Calling in sickCalling in sick Calling in sickCalling in sick

At least I have pretty flowers and a comforting dog

Haha.. Full i feber, halsbetennelse og dundrende hodepine. Usj.. Ikke akkurat den måten jeg hadde sett for meg å starte uken på! Utover kvelden i går begynte formen å stagnere, og siden har jeg holdt sengen med Billy, varmepute og x-antall kopper te. Det virker som om jeg aldri ble ordentlig frisk siden Roma, men nå krysser jeg alt jeg har for at dette går fort over. Frem til da skal jeg for en gangs skyld prøve å gjøre alt jeg kan for og ta vare på helsen, og ikke som jeg vanligvis gjør, gå rundt å late som om jeg er i tipp topp form også ender det heller med at ting blir enda verre. Typisk! Jeg ville bare titte innom å gi et livstegn. Håper dere har det fint ♥

Previous Post
Next Post

49 thoughts on “Calling in sick

 • Malin
  Huff 🙁 Riktig god bedring Eirin! Kos deg med Billy og slapp av. Stor klem<3

 • God bedring, søta!

  xx
  http://liseripnes.com

 • Masse god bedring! Kjenner til den å aldri føle at man blir frisk, har ikke trent på en måned! ( oh lord) Tror også det går virus-infeksjon nå også, sånn at du vet det:)) Ha en så fin dag som mulig! klem

  • Eirin Kristiansen
   Det virker sånn! Mange som er syk for tiden 🙁 Tusen takk <3 Klem til deg også!

 • Malene =)
  Hei = )

  God bedring! Håper du blir fort frisk igjen! Ikke noe gøy å være syk = (

  Har du noen kjæreste eller noen i kikkerten? 😛 Kanskje litt personlig å spørre om, men..

  • Eirin Kristiansen
   Takk Malene! Ikke noe hyggelig, nei 🙁

 • Line
  God bedring, vakre deg! 🙂

 • Sandra
  Hei Eirin! ?
  Kan jeg spørre hvor saueskinnet og gullputen som billy ligger ved er i fra? 🙂 jeg har selv lett uendelig mye på nettet etter en perfekt gullfarge på pynteputene, men er svært kresen! Det skal liksom være difuse farger og ikke alt for sterk gullfarge. Din pute ser ganske perfekt ut, med mindre det er redigert. Ser ut som en veldig fin farge hvertfall!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sandra! Denne er ikke redigert, så den ser slik ut. Den er fra Home & Cottage 🙂 Klem

 • karri
  det er mye sykdom som går i luften nå! men håper du blir frisk snart, god bredring og god sommer!!

 • karri
  det er mye sykdom som går i luften nå! men håper du blir frisk snart, god bredring og god sommer!!

 • Charlotte
  åå hvor er de fine gull putene fra?

 • Off da, det hørtes ikke noe godt ut.. Men da er det nok lurt å lytte til kroppen, så blir du nok fort frisk igjen skal du se 🙂 Masse god bedring <3

 • M
  Uffda, masse god bedring!! Jeg lurte på en ting.. De Birkenstock skoene du har, er det de som heter «Arizona smal»? Syns dine ser så fine ut, så lurte på om du har den smale modellen, eller om det finnes en regular eller noe.

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har regular modellen 🙂 Klem

 • AS
  Så kjipt, ta det med ro og slapp masse av! Tusen klemmer og god bedring fra meg <3

 • Martine
  Hei eirin! Jeg fikk mitt kate spade smykke idag og lurer på om du dusjer osv med det på? er det ekte eller bare juggel? Ser ekte ut hvertfall! Haha:-)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Martine! Jeg tar det av når jeg dusjer for å være på den sikre siden.

 • God bedring! har ligget selv to uker. Nå merker jeg det bare ved at jeg er ekstremt sliten. Det tar på kroppen og være syk. Så håper du blir raskere frisk end det jeg gjorde. Så god bedring igjen.

 • Bell
  God bedring fineste deg, ta vare på helsen 🙂

 • Aurora
  Hei! Beklager å spørre her, men fikk ikke kommentert der det gjaldt :):) Hvilke hårprodukter foretrekker du av Reference of Sweden Repair, og Alterna Caviar Repair, og hvorfor? 🙂

 • Pia
  Hei. jeg skal flytte i ny leilighet snart. Lurer på om du kan gi meg litt tips. Er veldig glad i både sølv, gull og bronsefarger på interiør. Har du erfaringen/mening om noen av de fargene passer sammen, eller om jeg børr holde meg til en farge per rom ? 🙂 God bedring.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Pia! Jeg har akkurat samme «dilemma» som deg, men har rett og slett funnet ut at å kombinere alle er minst like fint 🙂 Takk!

