte bestevenn. Han koste seg minst like mye som oss virket det som! Deretter tok vi turen på besøk til både pappa og mamma, før vi avsluttet natten med nattbad og kvalitetstid hos venner. Sist jeg så på klokken hadde den rundet fire på morgenen. Det kaller jeg en fin sommernatt! Lille Billy sover enda, haha.. Nå står trening på agendaen! Ha en nydelig dag ♥

8 Responses to City strolling

  1. Hei Eirin.har du noen forslag til hvordan bilder man kan ha på veggen i huset? Siden du nå snart skal flytte inn i eget hus tenkte jeg du kanskje hadde noen forslag.

  2. blir bare mer og mer forelsket i de skoene jo mer jeg ser dem her på bloggen! du kler de godt, som resten av outfitten <3

  3. Hei fine deg <3 Jeg lurte på om ikke du kunne anbefale noen gode lunsjoppskrifter, eventuelt linke til et tidligere innlegg (eller lage et nytt?). Jeg sliter skikkelig med å finne på hva jeg skal spise til lunsj, og jeg kan for det meste bare lage frokostmat og middagsmat haha. Nå har jeg gått kjempelei av egg og eggerøre og omelett, så jeg lurer på om ikke du har noen gode oppskrifter å dele? Ha en fortsatt fin kveld 🙂

Follow @ Instagram