Mitt kjøleskap er lastet med..

Masse farger og mye godt!

Da var mandagen her, og en av høydepunktene på denne dagen er uten tvil å hive seg i bilen, komme seg til nærbutikken og handle inn masse digg til å fylle opp kjøleskapet med. Ingenting er som følelsen av et fylt kjøleskap, spesielt ikke når det bugner av freshe og fristende farger! Jeg prøver å holde handlingen til en gang i uken, og det merkes på lommeboken at det er mye mer økonomisk.

Mitt kjøleskap er lastet med..

· Slik ser min ukesmeny ut ·

Mandag: Laks med brokkolipuré
Tirsdag: Brokkoli og blomkålgrateng
Onsdag: Pizza med pita, speltlompe, tunfisk eller blomkålbunn
Torsdag: Bakt squash med karbonadebønnedeig og ost
Fredag: Tacosalat! What else? Mohaha!
Lørdag: Kylling med brokkolipuré
Søndag: Speltlompelasagne

Mitt kjøleskap er lastet med..

Ønsker dere en sprek og fresh uke!


Previous Post
Next Post

45 thoughts on “Mitt kjøleskap er lastet med..

 • Mia
  Æææ, hvor fikk du tak i kalkunbacon ? 😀

 • hanna
  Hei fine deg! Så utrolig mye godt! 😀 Men jeg lurer på en ting, hvorfor tar du både Udu’s choise og tran? Vil ikke ALA i udo’s omdannes til EPA/DHA ved behov? Ønsker deg en kjempefin dag! :)<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hanna! Tranen bare står der. Jeg har ikke tatt den siden jeg begynte med Udo’s Choice 🙂 Ha en fin kveld!

 • Kamilla
  Får inspirasjon bare av å titte innom hær, løfter en ellers så travel dag 100hakk! Som jeg alltid sier du stråler og gløder! Uten tvil ett forbildet!
  Ha en fin start på uken, klem

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Kamilla! Håper du også fikk en fin start på uken <3 Klem

 • Marte
  Hei:)
  Får du ikkje veldig mykje restar når du har ny middag kvar dag? Eg bur også aleine og har stort sett samme middag minst to dagar på rad fordi det er så vanskelig å lage kun ein porsjon av veldig mange ting! Spent på å høyre svaret 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg spiser som oftest aldri middag alene, om ikke går restene i fryseren eller til kveldsmat / lunsj neste dag 🙂

   • Tove
    Å her er du jo flink til å bruke mye av de samme råvarene igjen på middagene:)
    Del gjerne oftere menyer!

 • Så gøy å se, utrolig nok haha 😀 Tenk at matinnkjøp kan være spennende, men det er fakitsk det! Til høsten flytter jeg for meg selv og må derfor handle alt på egenhånd. Det tar jo litt tid før man kommer inn i de rutinene, derfor er det morsomt å se hva du pleier å handle 😀 Hvor pleier du å handle forresten, føler du handler i en butikk med mye utvalg..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Celine! Jeg er enig med deg. Mat blir aldri kjedelig 😀 Jeg handler hos Meny! De har best utvalg synes jeg. Klem!

 • Sara
  Hei Eirin! Hvor kjøper du kalkunbacon? Jeg har lett overalt helt siden jeg flyttet hit til Bergen for 2 år siden og ingen butikker har de:/ jeg får mamma til og sende det til meg fra Oslo, haha. Ukesmenyen din ser veldig god ut, stor klem<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Jeg kjøper kalkunbacon hos Meny 🙂 Klem tilbake <3

 • Kristina
  Hvordan lager du brokkolipuré? Hørtes godt ut 😀

  • Eirin Kristiansen
   1 stk brokkoli
   2 ss limesaft
   2 ss mager kesam
   3 dråper tabasco
   hvit pepper

   🙂

 • Kristina
  Det kalkunbaconet så godt ut! Kan det kjøpes overalt?
  Jeg lurte også på om du kunne legge ut oppskriften for den speltlompelasagnen når du skal lage den? 🙂 Hørtes fryktelig godt ut, og trenger noen middagstips her i hjemmet, hehe.

  • Eirin Kristiansen
   Kalkunbacon kjøper jeg hos Meny 🙂 Oppskriften kan jeg legge ut! Klem

 • Charlotte
  når kommer videoen fra roma?