 • Masse god bedring Eirin 😀

 • Ingeborg
  Hei!
  Jeg lurer på om du vet noe om aldersgrense for å bestille og bo på hotell i NY? Er det sånn at man må være 21 år for å kunne bo der? Eller holder det å være fylt 18?

 • Mari
  Uffda, typisk sommerforkjølelse 🙁 god bedring, fine du! Lurer på en liten ting, kanskje ikke helt passende å ta opp her, men.. hvordan går det med deg og studier? Er så lenge siden du har skrevet noe om det. Journalistikk virker så spennende, kunne veldig gjerne tenke meg å høre hvordan det går og hvordan du synes det er. 🙂 pass på deg selv og bli fort frisk!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mari! Jeg har sluttet på journalistikken. Det var ikke helt det jeg ønsket å gjøre likevel, fant jeg ut etterhvert 🙂 Akkurat nå kommer jeg til å fokusere på karriere, og eventuelt begynne på et nytt studie etterhvert. Er vanskelig å finne noe man virkelig har lyst til! Håper du gjør det. Klem!

   • Mari
    Tusen takk for svar! Det er mye bedre at du finner det ut nå enn etter flere år i arbeidslivet etter endt utdannelse. 🙂 Det viktigste er jo å trives, og etter bloggen din å dømme gjør du det 🙂 Den er helt super og du er så inspirerende og flink! Angående studier har du jo veldig god tid som er så ung, nyt bloggarbeidet og alle mulighetene det gir deg. Takk! Får undersøke og tenke litt mer. Fortsatt god kveld! Klem!

    • Eirin Kristiansen
     Det har du et godt poeng. Man er bare ung en gang, og studiene kan man alltid ta igjen! 🙂 Håper du lander på en beslutning du blir fornøyd med. Klem tilbake til deg også, Mari!

 • Hei Eirin
  Det jeg skal skrive nå, har ingenting om dette blogginnlegget å gjøre, men jeg skriver det her uansett. Også vet jeg at du pleier å lese kommentarene dine. God bedring forresten!
  Du er en veldig fin jente. Jeg elsker stilen din og alt ved deg. Gleder meg virkelig til å få se den nye leiligheten din. Den ser kjempefin. Etter alle bildene du har lagt ut fra Bergen, har jeg fått veldig lyst til å flytte dit. Det ser ut som en veldig fin plass.
  Som voksen vil jeg begynne å jobbe som arkitekt. Interiør er også gøy å drive med. Du har inspirert meg masse med alt du legger ut. Bare fortsett å blogg! Du er helt topp og har den selvtiltten(virker det som). Ønsker deg alt godt! Virkelig takk for at du blogger og gir meg og andre inspirasjon og bedre selvtilitt

  • Eirin Kristiansen
   Hei Synne! For en koselig kommentar å lese på denne regnfulle onsdagen 🙂 Stor klem til deg!

 • H
  God bedring til deg! <3 Du er sikkert litt lei av å svare på spørsmål om Billy nå, men jeg har noen! Jeg får en maltipoogutt til sommeren, og gleder meg masse. Jeg håper du kan svare meg på:

  -hvor mange ganger om dagen gir du Billy mat/hvor mye + godbiter? Vet at jeg får informasjon om dette, men fint å vite andres erfaringer 🙂
  -hvor lenge kan du la Billy være alene?
  -føler du noen gang at du ikke får vært med på ting fordi du har hund? (bor også alene)
  -har du vært på valpekurs?
  -opplever du at noen har reagert på den, til tross for at den er allergivennlig?
  -røyter han noe, selvom rasen er røytefri?
  -hvor mange uker tok det før du lot han være en dag/mange timer alene?
  -får du ha han med inn på feks matbutikk hvis du bærer han, eller blir han for stor å bære etterhvert?
  -kan du jogge med Billy? Hvis han er for liten nå, tror du at du kan det etterhvert?
  -bjeffer han mye/ er urolig?

  Har lest masse om hunderasen og føler jeg kan mye nå, men fint å spørre deg som har erfaringer 🙂 Stor klem og god bedring til deg fine Eirín

 • Ingrid
  Hei Eirin! 🙂
  Hvor er puta på det øverste bildet fra? Knall fin!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingrid! Den er fra Home & Cottage 🙂

 • Karianne
  Hei! Vil bare tipse deg om en falsk profil av deg på instagram: sabellalindstroem. Ellers, god bedring!

 • Veronica
  hvilket kamera tar du bildene dine med? 🙂

Comments are closed.