  • Eirin Kristiansen
   Når jeg får satt meg ned og redigert den 🙂 Kan ikke love noe tidspunkt enda, dessverre!

 • li
  JA til egg fra frittgående, økologiske høns.
  skulle ønske alle butikker gjorde som Rema med å boikotte egg fra burhøns i sine butikker..

 • Vårild
  Hei, og god Mandag! Synes det er kjempe inspirerende og morsomt og se hva du har handlet inn og hva du skal ha til middag denne uka! Jeg satt på skolen og ventet på læreren når jeg så dette innlegget og ble kjempe glad der jeg satt! Jeg håper du får en super start på uken!
  -Vårild

 • Kristin
  Jeg hadde blitt så utrolig glad hvis du kunne ha fortalt meg hvor smykket ditt er fra – det du har på deg på Instagram-bildet fra Roma for 2 uker siden 🙂 Skal kjøpe det til venninna mi i gave 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristin! Det er fra Kate Spade, kjøpt i Los Angeles 🙂

 • Karianne
  Man kan ikke ha peanøttsmør i kjøleskapet! Da blir det jo hardt! 😮

  • Eirin Kristiansen
   Hmm.. Det står at etter glasset er åpnet skal det oppbevares kjølig. Min erfaring er at det blir for oljete om det står i kjøkkenskapet 🙂

 • karina
  hvor kjøper du kokos-vann? meny det også? 🙂

 • AS
  Hei Eirin! Veldig gøy med et slikt innlegg, henter mye inspirasjon fra deg på mat fronten. Ha en fantastisk fin kveld, skjønne deg <3 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hyggelig å høre. Tusen takk <3

 • Kristine
  Hei vakre deg 🙂 kan jeg bare spørre om du drikker kokosvannet som det er, eller blander du det inn i noe? Håper du har en fin kveld! Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Jeg blander det i smoothien min. Det er supergodt 🙂 Klem

 • Mina
  Hei vakre Eirin 🙂

  Blir alltid så glad når jeg titter innom her :).
  Kan du dele oppskriften på bakt squash?

  Tusen takk:)

  • Eirin Kristiansen
   Så koselig å høre, Mina 🙂 Det kan jeg <3

 • Mina
  Er forresten kalkun bacon sunnere enn vanlig bacon ? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ja, det inneholder mye mindre fett enn vanlig bacon 🙂

 • Kristine
  Hei! Hvor er det du har kjøpt kokosvannet? Har lett over alt, men har ikke funnet noe annet enn kokosjuice?

 • Inger
  Hei Eirin! Hvordan bruker du oljen fra Udo’s choice?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Inger! Jeg tar en spiseskje hver morgen 🙂

 • Kari
  Hei lurer på hva du bruker peanøtt smøret til?
  Hvem spiser du middag med? Du bor jo veldig langt vekk fra de fleste ?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg bor ikke langt borte fra de fleste, haha.. Jeg bruker peanøttsmør til mye! I sauser, på eple, jordbær, mørk sjokolade, i havregrøten, på pannekaker.. Jeg elsker peanøttsmør!

 • Haley
  Hei fine deg! Jeg lurte på om du kunne dele oppskrift på den brokkolipurèen og tacosalaten? Jeg har aldri laget slik purè før, og ble veldig nysgjerrig, hehe 🙂 Så gøy at du setter opp slike menyer, det virker veldig lurt. Absolutt noe jeg skal gjøre når jeg skal bo i New York til høsten 🙂 Ha en fin uke!

 • marte
  Det var et forfriskende og interessant innlegg

 • ANNA
  Elsket dette innlegget, ble så inspirert. Skal helt klart kjøpe kalkunbaconet, har lett etter det overalt etter jeg så en amerikans youtubers som hadde det. Kokosvannet er også det best kokosvannet jeg har smakt, synes det er så godt, spessielt hvis det er et kaldt glass med isbiter, aaah, gleder i hverdagen. Fortsett videre, du er en super inspirasjon. <3

 • Ingvild
  Hei, du kunne ikke skrevet litt mer om middager du spiser? 😀 Alle oppskriftene hørtes spennende, sunne og gode ut og hadde vært gøy å teste de ut!

Comments are closed.